Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(867)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(867)
PlayStation 4
(432)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(539)
RPG
(130)
Szimulátor
(100)
Lövöldözős
(95)
Árkád
(94)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(427)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(121)
EN
(873)
DE
(638)
HU
(31)
RU
(43)
PL
(53)
FR
(116)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(864)
DE
(446)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(46)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
874 termék
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
Peppa Pig: World Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Merülj el egy még nagyobb világba Peppa Malackával, és élvezd az egész családnak szóló mesét! New York City hívogat - akárcsak Párizs, London, és induljon el egy álomra és egy világkörüli útra. Te és Peppa kipróbálhatjátok a pizzakészítést Olaszországban, sétálhattok a Hollywood Boulevardon és még sok másban.
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1428
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto + Naruto To Boruto: Shinobi Striker - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1396
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX518
Fresh Start - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Ebben a relaxáló egyjátékos videojátékban nekivágsz egy fontos küldetésnek, amelynek célja a világ megtisztítása és a természet egykori frissességének és sokszínűségének a helyreállítása. Segíts az állatoknak, oldj meg fejtörőket, ápold a növényeket és figyeld meg, hogy válik a világ jobbá a szemed előtt.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0555
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0452
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
Celeste - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1459
Kukoos: Lost Pets - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Barangold be az elképzelhetetlen világokat, amelyek egy óriási kakukkfa belsejében rejtőznek, találd meg barátaidat és vess véget a kisállatlázadásnak. Ez a varázslatos 3D-s platformjáték Kukoos hatalmas, színes világába kalauzol el, ahol különféle háziállatokkal kell megküzdened, és különleges képességeiket felhasználva az egyedi főnökök ellen is harcolnod kell, közben rejtett tárgyakat kell megkeresned és ősi rejtvényeket kell megoldanod.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1393
My Fantastic Ranch - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz társítania és még sok minden mást.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0305
1,0
On The Road Truck Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - több, mint 6500 km autópálya és autóút áll a rendelkezésedre - köztük számos autópálya-csomóponttal és több, mint 15 német város, köztük Hamburg, Bréma, Köln, Hannover és Berlin, az egyedülálló kialakításukkal együtt.
Leárazás -12 %
11 490 Ft 13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0162
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Asterix & Obelix: Slap Them All! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel, hogy bebizonyítsd rátermettségedet egy új akciójátékban, amelynek főszereplői a leleményes Asterix és az örökké éhes Obelix. Ahogy a "Slap Them All!" (Pofozd őket mind!) alcím finoman utal rá, egy mozgalmas, komikus verekedés vár rád több száz ellenséggel, akik egyszerűen nem fogadnak el nemleges választ.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0351
A Hat in Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland - A Hat in Time egy imádnivaló háromdimenziós platformjáték egy kislányról, aki saját készítésű kalapjai, sapkái és maszkjai révén különleges képességekkel rendelkezik. Fedezd fel szabadon a hatalmas világokat, szerezd vissza az elvesztett idődarabokat, és vedd célba újra csillagokat!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1237
2,7
Paw Patrol: Adventure City Calls - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1136
Spirit: Luckys Big Adventure - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Indulj kincskereső kalandra Luckyval, és az ő hűséges musztángjával!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX978
Zombie Army 4: Dead War - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró kampány vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO696
Synth Riders Remastered Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Részben freestyle táncjáték, részben bokszolós, ritmusjáték, sajátítsd el a képességeidet, és mássz fel a ranglista élére 58 pályán.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0405
Skabma Snowfall - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1430
Endling - Extinction is Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Fedezd fel az emberi faj pusztító erejét, amely nap mint nap megrontja, szennyezi és kifosztja a természeti környezet legritkább és legértékesebb erőforrásait. Vajon sikerül-e a rókaanyának életben tartani a kis kölykeit?
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1329
Untitled Goose Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Képzelj el egy békés reggelt valahol egy faluban, ám hirtelen... egy idegesítő liba bőrébe bújva találod magad. Látogasd meg a virtuális homokozót, amelyben szabadon mozoghatsz, mindenféle madárságot kipróbálhatsz és számos gonosz tréfát hajthatsz végre.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1113
Judgment - PS5 - Konzol játék Típusok
Judgment - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Gyilkosságról és titokról szóló akcióthriller. Takayuki Yagami szerepében szörnyű sorozatgyilkossági rejtélyt fogsz felfedni. A remastered változat gyorsabb betöltési időkkel, 60 FPS-el és az összes kiadott bővítménnyel szolgál.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0060

PlayStation 5 (PS5) játékok

PlayStation 5 (PS5) játékok

A PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 874 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ