AD květen univerzal Alza Dny květen

Olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(129)
PlayStation 4
(62)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(108)
RPG
(129)
Stratégiai
(10)
Szimulátor
(3)
Lövöldözős
(10)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(76)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(10)
EN
(129)
DE
(96)
HU
(5)
RU
(11)
PL
(10)
FR
(17)
ES
(16)
IT
(16)
Zh
(3)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(126)
DE
(62)
RU
(1)
FR
(7)
ES
(8)
IT
(7)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Tom Clancys The Division 2 - PS4, amelynek bruttó ára 2 890 Ft. Az olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
129 termék
4,8 71×
Assassins Creed Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Saját családod halálra ítélt, ezért kalandos utazásra indulsz, amely során kitaszított zsoldos katonából legendás görög hőssé változol, hogy felfedd múltad titkait. Találd meg a saját utadat egy háború által szétszakított világban, amelyet emberek és istenek egyaránt teremtettek, ahol hegyek és tengerek ütköznek.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX524
Devil May Cry HD Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Vedd fel a vörös kabátod. és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, mert ez egy véres menet lesz.
7 890 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX475nad
4,0
Devil May Cry HD Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Kapd elő a piros kabátodat és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, ez egy véres menet lesz!
7 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX475
5,0
Steelrising - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és egyben ellene harcoló robotautomaták világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0276
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX690
Harvest Moon The Winds of Anthos - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -50 %
8 490 Ft 16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0578
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
9 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
Asterix & Obelix: Heroes - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1528
Dragon Ball Z: Kakarot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át újra a DRAGON BALL Z történetét, amely Raditz érkezésével kezdődik és a Buu elleni végső csatával ér véget. Élvezd az epikus pillanatokat és a szórakoztató mellékküldetéseket, beleértve az eddig soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek választ adnak a Dragon Ball-univerzum néhány égető kérdésére.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0383
4,0
Atlas Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és alkosd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, akár egy szóló történetkampányban.
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0319
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által ihletett akció-RPG. Miközben az emberiség maradványai hanyatlanak és pusztulnak, fanatikus ellenségek foglalják el a romokat. Nincs kegyelem, ezért az életben maradásod az első osztályú ösztönökön, a pontosságon és a megérzéseken múlik.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1299
4,7
ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Élvezz mindent, amit az ARK kínál ebben a gyűjteményben! Szelídíts- és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
Leárazás -23 %
9 890 Ft 12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1208
5,0
Batman: Arkham Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kollekció egy csomagban tartalmazza a Batman-trilógia Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight díjnyertes részeit.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX686
4,9 22×
Diablo III: Eternal Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX528
4,8
Dark Souls III - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX197
4,8
Dark Souls Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - amelyben felfedezed Lordran eltorzult ősi világát. A kritikusok által elismert akció-RPG-sorozat, mint még eddig soha. Engedd, hogy a dinamikus 4K felbontás segítségével magával ragadjon a Dark Souls gazdag világa. Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezz fel hátborzongató helyszíneket, gyűjtsd össze és sajátítsd el a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, majd hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX466
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0610
5,0 10×
NieR: Automata Game of the Yorha Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Ez az akció-RPG ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az eredeti Nier, csak posztapokaliptikus változatban.
10 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX601
4,9 14×
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Ez a kiadás minden extrát tartalmaz - Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Sir Hans Capon, Band of Bastards és A Woman's Lot
10 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX617
4,9 15×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
Leárazás -4 %
10 890 Ft 11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX860
Biomutant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy poszt-apokaliptikus, nyitott világú Kung Fu RPG, amely egyedi harcművészeti rendszerrel ötvözi a kontakt harcot, a lövöldözést és a mutáns képességeket.
10 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0299
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
5,0
Borderlands 3 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti shooter játék káprázatos grafikai stílussal. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és a játék összes kiegészítő tartalmát.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0166
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ