Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - RPG PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az RPG játékok PC kompatibilitis változatai olyan népszerű játékok, amelyek minden korosztály számára sokféle élményt kínálnak. Ezek a játékok mély és összetett történetekkel, részletgazdag világokkal és a karakterek fejlődésére helyezett hangsúllyal rendelkeznek. Mit kínálnak még az RPG PC játékok, és milyen játékokat nem szabad kihagynod? Olvass tovább.


Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
128 termék
Granblue Fantasy: Relink
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1440se
Like a Dragon: Infinite Wealth (előrendelés) - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, Műfaj: Akció, RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: MXESD2209
Persona 3 Reload (előrendelés) - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox S sorozat, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: RPG és kaland
Megszűnt
Termékkód: MXESD2206
5,0
Starfield: Constellation Edition
PC játék - elektronikus licenc, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
Megszűnt
Termékkód: WG1092ce
Marvels Midnight Suns - Enhanced Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2018
Marvels Midnight Suns - Digital+ Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, műfaja akció és RPG, - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaj: akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MXESD2016
Marvels Midnight Suns - Legendary Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG, - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Microsoft Store kulcs, műfaj: akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MXESD2014
Mount and Blade II: Bannerlord
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd a követőidet, és masírozz a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Szilárdítsd meg uralmad, és teremts egy új világot a régi hamvaiból.
Megszűnt
Termékkód: WG1387
Steelrising
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és ellene harcoló robotok világát kínálja, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
Megszűnt
Termékkód: WG1373
Minecraft Legends
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: WG1371
5,0
Elden Ring
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy ádáz csatákban nézel-e szembe a félelmetes ellenséggel, vagy kihasználod a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
Megszűnt
Termékkód: WG1356
Marvels Midnight Suns
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg - Állj szemben Lilith démoni erőivel, és élj át egy magával ragadó személyes történetet, amely ismerős hősöket visz a természetfeletti és misztikus világ ismeretlen világába.
+Ajándék Elektronikus promo kód Marvels Midnight Suns - előrendelési bónusz - PC melynek értéke 1 690 Ft
Megszűnt
Termékkód: WG1354
Dolmen Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dolmen videojátékban a játékosok a Revion Prime nevű ellenséges bolygón találják magukat. A feladatod? Egy különösen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező, az úgynevezett "dolmen" minta kristály visszahozatala. Ez a kristály lehetővé teszi a valóságok közötti interakciót, így forradalmasítja az űrkutatást és örökre megváltoztatja az ismert világot.
Megszűnt
Termékkód: WG1352
Reverie Knights Tactics
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy fordulóalapú taktikai RPG stratégiai csatákkal egy izometrikus rácson, ahol minden döntésed megváltoztathatja a történetet. Indulj el egy expedícióra, hogy megtaláld Lennorient, egy rég letűnt elf várost, és mentsd meg szeretteidet, miközben felveszed a harcot a kobold fenyegetéssel szemben, akik egy egész kontinenst terrorizálnak.
Megszűnt
Termékkód: WG1350
5,0
Expeditions: Rome
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Vedd át egy fiatal legátus szerepét, akinek el kell menekülnie Rómából, hogy apja politikai riválisa miatt csatlakozzon egy görög lázadás leverésére indított hadjárathoz. Lépésről lépésre növeld katonai képességeidet, acélozd meg magad a csata hevében, és válj olyan legátussá, akit mindenki megtanul egyszerre tisztelni és félni.
Megszűnt
Termékkód: WG1348
ELEX II: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll le az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. Ennek során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
Megszűnt
Termékkód: WG1327ce
Elden Ring - Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és rpg
Megszűnt
Termékkód: WG1154ce
Disciples: Liberation - Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Kutasd át a háború sújtotta világot, és csatlakozz a világ számos frakciójához: a vallási szélsőségek által beszennyezett emberi birodalomtól az élőholtak sötét erőiig, akiket egy őrült királynő vezet. Állíts össze egy csapatot, hogy ritka nyersanyagokat gyűjts, változtasd meg a politikai hozzáállást, és küzdj meg a brutális szörnyekkel bonyolult, forduló alapú csatákban.
Megszűnt
Termékkód: WG1335
5,0
Kings Bounty 2 - King Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland - Rettenetes veszély merült fel Antara hatalmas birodalmában. Legkülső határát rüh árasztja el, ami tönkreteszi a talajt és mindazokat, akik ott laknak. Az érintett régiók menekültjei a Nostria királyságába érkeznek, ahol kezdik fogyni az élelmiszereket és egyéb eszközöket. A gyűjtői kiadás tartalmaz játékot, a játékból származó királyi korona másolatát, keménytáblás művészeti könyvet, filmzene, kétoldalas posztert és további digitális tartalmat a játékhoz.
Megszűnt
Termékkód: WG1174ce
ELEX II - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a Hybridet, egy új fenyegetés száll le az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a csapatokat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
Megszűnt
Termékkód: WG1327
Biomutant - törülközős kiadás
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és rpg - ahol kombinálhatod a kontakt harcot, a lövöldözést és a mutáns képességeket. Tartalmaz egy 50 x 100 cm méretű Biomutant törölközőt.
Megszűnt
Termékkód: WG1030re
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Tartalmazza az alapjátékot, az összes korábban kiadott tartalmakat (Morrowind, Summerset, Elsweyr és Greymoor) és az új Blackwood-ot is.
Megszűnt
Termékkód: WG1315
Dungeons and Dragons: Dark Alliance - Steelbook Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Alliance életet lehel a Dungeons & Dragons világába egy robbanásszerű RPG-ben, amely tele van valós idejű csatákkal és dinamikus együttműködéssel. Tartalmazza a Steelbookot, a miniartbookot, a digitális filmzenét, letöltéseket, játékhoz szükséges kiegészítőket.
Megszűnt
Termékkód: WG1314se
Dungeons and Dragons: Dark Alliance - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Alliance életet lehel a Dungeons & Dragons világába egy robbanásszerű RPG-ben, amely tele van valós idejű csatákkal és dinamikus együttműködéssel.
Megszűnt
Termékkód: WG1314
Jakub NěmecDiablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ