Slevy s AP+ Alzaboxy

Archív - Nyomozós és rendőrös játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
37 termék
Master Detective Archives: RAIN CODE: Mysteriful Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vess véget a rejtélyek uralmának ebben a lucid-noir detektívkalandban! Yuma és Shinigami tapasztalt nyomozók, akik a Nyomozók Világszervezetéhez tartoznak, egy olyan csoporthoz, amely különböző ügyeket old meg. A képzett nyomozók mindegyike rendelkezik saját természetfeletti képességgel, az úgynevezett törvényszéki erősségekkel. Ezekkel a képességekkel olyan tényeket és bizonyítékokat tudnak összegyűjteni, amelyeket egy átlagos nyomozónak esélye sem lenne megtalálni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1192le
5,0
Master Detective Archives: RAIN CODE - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch, dobozos változat, - Vess véget a rejtélyek uralmának ebben a lucid-noir detektívkalandban! Yuma és Shinigami tapasztalt nyomozók, akik a Nyomozók Világszervezetéhez tartoznak, egy olyan csoporthoz, amely különböző ügyeket old meg. A képzett nyomozók mindegyike rendelkezik saját természetfeletti képességgel, az úgynevezett törvényszéki erősségekkel. Ezekkel a képességekkel olyan tényeket és bizonyítékokat tudnak összegyűjteni, amelyeket egy átlagos nyomozónak esélye sem lenne megtalálni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1192
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét kell átvenned, akik a szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciák szolgáltatásait veszik igénybe; a játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat; a két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1064
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, - Vedd át két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét, akik mű szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciákat használják munkájuk elvégzéséhez. A játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat. A két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1324
Disco Elysium - The Final Cut - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Egy hotelszobában ébredsz, és valami szilánk és egy kivájt tök közötti dolog van a fejedben. Nem emlékszel semmire. A teljes emlékezetkiesés miatt nemcsak arról nincs fogalmad, hogyan zúztad szét a szobát, amelyben felébredtél, de még azt is elfelejtetted, hogy már egy hete egy holttest lóg a hotel előtti fán.
Megszűnt
Termékkód: NSW988
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0160
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0179
4,0
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0178
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW969
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW968
Beyond a Steel Sky Utopia Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland, - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: MSX1247
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy drámai, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei, és reagál is azokra.
Megszűnt
Termékkód: MSX1246
5,0
Little Nightmares 1 and 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Merülj el egy sötét mesében, amelyben szembe kell nézned gyermekkorod félelmeivel! Az első és a második részt tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0146
Little Nightmares 1 and 2
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MSX1231nad
Little Nightmares 1 and 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Merülj el egy sötét mesében, amely szembesít gyermekkori félelmeiddel! Első és második részt tartalmaz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1231
Chicken Police - Paint it RED!
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland - Vad történet a szerelemről, a halálról, a csirkékről és a megváltásról! A Chicken Police egy noir kaland rendőrségi partnerekkel, gondosan kidolgozott világgal, durva történettel és sok abszurd humorral.
Megszűnt
Termékkód: WG1320
Chicken Police - Paint it RED! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Vad történet szeretetről, halálról, csirkékről és megváltásról! A Chicken Police egy noir kaland rendőr partnerekkel, gondosan kidolgozott világgal, durva történettel és rengeteg abszurd humorral.
Megszűnt
Termékkód: NSW847
Chicken Police - Paint it RED! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Vad történet szeretetről, halálról, csirkékről és megváltásról! A Chicken Police egy noir kaland rendőr partnerekkel, gondosan kidolgozott világgal, durva történettel és rengeteg abszurd humorral.
Megszűnt
Termékkód: MSX1117
Life is Strange: True Colors
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
Megszűnt
Termékkód: WG1309
3,0
Watch Dogs Legion Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A korlátozott kiadás tartalmazza: Teljes játék és digitális tartalom London Dissident Pack (3 egyedi maszk a karaktered számára)
Megszűnt
Termékkód: MSX642l
Watch Dogs Legion Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Gold Edition tartalma: alapjáték + Season Pass
Megszűnt
Termékkód: MXO600g
Little Nightmares 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád,
Megszűnt
Termékkód: MXO703
Little Nightmares Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és árkád - Merülj el egy sötét mesében, amely gyermekkori félelmeiddel szembesít! A csomagban található aktivációs kód segítségével letölthető a Nintendo eShop-ból.
Megszűnt
Termékkód: NSW616
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ