A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

U&I Entertainment

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A népszerű U&I Entertainment márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó U&I Entertainment - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő U&I Entertainment termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben U&I Entertainment terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a U&I Entertainment termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

U&I Entertainment márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
71 termék
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
L.O.L. Surprise! Roller Dreams Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Versenyezz barátaiddal az L.O.L. Surprise!TM Roller Dreams Racing játékban, amely egy görkorcsolyás versenyjáték az L.O.L. Surprise! sorozatból. A játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereik egyikét, és különböző pályákon és különböző módokban versenyezhetnek akár 4 játékossal! Fedezd fel a népszerű L.O.L. Surprise! témákat, beleértve a finom cukorkákat, a 707-es útvonalat, az űrutazást és még sok mást!
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1311
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
12 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1541
Human Fall Flat: Dream Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1226
Broforce: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542de
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurákból, gyűjthető babákból és matricákból álló gyűjteményedet. Mutasd meg őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
Leárazás -14 %
8 890 Ft 10 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1338
Weird West: Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0488
Ghost Song - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0433
Ghost Song - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1464
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: PSV0623
Sea of Stars - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: NSW1365
Lunar Lander Beyond Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
Előrendelési ár
20 390 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1350
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: NSW1343
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1347
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1345
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 12, 2024
Termékkód: PSV0637
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1346
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1344
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: XBSE0489
Sea of Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: MSX1582
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0638
Lunar Lander Beyond - PS5
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
Előrendelési ár
12 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: PSV0625
Lunar Lander Beyond - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1349

U&I Entertainment

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ