Stellar Blade Stellar Blade

Nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Nintendo Switch logó

A Nintendo Switch játékkonzol különleges koncepciót kínál a többfunkciós üzemmód segítségével. A Switch-en a klasszikus "nagy" játékok, mint Mario, Zelda vagy Skyrim, lejátszásának lehetősége teljesen egyedülálló. Mit kínál a Nintendo Switch és mit tud felmutatni az Xbox One és a PlayStation 4 ellenében? Olvass tovább és megtudhatod.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 010 termék
AEW: Fight Forever - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Kombinálja a nosztalgikus árkád wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek!
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1125
Barbie DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Teremtsd meg a saját Barbie DreamHouse élményedet! Élvezd a rengeteg szórakoztató tevékenységet, beleértve a sütést, főzést, táncot, kertészkedést, lakberendezést, mini játékokat és epikus medencés partikat! Fedezd fel a Barbie DreamHouse-t a barátaiddal, és öltözz divatos ruhákba a fotókhoz!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1309
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1299
Skull Island: Rise of Kong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1279
My Universe My Baby Dragon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Kis sárkány barátainknak szükségük van rád, hogy segíts nekik kibontani a szárnyaikat. Gondoskodj a sárkánybébikről attól a pillanattól kezdve, hogy kikelnek, egészen addig, amíg képesek lesznek önállóan repülni.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1140b
Kukoos: Lost Pets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Barangold be az elképzelhetetlen világokat, amelyek egy óriási kakukkfa belsejében rejtőznek, találd meg barátaidat és vessen véget a kisállatlázadásnak! Ez a varázslatos 3D-s platformjáték a Kukoos hatalmas, színes világába kalauzol el, ahol különféle háziállatokat vehetsz fel, és használhatod különleges képességeiket az egyedi főnökök elleni csatákban, rejtett tárgyakat keresve és ősi rejtvényeket megoldva.
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1126
Fresh Start - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Ebben a relaxáló egyjátékos videojátékban nekivágsz egy fontos küldetésnek, amelynek célja a világ megtisztítása és a természet egykori frissességének és sokszínűségének a helyreállítása. Segíts az állatoknak, oldj meg fejtörőket, ápold a növényeket és figyeld meg, hogy válik a világ jobbá a szemed előtt.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1300
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
Aragami 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Aragami vagy, klánod egyik utolsó elit harcosa. A többiekhez hasonlóan te is egy természetfeletti betegségben szenvedsz, amely egyszerre ajándék és átok; megmarja a testedet és felemészti az elmédet, de lehetővé teszi számodra az Árnyék-esszencia irányítását is. Ez a misztikus erő lehetővé teszi, hogy manipuláld az árnyékokat, ami segít neked a néped védelmében.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1163
PowerA Enhanced Wireless Controller - APEX Legends - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, AA elemek, analóg stick, piros kivitel
28 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw32
HORIPAD Yoshi vezeték nélküli - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, többszínű kivitel
20 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW136
Bus Simulator: City Ride - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1152
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai
23 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1054
Paleo Pines - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1260
PowerA Wired Controller for Nintendo Switch - White
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, többszínű kivitel
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw59
PDP Pull-N-Go Case - Zelda Edition - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite - puha tok, hely a vezérlő számára, hely a kártyák számára, hely a memóriakártyák számára és hely a kábelek számára, mérete 27 × 22 × 14 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpnswa17
Legendary Fishing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor - Válaszd ki a bedobás módját, és javíts a képességeiden három különböző módban. Egyre nagyobb kihívásokat kereshetsz, vagy versenyezhetsz a barátaiddal, de lazíthatsz zen módban, mindig van választásod, és rengeteg hal vár rád. Dobd be a csalit, akassz horogra egy halat, és húzd ki.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW104
Dungeons 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Ébreszd fel a sötét oldaladat, és hozz létre egy egyedi földalatti börtönt a szobák, csapdák és szerkezetek széles választékával.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1084
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
PowerA Wired Controller – Raspberry Red - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw74
HORIPAD Mini - Super Mario Series Peach - Nintendo Switch
Kontroller - PC és Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, USB-C, analóg stick, rózsaszín kivitel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW133
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1273
PowerA Wired Controller – Grape Purple - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, lila kivitel
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw73
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107

Nintendo Switch

Nintendo Switch

A Nintendo Switch kategóriában összesen 1010 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ