Olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(124)
PlayStation 4
(61)
Műfaj
Akció
(102)
RPG
(124)
Stratégiai
(10)
Szimulátor
(3)
Lövöldözős
(9)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(71)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(12)
EN
(124)
DE
(92)
HU
(6)
RU
(10)
PL
(10)
FR
(18)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(2)
Szinkron
CS
(1)
EN
(122)
DE
(58)
RU
(1)
FR
(8)
ES
(9)
IT
(8)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Tom Clancys The Division 2 - PS4, amelynek bruttó ára 3 090 Ft. Az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
124 termék
Sword and Fairy: Together Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -5 %
17 390 Ft 18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1563
4,5 40×
Diablo IV - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls eseményei óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Leárazás -10 %
17 890 Ft 19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0369
4,9
Elden Ring - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy ádáz csatákban nézel-e szembe a félelmetes ellenséggel vagy kihasználod a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
17 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX647se
4,6 14×
Elden Ring - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy szembenézel a félelmetes ellenséggel vívott ádáz csatákkal, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0099se
4,6 16×
Rise of the Ronin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0596
4,8 128×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
Leárazás -22 %
17 890 Ft 23 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
5,0
Fate: Samurai Remnant - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
Leárazás -10 %
17 990 Ft 19 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1509
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
18 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0641
Sword and Fairy: Together Forever - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0603
4,5
Octopath Traveler II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet Solistiában játszódik, egy olyan országban, amely egy keleti és egy nyugati kontinensből áll, amelyet a tenger választ el. Mozgalmas időszak ez, a nagy hajók forgalmas hajózási útvonalakon közlekednek, és a gőz ereje új technológiákat hoz létre.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0368
5,0
Lies of P - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fahős egy sötét és brutális, erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
19 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1447
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
4,8
Banishers: Ghosts of New Eden - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0502
Flintlock: The Siege of Dawn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0601
4,4 13×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
20 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
Fate: Samurai Remnant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0503
5,0
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -20 %
20 790 Ft 25 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: MSX1563de
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekménye előtt kezdődik, és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy felkutasson egy eltűnt első osztályú katonát, Genesis Rhapsodos-t.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1397
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) eseményei előtt kezdődik, és Zack Fairt, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t követi nyomon. Zack feladata egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt első osztályú katona felkutatása.
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0342
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
Leárazás -20 %
21 590 Ft 26 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
21 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0586
5,0
Unicorn Overlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0577
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0589
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ