A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

Sold Out számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(4)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(1)
Nintendo Switch
(3)
Műfaj
Akció
(3)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(1)
Lövöldözős
(1)
Versenyzős
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(3)
Szöveg
EN
(8)
DE
(8)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(8)
DE
(3)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott Sold Out számítógépes és konzol játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Sold Out számítógépes és konzol játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Sold Out számítógépes és konzol játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Sold Out számítógépes és konzol játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Sold Out számítógépes és konzol játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Sold Out számítógépes és konzol játékok – típusaik

A leírás elrejtése
8 termék
4,5
Sniper Elite 4 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A mesterlövész-sorozat negyedik része közvetlenül kapcsolódik az elődjéhez, és a napsütéses Olaszországba repít. Ebben a viszonylag kevésbé feltárt, háborús övezetben az olasz ellenállást kell majd támogatnod a fasiszta kormány megdöntésében. Minden eddiginél fontosabb lesz egy kidolgozott szabotázsterv és a mászva lopakodás.
10 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW735
Planet Coaster: Console Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lepd meg és örvendeztesd meg a tömegeket álmaid vidámparkjában, és irányíts egy igazán vibráló és hihetetlenül részletes világot. Bármilyen szinten is állsz, a Planet Coaster: Console Edition játékban könnyedén életre keltheted legvadabb ötleteidet.
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX923
Planet Coaster: Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Szerezz meglepetést és örvendeztesd meg álmaid vidámparkjának látogatóit, hozz létre egy igazán életteli és hihetetlenül részletgazdag világot. Függetlenül attól, hogy milyen ügyes vagy, a Planet Coaster: Console Edition-ben könnyedén életre keltheted legvadabb álmaidat is.
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0023
5,0
Overcooked! All You Can Eat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - A bestiális kooperatív főzés visszatért és remek formában van. A gyűjtemény az Overcooked és az Overcooked 2 továbbfejlesztett változata. Mindkét verzió új játékmechanikát, szinteket hoz 4K és 60 FPS sebességben.
Leárazás -29 %
7 990 Ft 11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0020
5,0
Descenders - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Kerékpáros versenyjáték extrém ereszkedésekkel a procedurálisan generált helyeken – egyetlen út sem lesz olyan, mint az előző.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW702
5,0
Little Friends: Dogs and Cats - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, gyerekeknek és party
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW524
Hell Let Loose - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Légy része a Hell Let Loose belső nézetű, hardcore lövöldözős játék folyamatosan bővülő világának, amelyet a második világháború időszakába ültettek és akár 100 játékos csatlakozását teszi lehetővé a látványos csatákhoz és a dinamikusan változó gyalogsági, páncélos és tüzérségi frontvonalakhoz.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0165
Overcooked! All You Can Eat - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Az őrült, kooperatív főzés visszatért és remek formában van. A gyűjtemény az Overcooked! és Overcooked! 2 továbbfejlesztett verziójával érkezik, és mindkét verzió új játékmechanikát, új szinteket, 4K-t és 60 FPS sebességet kínál.
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0006

Sold Out számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Sold Out Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Sold Out
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ