Alzaboxy Q1 Stellar Blade

RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(580)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(275)
PlayStation 5
(131)
PlayStation 4
(71)
Xbox Series X
(174)
Xbox Series S
(103)
Xbox One
(136)
Nintendo Switch
(90)
Licenc
Doboz
(300)
Letölthető
(370)
Kulcs
Steam
(230)
Xbox Live
(109)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Battle.net
(2)
Műfaj
RPG
(670)
Akció
(497)
Lövöldözős
(61)
Stratégiai
(58)
Kaland
(34)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(74)
PlayStation 5 optimalizálás
(76)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(93)
Szöveg
CS
(44)
EN
(665)
DE
(498)
HU
(17)
RU
(155)
UK
(1)
PL
(93)
FR
(223)
ES
(211)
IT
(201)
Zh
(45)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(4)
EN
(629)
DE
(262)
HU
(2)
RU
(30)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(92)
ES
(83)
IT
(78)
Zh
(8)
KR
(1)
JP
(6)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a rpg játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

RPG játékok – teszt eredménye

A rpg játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a rpg játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A rpg játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

670 termék
4,8 12×
Super Mario Maker 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, árkád és logikai - Készítsd el saját szintjeidet a Super Mario-ban. Az előző résznél is változatosabb eszközök, tárgyak és játékelemek biztosítják a szórakozást minden Mario játék rajongó számára.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW130
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
4,9
Bioshock Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX202
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX690
4,9
Elden Ring - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy ádáz csatákban nézel-e szembe a félelmetes ellenséggel vagy kihasználod a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
22 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX647se
4,9
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX537
4,6 32×
Pokémon Violet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
20 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1044
4,6 72×
Bloodborne - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A fejlesztő Hidetaka Miyazaki és a FromSoftware alkotói (a legendás akció RPG játékok a Demon's Souls, a Dark Souls és a Dark Souls II készítői) a Bloodborne játékkal érkeznek, egy vadonatúj akció RPG játékkal, egyedülálló sötét légkörrel, brutális nehézséggel és kifinomult harcrendszerrel
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX124
4,8
Mad Max - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
5 840 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE000695
4,7 14×
Final Fantasy XVI - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy epikus fantasy világ, amely sorsáról a Dominantok és a birtokukban lévő hatalmas Eikonok döntenek. Ez egy történet Clive Rosfieldről, egy harcosról, aki a “First Shield of Rosaria” címet viseli és felesküdött, hogy megvédi fiatalabb testvérét, Joshuát, a Phoenix dominantját. Nemsokára azonban Clive egy hatalmas tragédia közepette találja magát és bosszút esküszik a Dark Eikon, Ifrit ellen, aki egy rejtélyes entitás, amely szerencsétlenséget hoz, bármerre jár.
23 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0021
4,8
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1169
4,8
Mario Tennis Aces - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és sport - Az új játék a Mario Tennis sorozatból vadonatúj élményeket hoz el, ezúttal a Nintendo Switch-en. A pályán Mario a híres univerzum karaktereivel versenyez a vérremenő teniszmeccseken.
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW042
4,8
Dark Souls Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - amelyben felfedezed Lordran eltorzult ősi világát. A kritikusok által elismert akció-RPG-sorozat, mint még eddig soha. Engedd, hogy a dinamikus 4K felbontás segítségével magával ragadjon a Dark Souls gazdag világa. Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezz fel hátborzongató helyszíneket, gyűjtsd össze és sajátítsd el a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, majd hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX466
5,0
Mass Effect: Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézd fel Shepard parancsnok / Shepard parancsnoknő legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. A játék magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, mindezt egy készletben összegyűjtve. Fedezz fel egy elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
9 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0029
5,0
Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004813
5,0
TUNIC Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezz fel egy elveszett legendákkal, ősi hatalmakkal és vérszomjas szörnyekkel teli világot a Tunic című izometrikus akciójátékban, ahol egy kis róka hatalmas kalandra indul. Egyedül maradtál a romba dőlt vidéken, ahol csupán kíváncsiságodra támaszkodva kell szembeszállnod gigantikus szörnyekkel, különös, nagy erejű tárgyakat megtalálnod és felfedned az ősi titkokat.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1209
5,0
Triangle Strategy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Serenoaként, a Wolffort-ház örökösnőjeként egy csapat harcost vezetsz egy kalandban, ahol a döntéseidnek kulcsszerepe lesz. A legfontosabbak a három elv - a hasznosság, az erkölcs és a szabadság - egyikét erősítik. Együttesen alakítják azt, ahogyan Serenoa látja a világot, és befolyásolják a történet alakulását.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW966
5,0
Chernobylite - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vedd át Igor, a fizikus és a csernobili erőmű egykori alkalmazottjának szerepét, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya harminc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnését. Fedezd fel a nem lineáris történetet, és fedezd fel az igazságot a gyötrő múltaddal kapcsolatban!
Leárazás -14 %
7 890 Ft 9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1170
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO570
4,6 37×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,7
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0288
4,6 14×
Elden Ring - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy szembenézel a félelmetes ellenséggel vívott ádáz csatákkal, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0099se
4,6 21×
Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
20 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1043
4,8
Shin Megami Tensei V - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Játssz egy középiskolás szerepében, akinek meg kell tanulnia uralni az újonnan felfedezett képességeit, és a parancsokon alapuló harcendszer segítségével keresztül kell magát küzdenie egy démonokkal teli pusztaságon.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW879

RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ