AD květen univerzal Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(867)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(867)
PlayStation 4
(432)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(539)
RPG
(130)
Szimulátor
(100)
Lövöldözős
(95)
Árkád
(94)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(427)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(121)
EN
(873)
DE
(638)
HU
(31)
RU
(43)
PL
(53)
FR
(116)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(864)
DE
(446)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(46)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
874 termék
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi a számodra, hogy harcba szállj a Nickelodeon világának eddigi legnagyobb és legjobb harcosaival, beleértve a vadonatúj és a teljesen átdolgozott karaktereket is, mint például SpongyaBob Kockanadrág, Nindzsa Teknőcök, Tintás Tunyacsáp, Jimmy Neutron és még sok mást.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0535
F1 Manager 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Dönts mindenről és építsd ki az F1 sorozat legjobb csaptatát a hivatalos 2023-as szezonban és az azt követő években.
20 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1511
Human Fall Flat: Dream Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0459
MADDEN NFL 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tervezd meg jövőbeli lépéseidet NFL vezetőedzőként a továbbfejlesztett scouting, csapatirányítás és heti stratégia segítségével, hogy szervezetedet a csúcsra juttasd.
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1341
Endless Dungeon: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Roguelike játék, amelyben minden erőre szükséged lesz, hogy kijuss az isten háta mögötti űrállomásról.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0102
Koa and the Five Pirates of Mara - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
Flashback 2 - Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0453
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Transformers: EarthSpark - Expedition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0491
Gord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0455
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
Leárazás -5 %
13 590 Ft 14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0313
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se
Road Maintenance Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Válassz a 30 nagyszabású küldetés közül, amelyek összetett és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak, például útburkolati jelek felfestése, fakivágás, az útszélek tisztítása, útjavítás, közlekedési táblák elhelyezése és védőkorlátok telepítése.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0217
Hell Let Loose - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Légy része a Hell Let Loose belső nézetű, hardcore lövöldözős játék folyamatosan bővülő világának, amelyet a második világháború időszakába ültettek és akár 100 játékos csatlakozását teszi lehetővé a látványos csatákhoz és a dinamikusan változó gyalogsági, páncélos és tüzérségi frontvonalakhoz.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0165
Lake - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1213
Koa and the Five Pirates of Mara - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0553
DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törsz-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0536
Inspector Gadget: Mad Time Party Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Metro City a gonosz Claw doktor és a M.A.D. bűnszervezet ügynökei kezébe került. Inspektor Gadgetnek meg kell mentenie a várost, ehhez pedig egy időgépet használva vissza kell utaznia az időben. Sajnos a gép lerobban, és az inspektor néhány elődje váratlanul a jelenbe teleportálódik.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1521
Paw Patrol World - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1502
Super Bomberman R 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0434
Gigantosaurus: Dino Kart - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1423
Monster Harvest - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Kezdj új életet Planimal Point városában, és készülj fel egy szokatlan mezőgazdasági kalandra. Fejleszd a farmodat, építsd fel és alakítsd át a házadat, készítsd el a saját bútoraidat, főzz finom lekvárokat.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1185

PlayStation 5 (PS5) játékok

PlayStation 5 (PS5) játékok

A PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 874 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ