Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - PlayStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
182 termék
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1527
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: PSV0519ce
3,7
Marvels Spider-Man 2 Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: PSV0378CE
Lords of the Fallen: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
Megszűnt
Termékkód: PSV0312ce
Lords of the Fallen: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
Megszűnt
Termékkód: PSV0312de
Asterigos: Curse of the Stars
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: PSV0458nad
5,0
Asterigos: Curse of the Stars Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Üdvözlünk Aphesben - a varázslatokkal és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták inspiráltak. Lehet Aphes eltereli a figyelmed lélegzetelállító látványával, a város mégsem a félénk természetűeknek való. Küzdj meg 60 különböző szörnnyel és 22 egyedülálló főellenséggel találod szembe magad, amelyek mindegyike saját egyedi harci mechanikával rendelkezik.
Megszűnt
Termékkód: PSV0458ce
Asterigos: Curse of the Stars Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Üdvözlünk Aphesben, a varázslatokkal és csodákkal teli városállamban, amelyet az ókori Róma és a klasszikus görög minták inspiráltak. Lehet Aphes eltereli a figyelmed lélegzetelállító látványával, a város mégsem a félénk természetűeknek való. Küzdj meg 60 különböző szörnnyel és 22 egyedülálló főellenséggel találod szembe magad, amelyek mindegyike saját egyedi harci mechanikával rendelkezik.
Megszűnt
Termékkód: PSV0458
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
Megszűnt
Termékkód: MSX1480
Noob: The Factionless
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1474nad
Noob: The Factionless - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: PSV0444
Noob: The Factionless - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1474
TUNIC Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezz fel egy elveszett legendákkal, ősi hatalmakkal és vérszomjas szörnyekkel teli világot a Tunic című izometrikus akciójátékban, ahol egy kis róka hatalmas kalandra indul. Egyedül maradtál a romba dőlt vidéken, ahol csupán kíváncsiságodra támaszkodva kell szembeszállnod gigantikus szörnyekkel, különös, nagy erejű tárgyakat megtalálnod és felfedned az ősi titkokat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1470
Trinity Trigger - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy rég elfeledett korban a rend istenei és a káosz istenei versengtek az elsőségért. Látványos összecsapásaik fokozatosan átterjedtek a mennyekből Trinitia kontinensére, ahol az általuk okozott pusztításnak máig emléket állítanak az isteni harcosok gigantikus fegyverei, amelyek a heves küzdelem hatalmas mementóiként szolgálnak.
Megszűnt
Termékkód: PSV0414
Trinity Trigger
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: PSV0414nad
Mato Anomalies: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - a Day One Edition tartalmaz egy exkluzív artbookot, amely több mint 30 oldalnyi koncepciórajzot tartalmaz a játékból; a Mato Anomalies egy fordulóalapú RPG, amelyben a játékosok egy küldetésre indulnak Mato, a régi Sanghaj fantasztikus neo-futurisztikus változata felé; a tandem főszereplők, Doe és Gram a te irányításod alatt furcsa anomáliákat vizsgálnak a városban, vagy a hasadékokba merészkednek, hogy megküzdjenek a démoni szörnyekkel, akik a város bukását akarják előidézni
Megszűnt
Termékkód: PSV0409
Mato Anomalies: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A Day One Edition tartalmaz egy exkluzív artbookot, amely több mint 30 oldalnyi koncepciórajzot tartalmaz a játékból; a Mato Anomalies egy fordulóalapú RPG, amelyben a játékosok egy küldetésre indulnak Mato, a régi Sanghaj fantasztikus neo-futurisztikus változata felé; a tandem főszereplők, Doe és Gram a te irányításod alatt furcsa anomáliákat vizsgálnak a városban, vagy a hasadékokba merészkednek, hogy megküzdjenek a démoni szörnyekkel, akik a város bukását akarják előidézni
Megszűnt
Termékkód: MSX1445
Bramble: The Mountain King
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős
Megszűnt
Termékkód: PSV0403nad
Bramble: The Mountain King - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: PSV0403
5,0
Bramble: The Mountain King - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: MSX1443
Wo Long: Fallen Dynasty
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1438nad
4,0
Wo Long: Fallen Dynasty - Steelbook Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Drámai akciótörténet egy névtelen milicista katonáról, aki a túlélésért küzd a Han-dinasztia végének sötét fantasy változatában, amikor démonok sújtják a Három Királyságot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1438
Minden, amit tudunk (speciális)Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi...
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
További cikkek
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ