Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Archív - Sport PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
69 termék
Tour de France 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: WG1406
AEW: Fight Forever
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és sport - A játék kombinálja a nosztalgikus árkád wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: WG1388
Tennis World Tour - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MVE005703
Pro Cycling Manager 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Toborzás, költségvetés, stratégia: te hozol minden döntést. Fedezd fel a fiatal potenciális tehetségek felkutatásának új rendszerét, az élmény testreszabásának új lehetőségeit, az agresszívebb pelotont és még sok mást!
Megszűnt
Termékkód: WG1362
Tour de France 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól a 92 elérhető szakasz során megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek).
Megszűnt
Termékkód: WG1361
Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - Az elegáns karakteranimációkat, a hiteles labdafizikát és a továbbfejlesztett játékosvezérlést ötvözi, amelynek köszönhetően a meccsek valósághű ritmusát adja vissza. Minden lendítés és ütés egyedi és megfelelő.
Megszűnt
Termékkód: WG1355
5,0
Football Manager 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - a menedzsereknek új progresszív módszereket kínál a saját tehetség felfedezésére, az egyéni stílus játékba történő bevitelére és a menedzseri pozíció megerősítésére
Megszűnt
Termékkód: WG1340
FIFA 22 ULTIMATE TEAM 2200 POINTS
Videójáték kiegészítő / játékkredit - dobozos változat, műfaj: sport, - 2200 pont a népszerű Fifa Ultimate Team játékmódhoz, amellyel összeállíthatod álmaid csapatát.
Megszűnt
Termékkód: WG1330b
2,9
FIFA 22 - PC
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád - még közelebb hozza a játékot a valósághoz, jelentős játékmenetbeli fejlesztésekkel és újításokkal minden játékmódban. Várd a nagyobb összhangot a kapusok között az újratervezett kapus viselkedésnek köszönhetően, amely nagyobb higgadtságot hoz a pálya legfontosabb pozíciójába, új labdafizikát, robbanékony sprinteket, amelyek jobban érzékeltetik a leggyorsabb játékosok gyorsulását, és új támadó taktikákat.
Megszűnt
Termékkód: WG1330
Tour de France 2021
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - Nyerj sárga trikót a Tour de France 2021 hivatalos játékának köszönhetően. Tartalmazza mind a 21 szakaszt és a legnagyobb klasszikus versenyeket. Élvezd az új feladatrendszert, az újratervezett My Tour módot és más új funkciókat!
Megszűnt
Termékkód: WG1313
3,5
We are Football
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - A WE ARE FOOTBALL játék a valódi menedzseri feladatokra összpontosít. A játék célja egy klub hosszú távú felépítése, beleértve a csapattagok, a kollégák, az infrastruktúra, a szurkolók és egyebek fejlesztését. A játékban szereplő focisták ezért egyedülálló személyiségek, saját személyes történetekkel.
Megszűnt
Termékkód: WG1311
Monster Energy Supercross 4
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport - Az AMA Supercross Championship hivatalos videojátéka. több mint 100 hivatalos versenyzőt tartalmaz, mind a 11 stadiont és 17 pályát az idei szezontól, beleértve a Salt Lake City 7 változatát.
Megszűnt
Termékkód: WG1301
Blood Bowl 3 Brutal Edition - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Megszűnt
Termékkód: WG1298
AO Tennis 2
PC játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: sport -
Megszűnt
Termékkód: WG1209nad
5,0
Football Manager 2021
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és szimulátor - Több mint 2000 játszható klub több mint 50 országból - ez a Football Manager 2021. Gondolj stratégiákra, játékstílusokra, és bizonyítsd vezetői képességeid a siker felé vezető úton.
Megszűnt
Termékkód: WG1291
Handball 21
PC játék - dobozos változat, műfaj: sport - Négy évvel az előző epizód megjelenése után következik a virtuális kézilabda új éve. Új animációkkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, új játékmódokkal és licencelt tartalommal a játékosok kedvük szerint élvezhetik kedvenc sportjukat.
Megszűnt
Termékkód: WG1282
Tennis World Tour 2
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - Játssz a világ legjobb teniszezőjeként, vagy hozd létre saját karaktered, és urald a világranglistát.
Megszűnt
Termékkód: WG1269
FIFA 21 - 2200 FUT POINTS
Videójáték kiegészítő / játékkredit - dobozos változat, játék: sport - 2200 pont a népszerű Fifa Ultimate Teamhez, amely segít az álomcsapat felépítésében.
Megszűnt
Termékkód: WG1258b
4,9
FIFA 21
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád - Legyen az foci az utcán vagy a stadionokon, a FIFA 21 többféle játékmódot kínál, mint valaha.
Megszűnt
Termékkód: WG1258
PGA Tour 2K21
PC játék - dobozos változat, műfaj: sport,
Megszűnt
Termékkód: WG1251
AO Tennis 2
PC játék - dobozos változat, műfaj: sport - Teniszközösség által tervezett egyedi teniszélmény. Hozz létre saját játékosokat, stadionokat és legendás mérkőzéseket. Élj át legendás mérkőzéseket vagy hozz létre újakat a szerkesztő segítségével.
Megszűnt
Termékkód: WG1209
FIFA 20: Ultimate Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaja sport
Megszűnt
Termékkód: MXESD1407
FIFA 20: Champions Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD1406
Rugby 20 – PC
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1204
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ