A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(583)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(278)
PlayStation 5
(132)
PlayStation 4
(73)
Xbox Series X
(173)
Xbox Series S
(104)
Xbox One
(135)
Nintendo Switch
(91)
Licenc
Doboz
(302)
Letölthető
(371)
Kulcs
Steam
(230)
Xbox Live
(110)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Battle.net
(2)
Műfaj
RPG
(673)
Akció
(502)
Lövöldözős
(60)
Stratégiai
(57)
Kaland
(35)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(74)
PlayStation 5 optimalizálás
(76)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(93)
Szöveg
CS
(43)
EN
(667)
DE
(496)
HU
(18)
RU
(154)
UK
(1)
PL
(93)
FR
(223)
ES
(211)
IT
(201)
Zh
(45)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(2)
EN
(632)
DE
(260)
HU
(2)
RU
(30)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(93)
ES
(84)
IT
(79)
Zh
(8)
KR
(1)
JP
(6)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Borderlands
(52)
Monster Hunter
(18)
Diablo
(10)
Fallout
(10)
Monster Hunter World
(10)

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a rpg játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

RPG játékok – teszt eredménye

A rpg játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a rpg játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A rpg játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

673 termék
5,0 93×
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című játék folytatásában te magad döntöd el, milyen utat választasz Hyrule végtelen tájain és hatalmas égboltján lebegő titokzatos szigeteken, nézd meg, képes vagy-e hasznosítani Link új képességeinek erejét, hogy felvegye a harcot a királyságot fenyegető rosszindulatú erőkkel?
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW876
4,9 164×
The Legend of Zelda Breath of the Wild - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, kaland és kaland - Utazásod során félelmetes ellenfelekkel kell megküzdened, vadászhatsz vadállatokra, és összegyűjtheted a vadonban való túléléshez szükséges étel és varázsitalok alapanyagait.
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW007
4,9 107×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
4,9 43×
Ghost of Tsushima Director's Cut- PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
25 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PSV0120
4,9 48×
Assassins Creed Origins - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberiség titokzatos történetében az Assassin's Creed következő epizódjával amely az Origins alcímet kapta, és fedezd fel az Orgyilkosok Testvériségének felemelkedésének izgalmas történetét, és ismerd meg az első orgyilkos eredetét.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX096f
4,9 29×
Assassins Creed Origins - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberi történelem rejtélyes korszakában az Assassin's Creed játéksorozat egy újabb izgalmas részében. Az Assassin's Creed Origins-ben megismerheted az Assassin-testvériség megalakulásának és az első assassin életének rendkívüli történetét.
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO146g
5,0 24×
Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW085
4,9 23×
Pokémon Let's Go Eevee! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Tégy úgy, mintha Pokélabdát dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy akár Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is kibocsát, amelynek köszönhetően életre kelti a kalandokat.
Leárazás -3 %
19 590 Ft 20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW063
4,9 22×
Diablo III: Eternal Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX528
4,8 39×
Pokémon Legends: Arceus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Látogass el a Sinnoh régióba, ahol a Pokémon Diamond és a Pokémon Pearl játékok játszódnak. De ez a történet nagyon régen játszódik, amikor egyáltalán nem léteztek olyanok, mint a Pokémon mesterré válás vagy Pokémon Liga létrehozása. Mindenütt vad pokémonokkal találkozhatsz, akik zord környezetben élnek, amely a Sinnoh régiót teljesen más hellyé teszi, mint amire a Pokémon Diamondból és Pokémon Pearlből emlékszel.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW857
4,8 70×
Assassins Creed Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Saját családod halálra ítélt, ezért kalandos utazásra indulsz, amely során kitaszított zsoldos katonából legendás görög hőssé változol, hogy felfedd múltad titkait. Találd meg a saját utadat egy háború által szétszakított világban, amelyet emberek és istenek egyaránt teremtettek, ahol hegyek és tengerek ütköznek.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX524
4,8 36×
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG -Az alapjátékon kívül a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazza, illetve további 16 DLC-t, valamint az eddig kiadott összes frissítést.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW530
4,9 19×
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik a játél. A központi sógunátus hatalma megszűnt, így teret kaptak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolják a szinte folyamatos háborús konfliktusok. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX549
4,9 20×
Hogwarts Legacy - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
+Ajándék Ajándék Roxfort Hagyaték - Zoknik melynek értéke 3 290 Ft
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0005
5,0 11×
Dark Souls Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Felfedezheted Lordran eltorzult, ősi világát. A kritikusok olyan jónak értékelték az akció-RPG sorozatot, mint még soha mást. Hagyd, hogy magába szippantson a Dark Souls gazdag világa! Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezd fel a rettenetes helyeket, és gyűjtsd össze, és sajátítsd ki a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, és hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
14 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW038
5,0 11×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
4,9 13×
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
16 890 Ft 17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1161
4,9 13×
Crash Bandicoot 4: Its About Time - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX860
4,9 16×
Hogwarts Legacy - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítenek szembenézni a halálos ellenséggel.
29 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2040
5,0 10×
Dark Souls Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantáziavilág, a kazamatákon való átjárás, a félelmetes ellenségekkel való találkozás és a forradalmi online elemek kombinációja a Dark Souls-t teljesen lenyűgöző élménnyé teszi. A játék eltávolítja a játékvilág akadályait, ami ösztönzi a tudásvágyat és alkalmazkodóképességet követel meg. A félelmetes ellenséggel való találkozás és az új területek felfedezése során a játék magja, a kihívások és a jutalmak élményekké válnak, és egyedülálló sikerélményt nyújtanak.
16 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX602
5,0 10×
Xenoblade Chronicles 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Xenoblade Chronicles és a Xenoblade Chronicles 2 ötvözésével ez az epizód a két rivális nemzetség hazájába, Aionios világába kalauzol el.
19 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1052
4,8 24×
Shadow of the Tomb Raider - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres sorozat folytatásábaan Lara Croft elindul legnagyobb kalandjára a maja apokalipszis ellen.
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX505
4,7 108×
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes játékot tartalmazza, beleértve a Frozen Wilds DLC-t. Egy növényzettel teli nyílt világban óriási mechanikus lények kóborolnak, akik elvették az emberiség csúcsragadozói státuszát a földön. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Csodálatos és lenyűgöző erdőkben, fantasztikus hegyek között és az elfeledett civilizáció lélegzetelállító romjai között élnek.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX179a
4,7 42×
Kingdom Come: Deliverance - PS4
Konzol játék - a kód streamelésre alkalmas. A realisztikus szerepjáték a középkori Csehország területéről minőségi történetet kínál a jó játékok bevált szerzőinek tollából, innovatív csatarendszer, alkímia, középkori csaták és sok más izgalmas időtöltés
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0803

RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ