Doručení zdarma Stellar Blade

Nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Nintendo Switch logó

A Nintendo Switch játékkonzol különleges koncepciót kínál a többfunkciós üzemmód segítségével. A Switch-en a klasszikus "nagy" játékok, mint Mario, Zelda vagy Skyrim, lejátszásának lehetősége teljesen egyedülálló. Mit kínál a Nintendo Switch és mit tud felmutatni az Xbox One és a PlayStation 4 ellenében? Olvass tovább és megtudhatod.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 014 termék
Forgive Me Father - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Sötét retró horror FPS játék, amely egy H.P. Lovecraft regényekből inspirált képregényes stílusú világban játszódik. Egyedüli emberként, aki még nem vesztette el józan eszét, megpróbálod megtalálni a válaszokat. Meddig bírod ki?
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1295
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
PowerA Protection Case - Pokémon: Sweet Friends - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Pokémon motívum
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac51
My Universe - Pets Edition + tok utazáshoz Switch-hez - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Váltsd valóra álmodat, kezdj állatorvosi karrierbe, és segíts a rászoruló kutyákon és macskákon; válassz egy karaktert, rendeld a képedhez, és siess a négylábú páciensek segítségére.
16 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1140
MADiSON - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1049
Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1046
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
PowerA Slim Case - Nintendo Switch - Go Yoshi
Nintendo Switch tok Lite és OLED - puha tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum, mérete 113 × 33 × 257 mm (Ma×Sz×Mé), motívum kivitel
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAct29
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1268
PDP REMTACH Wired Controller - Star Spectrum - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), analóg stick
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpnswc13
2,0
PowerA Anti-Glare Screen Protector Nintendo Switch védőfólia
Védőfólia - alkalmas Nintendo Switch, Switch Lite és Switch OLED konzolokhoz
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac37
Oddworld: Soulstorm Collectors Oddition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Folytasd a túlélésért folytatott egyenetlen harcot a bolygó legerősebb faja ellen, amely az elnyomás összes lehetséges eszközével rendelkezik a propagandától kezdve a biológiai fegyvereken át egészen a könyörtelen halálos erőig. Fedezd fel a hatalmas, moziszerű 2.9D helyszíneket, amelyek lenyűgöző látványelemekkel bővelkednek.
52 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1119ce
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurák, gyűjtőbabák és matricák gyűjteményedet. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1075
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Persona 5 Tactica - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1244
Cobra Kai 2: Dojos Rising - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Toborozz újoncokat... eddz.... harcolj! Az "All Valley Karate Tournament" már vár!
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1111
Loop Hero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1228
Vampire: The Masquerade Swansong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
+2 ajándék melynek értéke 3 390 Ft
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW990
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1310
STORY OF SEASONS: A Wonderful Life - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
20 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1128le
My Universe: Pet Clinic: Cats & Dogs Panda Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Váltsd valóra az álmodat, és vágj bele a professzionális állatorvosi pályába, és segíts rászoruló kutyusokon és cicákon. Válassz karaktert, alakítsd megjelenését olyanra, amely a sajátodra hasonlít, és siess a négylábú pácienseid megsegítésére.
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1135
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
PowerA Joy-Con Charging Dock - Nintendo Switch
Töltőállomás - 4 Joy-Con Nintendo Switch kontrollerhez, licencelt, LED-es töltésjelző, USB-A csatlakozóval
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac38
New Tales from the Borderlands Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Ana, Octavio és Fran életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1109

Nintendo Switch

Nintendo Switch

A Nintendo Switch kategóriában összesen 1014 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ