Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(868)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(868)
PlayStation 4
(433)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(3)
Műfaj
Akció
(540)
RPG
(130)
Szimulátor
(100)
Lövöldözős
(95)
Árkád
(94)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(429)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(72)
Szöveg
CS
(122)
EN
(874)
DE
(639)
HU
(32)
RU
(43)
PL
(53)
FR
(117)
ES
(69)
IT
(74)
Zh
(10)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(3)
EN
(865)
DE
(447)
RU
(14)
PL
(11)
FR
(46)
ES
(40)
IT
(39)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
PS5 logo

Egy játékkonzol csak annyira jó, amennyire a hozzá tartozó játékok. A PlayStation 5 játékai pedig a legjobbak közé tartoznak. Exkluzív és multiplatform játékok széles kínálatára számíthatsz, amelyek új élményekkel gazdagítanak, emellett a next-gen hardver teljes kiaknázását teszik lehetővé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
875 termék
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0408
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
God of Rock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Harcolj ütemre: Vegyél részt bonyolult zenei csatákban egy eredeti ritmikus csatajátékban.
Leárazás
9 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0334
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Gokartodat vagy most már akár motorkerékpárodat is alakítsd át vízi járművé, amellyel egy vadonatúj környezetben jobban tudsz manőverezni.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1379
Session: Skate Sim - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Sim játékot a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a te helyed és a képzeleted!
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0257
NBA 2K21 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Realisztikusabb, mint eddig valaha - élvezd a konkurencia nélküli labdakezelést a fejlett Pro Stick játéknak köszönhetően. Emeld az ugrást és a dobást a pontosság és képesség új szintjére, és oldj fel dribbling mozdulatokat hatékonyabb kivitelezésben.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0035
WRC 9 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A WRC 9 ott folytatódik, ahol az előző epizód véget ért, és több tartalom- és játékmódot hoz a rajongóknak. Összesen 100 szakaszon fogsz haladni 14 országra osztva.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0030
Spacebase Startopia - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A játék az eredeti építési stratégiára, és a valós idejű összecsapásokra épül.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX887
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541

PlayStation 5 (PS5) játékok

PlayStation 5 (PS5) játékok

A PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában összesen 875 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ