Doručení zdarma Alzaboxy

U&I Entertainment nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Játék és filmsorozat
SpongeBob
(1)
Csillagok háborúja
(1)
Szűrés

Amennyiben az általad választott U&I Entertainment nintendo Switch termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó U&I Entertainment nintendo Switch - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő U&I Entertainment nintendo Switch termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

U&I Entertainment nintendo Switch vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha U&I Entertainment nintendo Switch vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

U&I Entertainment nintendo Switch – típusaik

A leírás elrejtése
28 termék
Human Fall Flat: Dream Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1226
L.O.L. Surprise! Roller Dreams Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Versenyezz barátaiddal az L.O.L. Surprise!TM Roller Dreams Racing játékban, amely egy görkorcsolyás versenyjáték az L.O.L. Surprise! sorozatból. A játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereik egyikét, és különböző pályákon és különböző módokban versenyezhetnek akár 4 játékossal! Fedezd fel a népszerű L.O.L. Surprise! témákat, beleértve a finom cukorkákat, a 707-es útvonalat, az űrutazást és még sok mást!
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1311
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: NSW1343
Lunar Lander Beyond Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
Előrendelési ár
20 290 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1350
Outer Wilds: Archaeologist Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Üdvözöljük az űrprogramban! Te lettél a legújabb tagja az Outer Wilds Ventures űrprogramnak, amely válaszokat keres egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben. Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyekkel, amelyek idővel változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy olyan bolygó felszínét, amely omladozik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1383
Everdream Valley - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: NSW1384
Jurassic Park Classic Games Collection - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1382
Lunar Lander Beyond - PS5
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
Előrendelési ár
12 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: PSV0625
Lunar Lander Beyond - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1349
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1293de
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurák, gyűjtőbabák és matricák gyűjteményedet. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1075
5,0
Prodeus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1158
5,0
World of Horror - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A régi istenek újra ébredeznek, és visszakapaszkodnak az őrületbe süllyedő világba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan jelenségek teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1313
5,0
Celeste - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1201
5,0
My Friend Pedro - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Barátom, Pedro egy erőszakos balett a barátságról, a képzeletről és egy férfi azon törekvéséről, hogy egy érző banán parancsára mindenkit kiirt, aki az útjába kerül. Az osztott célzás, a lassított felvételek és a régi stílusú ablakbetörés stratégiai alkalmazása egyik szenzációs akciójelenetet a másik után hozza létre az erőszakos alvilágban zajló robbanásveszélyes csatában.
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1178
4,0
BRATZ: Flaunt Your Fashion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezdd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból – Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a legnagyobb sztorikat, vállalj el küldetéseket, hogy segíts az új barátoknak és játssz szórakoztató, szemtelenségekkel teli minijátékokkal!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1116
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
4,0
Trek To Yomi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A fiatal kardforgató, Hiroki esküt tett a haldokló mesterének, hogy minden fenyegetéstől megvédi a városát és az embereket, akiket szeret. A tragédiával mögötte és a kötelességgel maga előtt, a magányos szamurájnak most az életen és a halálon át kell utaznia, hogy szembeszálljon önmagával és döntsön az útjáról.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1199
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1310
Barbie DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Teremtsd meg a saját Barbie DreamHouse élményedet! Élvezd a rengeteg szórakoztató tevékenységet, beleértve a sütést, főzést, táncot, kertészkedést, lakberendezést, mini játékokat és epikus medencés partikat! Fedezd fel a Barbie DreamHouse-t a barátaiddal, és öltözz divatos ruhákba a fotókhoz!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1309
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Rainbow High Runway Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1233
SpongeBob: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Csatlakozz Spongya Bobhoz egy fergeteges kulináris kalandra Bikini Bottom éttermeiben és konyháiban. Amikor Rák úr rájön, hogy a gyorséttermi üzletben több pénzt lehet keresni, a vállalkozó kedvű üzletember nekilát, hogy bővítse éttermi birodalmát, kezdve egy reggeliző standdal Spongyabob háza előtt.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1147

U&I Entertainment nintendo Switch

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch U&I Entertainment Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch U&I Entertainment
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ