A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Olcsó playStation 4 (PS4) versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(23)
PlayStation 4
(26)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(3)
Stratégiai
(2)
Szimulátor
(6)
Lövöldözős
(1)
Versenyzős
(26)
Szöveg
CS
(1)
EN
(26)
DE
(25)
RU
(3)
PL
(3)
FR
(5)
ES
(3)
IT
(5)
Szinkron
EN
(26)
DE
(15)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Az oldalon az alábbi playStation 4 (PS4) versenyzős játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 4 (PS4) versenyzős játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 4 (PS4) versenyzős játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Wreckfest - PS4, amelynek bruttó ára 6 590 Ft. Az olcsó playStation 4 (PS4) versenyzős játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
26 termék
4,7 10×
Wreckfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A FlatOut sorozat szerzőinek új, versenyautó-pusztító műve.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX495
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Leárazás -17 %
6 890 Ft 8 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
4,8
WRC 8 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 2019-es világbajnokságra és az eSportra hivatalosan licencelt WRC szimuláció-központú játékmenettel, dinamikus időjárási rendszerrel és teljesen újratervezett karriermóddal tér vissza.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX636
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -18 %
7 890 Ft 9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
5,0
GRID Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék adrenalint pumpáló élményt és izgalmas akciókat kínál versenypályákon szerte a világon. Hozd létre álmaid motorversenyeit, vegyÉL részt online versenyeken, légy részese egy egyedi és lebilincselő történetnek, és élvezD a látványos akcióversenyzés érzését.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1169
4,0 10×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
4,0
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX490
4,9 13×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX527
4,8
WRC 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Autóversenyzős játék hivatalos autókkal, lenyűgöző fizikával, osztott-képernyős multiplayer, eSports WRC.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX420
5,0
You Suck at Parking: Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1382
4,4 45×
Need for Speed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állandó internet-kapcsolat szükséges.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX181
5,0
Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Nintendo Switch játékkonzolon töltött három sikeres év után a Gear.Club Unlimited 2 versenyjáték bömbölő motorok kíséretében érkezik a PlayStation 4 és a PlayStation 5 játékkonzolokra egyaránt! Nyomd padlóig a gázpedált, és vágj neki a több mint 1800 mérföldnyi versenypályának, amely csak rád vár.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1255
4,4
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változatban, nagyobb felbontással, részletesebb textúrákkal és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott bővítményt is.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX926
4,6
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
4,9 96×
Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az egyetlen igazi Mario Kart-rivális remaster változata. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint multiplayer online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX592
4,5
DiRT 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék klasszikus, a Colin McRae Rally sorozattól megszokott autóversenyekkel szolgál, amely a hivatalos FIA World Rallycross Championship kemény futamait, őrült versenyteherautós és buggys harcokat, és a Joyride nyitott rendezvényeinek féktelen szórakozását jelenti, ahol a játékosok három kontinens különböző helyszínein nézhetnek szembe a kihívásokkal.
Leárazás -10 %
12 190 Ft 13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG3124
5,0
Dakar Desert Rally - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorkerékpárokat, az autókat, a teherautókat, a quadokat és az SSV-ket.
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1263
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - A motoros versenyek valóságos versenyszimulátora. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 futam amelyből 12 vadonatúj. A motorkerékpárok műszaki és esztétikai fejlesztésen is keresztülmentek. Sok egyéb mással...
12 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX518nad
4,8 26×
Need For Speed Heat - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX682
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX518
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Blancpain GT Series bajnokság hivatalos játéka. A tökéletesített vezetési szimulációnak köszönhetően a saját bőrödön is megtapasztalhatod a FIA GT3 bajnokság hangulatát.
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX819
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Gokartodat vagy most már akár motorkerékpárodat is alakítsd át vízi járművé, amellyel egy vadonatúj környezetben jobban tudsz manőverezni.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1379
5,0
Fast and Furious Crossroads - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a Fast and Furious sorozat új fejezetével érkező gyors és véget nem érő filmszerű akcióra!
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX743
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ