Doručení zdarma Alzaboxy

U&I Entertainment új játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PlayStation 5
(10)
PlayStation 4
(5)
Xbox Series X
(3)
Xbox One
(3)
Nintendo Switch
(8)
Műfaj
Akció
(12)
RPG
(3)
Lövöldözős
(4)
Kaland
(4)
Versenyzős
(1)
Szöveg
EN
(22)
DE
(6)
Szinkron
EN
(21)
DE
(4)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott U&I Entertainment új játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó U&I Entertainment új játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő U&I Entertainment új játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

U&I Entertainment új játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha U&I Entertainment új játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

U&I Entertainment új játékok – típusaik

A leírás elrejtése
22 termék
L.O.L. Surprise! Roller Dreams Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Versenyezz barátaiddal az L.O.L. Surprise!TM Roller Dreams Racing játékban, amely egy görkorcsolyás versenyjáték az L.O.L. Surprise! sorozatból. A játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereik egyikét, és különböző pályákon és különböző módokban versenyezhetnek akár 4 játékossal! Fedezd fel a népszerű L.O.L. Surprise! témákat, beleértve a finom cukorkákat, a 707-es útvonalat, az űrutazást és még sok mást!
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1311
Weird West: Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0488
Broforce: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542de
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1293de
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0637
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
Leárazás -15 %
9 990 Ft 11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541
Broforce - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1542
5,0
World of Horror - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A régi istenek újra ébredeznek, és visszakapaszkodnak az őrületbe süllyedő világba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan jelenségek teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1313
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0574
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0456
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1310
Barbie DreamHouse Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Teremtsd meg a saját Barbie DreamHouse élményedet! Élvezd a rengeteg szórakoztató tevékenységet, beleértve a sütést, főzést, táncot, kertészkedést, lakberendezést, mini játékokat és epikus medencés partikat! Fedezd fel a Barbie DreamHouse-t a barátaiddal, és öltözz divatos ruhákba a fotókhoz!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1309
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Star Trek: Resurgence - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
Leárazás -17 %
9 990 Ft 11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0544
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1555
Bluey: The Videogame - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0562
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
Weird West: Definitive Edition Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0488de

U&I Entertainment új játékok

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ