Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End

Termékkatalógus
Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End
Konzol AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB RAM GDDR5 memória, 500 GB HDD, Blu-ray, DUALSHOCK 4, fülhallgató, 5 GHz-es WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
Kód:  MSX001slun Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End Megszűnt

Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End

PlayStation 4 új formában lenyűgöző HDR-képek, és 1 TB-os meghajtók

Uncharted 4 tartalmazza

Legendás Nathan Drake lógott karrierje tartásban kincsvadász és élvezi a jól megérdemelt pihenés. De valami még mindig lóg a levegőben. Kombinációja remek grafika és a jól megírt karakterek kapsz néhány percig forraljuk. Élvezni fogja az izgalmas akciójelenetek és látványos helyeken. Ezen kívül minden kiegészítve folyamatosan akadályok leküzdésében segítségével ugrálás vagy úszás. Újonnan is van egy kötél horog áthidalására nagyobb távolságok.

le
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

A PS Plus szolgáltatás elérhető PS4 megtalálja a legfrissebb híreket, kedvezmények, és az ő játékok gyűjteménye PS Plus szolgáltatás. Most extra 10 GB online tárhely mentett játékokat játékok a PS4 rendszer.

le
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Shop játék, hogy megy, és hagyja a PS4 rendszer, így húzta őket haza, nézzük, mi a barátai játszanak. És ami a legfontosabb Mobileszközöd mint második képernyőt.

le
Streamování her

egyszerű megosztás

Patak a játékhoz rendszer PS4 él közvetlenül és feltölteni a YouTube-videókat Twitter egyetlen gomb megnyomásával a távirányítón.

le
PlayStation 4 Slim

Playstation 4 Slim

Legkelendőbb konzol a világ NOW jön egy vékonyabb design lenyűgöző grafika és a HDR.

Share játék

Hívja meg barátait, hogy egy új kaland, kihívás számukra, hogy a multiplayer játékmódban, vagy hagyja, hogy átvegye az irányítást, és játszani az Ön számára, annak ellenére, hogy a fele játék maga.

Remote Play

Nem kell ragasztani, hogy a televízió képernyőjén, patak játékok révén a vezeték nélküli otthoni hálózat PC és Mac, PlayStation Vita és a Sony Xperia.


DUALSHOCK 4

Wireless DUALSHOCK 4 büszkélkedhet egy új megjelenés és a design, beleértve a látható és színes fény bar. Gondos feldolgozás NOW már még több lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket. Ez a leginkább ergonomikus és intuitív PlayStation, amit valaha készítettek.

le
DualShock 4

Megtalálni a legjobb játékok a PlayStation platform

Hála élvonalbeli hardverrel, páratlan tartalommal, elsősorban a játékosok és exkluzív funkciók Sony PlayStation Slim 4 legjobb módja, hogy megtapasztalják a szórakozást a holnap ma. Vannak is számos egyedi címek, beleértve a legjobb sorozat Uncharted , a The Last Guardian , Gran Turismo , és még sokan mások.

One új fejezet a szórakozás

Csak plug and play. PS VR kit támogat PlayStation 4 Slim így könnyen csatlakoztathatja, és másodperceken belül az új élményeket.

le
PS VR

Paraméterek

Platform
PlayStation 4 Kész!
Tárhely mérete
500 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4 Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
500 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thief´s End. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 4 - 500 GB Slim + Uncharted 4: Thieves End.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ