Doručení zdarma Alzaboxy

Just For Games számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(5)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Nintendo Switch
(7)
Műfaj
Sport
(1)
Árkád
(6)
Gyerekeknek
(7)
Party
(7)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(2)
Szöveg
CS
(6)
EN
(14)
DE
(3)
HU
(7)
PL
(7)
Szinkron
EN
(14)
DE
(3)
Korhatár
3 éves kortól
7 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Just For Games számítógépes és konzol játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Just For Games számítógépes és konzol játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Just For Games számítógépes és konzol játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Just For Games számítógépes és konzol játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Just For Games számítógépes és konzol játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Just For Games számítógépes és konzol játékok – típusaik

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 690 Ft

14 termék
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
Leárazás -13 %
10 490 Ft 11 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
5,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
13 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1298
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
4,5
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1035
4,0
30 Sport Games in 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
9 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1277
Kao the Kangaroo Super Jump Edition
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kenguru Kao hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Ez egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
22 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1358
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1339
Arcade Game Zone - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party - Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0615
5,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
12 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0225
Survivor: Castaway Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1278
4,5
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0197
Kao the Kangaroo - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0269
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se
60 in 1 Game Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Teszteld a memóriádat, a megfigyelőképességedet vagy a logikus gondolkodásodat hatvan gondosan kiválasztott minijáték gyűjteményében! Ezek nagy többsége támogatja a kooperatív vagy kompetitív játékot akár négy játékos számára, így egyedül, a családoddal vagy akár egy baráti társasággal is nekivághatsz.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1321

Just For Games számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Just For Games Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Just For Games
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ