Stellar Blade Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(871)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(870)
PlayStation 4
(436)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(541)
RPG
(131)
Szimulátor
(103)
Lövöldözős
(96)
Árkád
(95)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(432)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(121)
EN
(878)
DE
(644)
HU
(31)
RU
(43)
PL
(53)
FR
(116)
ES
(68)
IT
(73)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(868)
DE
(452)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(46)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
878 termék
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
5,0
WWE 2K23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1439
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) eseményei előtt kezdődik, és Zack Fairt, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t követi nyomon. Zack feladata egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt első osztályú katona felkutatása.
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0342
GYLT - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0581
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541
Days of Doom - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0484
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
Spells & Secrets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Egy olyan világban és időben játszódó kalandjáték, amely nem tér el a miénktől. Üdvözöl a Greifenstein varázsló akadémia! Az első évfolyam diákjaként izgatottan várod, hogy együtt tanulj diáktársaiddal és egy fedél alatt élj professzoraiddal a jövő varázslóinak kiképzésére szolgáló impozáns várban.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0583
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
GYLT - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1558
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1548
Catan Super Deluxe Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0548
Catan Super Deluxe Console Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1546
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1526
Survivor: Castaway Island - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0522
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Survivor: Castaway Island - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1523
Dead Cells: Return to Castlevania Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - Roguelike akció platformjáték a metroidvania zsánerében. Kutasd át a hatalmas, folyamatosan változó várat... Feltételezve, hogy a Dark Souls sorozat ihlette brutális 2D küzdelmekben képes leszel legyőzni annak őrzőjét.
Leárazás -9 %
14 990 Ft 16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1514
Super Crazy Rhythm Castle - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Szuper ár
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0493
Transformers: EarthSpark - Expedition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1504
Days of Doom - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1498
Baby Shark: Sing And Swim Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1497

PlayStation 5 (PS5) játékok

PlayStation 5 (PS5) játékok

A PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 878 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ