Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

PlayStation VR2

Termékkatalógus
PlayStation VR2
4,6 222 értékelés
VR szemüveg - játékkonzolhoz, 120 Hz, látómező: 110°, csatlakozás: USB-C, mikrofon, giroszkóp, proximity érzékelő, nyílás a fejhallgató számára - Az összes beérkezett PlayStation VR2 előrendelés feldolgozása beérkezési sorrendben történik, az előrendelés leadásának a dátuma, valamint a regionális elérhetőség alapján, vásárlónként legfeljebb egy darab készülék megvásárlására van lehetőség.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MSX005VR2 Termékszám:  PS719453994 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

262 820 Ft
Szett megvásárlása

PlayStation VR2

Jelenleg a PS VR2 számát ügyfelenként 1 (egy) darabra korlátozzuk, hogy a lehető legtöbb ügyfél igényeinek eleget tudjunk  tenni. Minden megrendelést a leadott megrendelés leadásának dátuma szerint, időrendben dolgozunk fel. Köszönjük mindenkinek a megértést.


PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg a PS5 konzolhoz

Merülj el a valódi virtuális valóság világában, amelyet csak a PlayStation VR2 képes nyújtani!  Tapasztald meg a VR legújabb generációjának 4K HDR felbontásban kínált, magával ragadó látványvilágát! Vesd bele magad az akció legjavába, fedezz fel új világokat, és érezd magad a hihetetlen játékkörnyezet kellős közepén!

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

A PlayStation VR2 igazi élvezetet nyújt a PS 5 konzolon

Az időtálló designban készült PlayStation VR2 teljes mértékben kompatibilis az új PlayStation 5 konzollal. Ez a headset nem használható a régi PS 4 konzollal. 

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

A PS VR2 4K-t kínál HDR felbontásban

A PlayStation VR2 headsetet egy pár 2000×2040 pixeles felbontású OLED-panellel szerelték fel. Ez részletgazdag, 4K képet biztosít HDR felbontásban és akár 120 képkocka/másodperc támogatással. Ez a PS VR felbontásának négyszerese.

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

Éld át a játékokat a legmagasabb szinten!

A PlayStation VR2 headset elmaradhatatlan része a kifinomult 3D hangtechnológia és az intelligens szemkövetés is. A szett ráadásul  még a finom ujjérintéseket is felismeri, amelyet a haptikus visszajelzés, valamint a PS VR2 adaptív ravaszai egészítenek ki.

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

Fedezd fel a 3D-s világot!

A 110°-os látómezőnek és az állítható Fresnel-lencséknek köszönhetően tökéletesen elmerülhetsz a játékkörnyezetben. Mindezek azt is lehetővé teszik, hogy a lencsék közötti távolságot pontosan a saját szemedhez igazítsd, ezzel garantálva az optimális képmegjelenítést.



PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

VR2 Sense akcióban

A PlayStation VR2 Sense innovatív technológiájának köszönhetően teljesen magával ragadó élményben lehet részed. Persze a fejhallgató finom rezgése is hozzájárul ahhoz, hogy tökéletesen elmerülhess az akcióban

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

Haptikus válasz

A vizuális érzékelés a VR2 Sense vezérlők fizikai visszajelzésével kéz a kézben jár. Finom rezgéssel, de akár kifejezetten intenzív válasszal is képesek reagálni a játék eseményeire.  A hatások ilyen széles skálájával egyetlen más vezérlő esetében sem találkozhatsz.

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

Adaptív ravasz

Ha egyszer kipróbálod az adaptív ravasz nyújtotta élményt, soha többé nem akarsz majd máshogyan célozni az íjjal. Minden egyes vezérlőben olyan dinamikus ellenállás alakul ki, amely pontosan megfelel a használt felszerelésnek és a játékhelyzetnek.

Fedezz fel új játékvilágokat a PlayStation VR2-vel!

Csatlakoztasd egyetlen USB-kábellel a PlayStation VR2-t a PlayStation 5 konzolodhoz, és máris készen állsz az új játékvilágok felfedezésére! Például a Call of the Mountain, Resident Evil Village, No Mans Sky, Demeo vagy a Star Wars: Tales from the Galaxy Edge játékokban.

PlayStation VR 2 VR szemüveg a PS5 konzolhoz

A PlayStation VR2 csomag tartalma

  • PlayStation VR2
  • PlayStation VR2 Sense vezérlők szíjakkal
  • USB-kábel a párosításhoz és az illesztőprogramok letöltéséhez
  • Sztereó fejhallgató
  • Három pár fülbetét
  • Használati utasítás

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!
Képfrissítési gyakoriság
120 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
4K 2000 × 2040 px Kész!
Általános felbontás
4K 4000 × 4080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
120 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
4K 2000 × 2040 px Kész!
Általános felbontás
4K 4000 × 4080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!

Jellemzők

Tulajdonságok
Mikrofon, Nyílás a fejhallgató számára Kész!
Csatlakozás
USB-C Kész!
Látómező
110 ° Kész!
Érzékelők
Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Proximity érzékelő Kész!
A csomagolás tartalmazza
Távirányító Kész!
Szín
Fehér, Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
2 db kontroller, USB kábel, Fejhallgató, VR headset Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Termékek: PS VR2 

További változatok PlayStation VR2 termékhez:

PlayStation VR2 Sense Controller Charging Station

Töltőállomás - töltőállomás a PS VR2 vezérlőhöz
Kosárba 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

PlayStation 5 Slim – Minden, amit tudni kell róla

A Sony hivatalosan 2023. október közepén jelentette be a régóta várt Slim modellt, amely még idén fokozatosan leváltja az eredeti PlayStation 5-öt a boltokban. A PS5 Slim kisebb, könnyebb, átdolgozott dizájnnal és nagyobb, 1 TB-os SSD-vel rendelkezik. Emellett a digitális változat mostantól Blu-ray meghajtóval is bővíthető lesz. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a PlayStation 5 Slim-ről, amit tudni kell.

PlayStation VR2 – Minden, amit tudni kell róla

A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek és természetesen számos játék is jár. Minden, amit a PlayStation VR2-ről tudni kell, ebben a cikkben olvasható.

VR-játékok - A 20 legjobb virtuális valóságban játszott játék

A virtuális valóság ugyanúgy megoszthatja a játékosok közösségét, mint a legjobb konzolról szóló vita. Vannak, akik imádják a VR-szemüveget, mások utálják, sok játékost pedig egyelőre hidegen hagy, bár egyre több fejlesztő dönt úgy, hogy saját virtuális projekteket készít. Több tucatnyi, többé-kevésbé jó minőségű cím közül próbáltuk megtalálni a 3D-s szórakoztatás legjobb képviselőit, amelyeket nem szabad kihagynod.

Vélemények: PlayStation VR2
Kiegészítők: PlayStation VR2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ