A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(29)
PlayStation 4
(14)
Műfaj
Akció
(17)
RPG
(4)
Stratégiai
(2)
Lövöldözős
(5)
Kaland
(5)
Szöveg
EN
(29)
DE
(6)
Szinkron
EN
(29)
DE
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok – típusaik

A leírás elrejtése
29 termék
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
12 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1541
Broforce: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542de
Weird West: Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0488
Ghost Song - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0433
Ghost Song - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1464
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: PSV0623
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 12, 2024
Termékkód: PSV0637
Sea of Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: MSX1582
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0638
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441
Human Fall Flat: Dream Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1485
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1494
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0400
5,0
Trek To Yomi - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Haldokló mesterének tett fogadalmában a fiatal kardvívó, Hiroki megesküdött, hogy megvédi városát és szeretteit minden fenyegetéstől. A tragédiával szembenézve és kötelességeihez hűen a magányos szamurájnak le kell küzdenie életet és halált, hogy szembenézzen önmagával és eldöntse, milyen úton halad tovább.
Leárazás -17 %
9 890 Ft 11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1361
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0473
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0574
Rainbow High Runway Rush - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0468
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
Leárazás -16 %
12 290 Ft 14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Star Trek: Resurgence - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0544
Bluey: The Videogame - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
Leárazás -12 %
11 990 Ft 13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0562
Days of Doom - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0484
Days of Doom - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1498

U&I Entertainment playStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok U&I Entertainment Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok U&I Entertainment
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ