Rapture Alza Dny květen

Szimulátor játékok PC-re

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(159)
DLC tartalom
(63)
Platform
PC
(229)
Xbox Series X
(7)
Xbox Series S
(7)
Xbox One
(2)
Licenc
Doboz
(39)
Letölthető
(195)
Kulcs
Steam
(156)
Xbox Live
(7)
Origin
(22)
Uplay
(1)
The Sims 3
(13)
Műfaj
Szimulátor
(234)
Stratégiai
(54)
Akció
(28)
Sport
(19)
Versenyzős
(19)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(62)
SK
(4)
EN
(232)
DE
(144)
HU
(35)
RU
(75)
PL
(71)
FR
(103)
ES
(86)
IT
(85)
Zh
(30)
Szinkron
CS
(12)
SK
(5)
EN
(200)
DE
(48)
HU
(9)
RU
(18)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(27)
ES
(21)
IT
(17)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(4)
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
234 termék
5,0
X-Plane 12
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
26 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1399
5,0
American Truck Simulator: Új-Mexikó
Videójáték kiegészítő - elektronikus licenc, magyar felirat, műfaj: szimulátor, - Bővítmény az American Truck Simulator játékhoz. Menj Arizona keleti határához. Albaquerque vagy Santa Fe városok bizonyára örömet fognak okozni, és természetesen néhány helyi látnivaló egyaránt. Új járművek, pihenőhelyek, gyárak, rádióállomások és sok más egyéb.
Leárazás
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1023
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047
The Sims 4: Horse Ranch
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Szuper ár
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449uhu
The Sims 4: For Rent
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Barátkozz össze a szomszédokkal. Szó szerint. Többcsaládos telkek várnak rád, hogy bérlőként vagy bérbeadóként játszhatsz a The Sims™ 4 bérlakásos bővítménnyel.
Szuper ár
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449vhu
Goat Simulator 3 Pre-Udder Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Szedd össze a csordát, és irány a Goat Simulator 3; egy teljesen új, teljesen realisztikus sandbox farm-élmény, amelyben ismét egy olyan főhős bőrébe bújhatsz, akinek senki sem drukkol.
Leárazás
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1375
Police Tactics PC játék
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG595
The Sims 4: High School Years
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elkezdődött az óra! Döntsd el, mintadiák vagy bulizós gimis leszel, várnak a tanítás utáni programok, saját stílusod és önmagad felfedezése. Hozd ki a legtöbbet a gimis évekből a The Sims™ 4 High School Years kiegészítő csomag* segítségével!
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449sHU
The Sims 4: Island Living - PC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - menekülj el a mindennapi élet elől, és élvezd a strandokkal teli nyugalmas életet a The Sims 4: Island Living kiegészítőben. Fedezd fel a napsütésben, homokban és felhőtlen vidámságban úszó világot, amelyben simjeid létrehozhatják a saját paradicsomukat.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449nhu
Pro Cycling Manager 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Egy profi kerékpárosokból álló csapat irányítása: költségvetések meghatározása, fiatal tehetségek toborzása, versenyzők edzése és versenystratégiák kialakítása. Küzdj a helyezésekért, és juss a világranglista élére.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1405
The Sims 4: Seasons - PC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - kutyákkal és macskákkal jobb az élet. Alkoss különféle kutyákat és macskákat, vidd el őket a simjeid otthonába, és változtasd meg ezzel örökre az életüket, vagy gondoskodj a simek kis kedvenceiről állatorvosként.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449lHU
Flashing Lights: Police - Fire - EMS
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Csatlakozz a rendőrséghez, a tűzoltókhoz és a mentősökhöz a nyílt világban zajló szolgálatspecifikus küldetéseken ebben a magával ragadó szimulátorban, amely egyjátékos vagy akár 10 fős kooperatív játékban játszható. Oldj meg kétségbeejtő autóbaleseteket, vadássz halálos tüzekre és diagnosztizálj súlyos sérüléseket.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1404
5,0
Cityconomy
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG566
4,0
TransOcean - The Shipping Company
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - 55 kikötő, 22 típusú árucikk, 20 féle realisztikus hajótípus- Váljon a modern idől Onassis-ává!
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG481
4,4
Farming Simulator 2013 CZ - Hivatalos Datadisk 2
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - hivatalos Farming Simulator 2013 bővítmény /futtatásához szükséges/, Lindner, Marshall, Vaderstad gépek és berendezések, videós képzés moddereknek, dedikált szerverek támogatása
4 060 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG176h4
4,3
Train Fever
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Rail Simulator egy kereskedelmi játék - egy modern Transport Tycoon eljárási tartalommal és kifinomult szimulációs központja
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG480
Session: Skate Sim
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Így megtapasztalhatod az igazi gördeszkás kultúrát. Nincs pontozás, csak te, a helyed és a képzeleted.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1368
Urban Empire
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - megjelenés: 2017. január 20.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG659
 

Szimulátor játékok PC-re

A Szimulátor játékok PC-re kategóriában összesen 234 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok PC-re A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok PC-re A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok PC-re vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ