Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(867)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(867)
PlayStation 4
(432)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(539)
RPG
(130)
Szimulátor
(100)
Lövöldözős
(95)
Árkád
(94)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(427)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(121)
EN
(873)
DE
(638)
HU
(31)
RU
(43)
PL
(53)
FR
(116)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(864)
DE
(446)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(46)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
874 termék
Greedfall - Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A GreedFall sziget egy élő, folyamatosan fejlődő világ. Cselekedeteid a látszólag közönséges döntésektől kezdve a legalapvetőbb politikai elhatározásokig befolyásolják az események menetét, és végső soron az egész történetedet adják.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0090
Dolphin Spirit: Ocean Mission Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Egy oktató jellegű kalandjáték egy csipetnyi fantáziával és rejtéllyel, amely Maupiroa gyönyörű trópusi szigetén játszódik. Fedezd fel alaposan ezt a szigetet, és derítsd fel az óceán mélyén rejtőző titkokat, ameddig a szem ellát.
Leárazás
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0565
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által ihletett akció-RPG. Miközben az emberiség maradványai hanyatlanak és pusztulnak, fanatikus ellenségek foglalják el a romokat. Nincs kegyelem, ezért az életben maradásod az első osztályú ösztönökön, a pontosságon és a megérzéseken múlik.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1299
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - A motoros versenyek valóságos versenyszimulátora. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 futam amelyből 12 vadonatúj. A motorkerékpárok műszaki és esztétikai fejlesztésen is keresztülmentek. Sok egyéb mással...
12 990 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX518nad
Yum Yum Cookstar - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban. Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1405
Kingdom Hearts 3
Konzol játék - a sikeres sorozat folytatása, amelyben különböző filmek és sorozatok szereplőivel találkozhatsz.
4 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX529nad
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, gyerekeknek és virtuális valóság - A PlayStation VR segítségével egyesítened kell az őrült madarakat és a disznókat, el kell indulnod egy víz alatti felfedezőútra, és meg kell találnod az Eagle Island nevű szigetet... és útközben kincseket gyűjteni.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1037
Street Fighter 30th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX771
Mega Man 11 - PS4, PS5 - Konzol játék Típusok
Mega Man 11 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Az ikonikus 2D platformjáték-sorozatba klasszikus nehézségű játszhatósággal új, friss vizuális stílust hoz. És ez nem az egyetlen újdonság! Mindent megtalálsz a hős sebességének növelésétől kezdve, a fegyverek hatékonyságának javításán át, és mindezt olyan játszhatósággal, amelyet már évek óta ismersz. A több mint harminc évvel ezelőtt indult játék folytatását már régóta várták, és ismét csak rajtad múlik, hogy megállítsd a gonosz géniuszt, Dr. Wilyt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX570
4,0
Dying Light 2: Stay Human - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra vesztésre állunk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
4,0
DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törzs-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1537
5,0
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0507
5,0
War Hospital - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0532
5,0
Skull Island: Rise of Kong - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1524
5,0
Fast and Furious Crossroads - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a Fast and Furious sorozat új fejezetével érkező gyors és véget nem érő filmszerű akcióra!
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX743
4,0
Sword Art Online Last Recollection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0526
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1494
5,0
WWE 2K23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1439
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) eseményei előtt kezdődik, és Zack Fairt, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t követi nyomon. Zack feladata egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt első osztályú katona felkutatása.
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0342
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
Super Crazy Rhythm Castle - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Leárazás
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0493
Days of Doom - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
Leárazás
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0484
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce

PlayStation 5 (PS5) játékok

PlayStation 5 (PS5) játékok

A PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 874 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ