Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó tribute Games számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(4)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Nintendo Switch
(2)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Szöveg
EN
(7)
DE
(7)
Szinkron
EN
(7)
DE
(7)
Szűrés
Az oldalon az alábbi tribute Games számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó tribute Games számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó tribute Games számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - PS4, amelynek bruttó ára 10 390 Ft. Az olcsó tribute Games számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
7 termék
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Tini Nindzsa teknőcök sorozat lenyűgöző pixelgrafikáját és autentikus hangulatát, amely azonnal visszarepít a gyermekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilmsorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével!
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1336
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és az autentikus Ninja Turtles hangulatot, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilmsorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével.
10 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0364
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1304
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és az autentikus Ninja Turtles hangulatot, amely azonnal visszarepít a gyermekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilmsorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1073
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
Leárazás -5 %
12 690 Ft 13 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0561
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1552
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és az autentikus Tini Nindzsa Teknőcök hangulatot, amely azonnal visszarepít gyermekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilm sorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0228

Olcsó tribute Games számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Tribute Games Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Tribute Games
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ