Alzaboxy Q1 F124

Videójátékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1769)
DLC tartalom
(328)
Játékkredit
(62)
Platform
PC
(916)
PlayStation 5
(418)
PlayStation 4
(250)
Xbox Series X
(406)
Xbox Series S
(280)
Xbox One
(489)
Nintendo Switch
(346)
Licenc
Doboz
(961)
Letölthető
(1225)
Kulcs
Steam
(754)
Xbox Live
(347)
Nintendo eShop
(66)
Origin
(42)
Microsoft Store
(34)
Műfaj
Akció
(825)
Szimulátor
(421)
Stratégiai
(336)
Árkád
(321)
Versenyzős
(282)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(123)
PlayStation 5 optimalizálás
(169)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(195)
Szöveg
CS
(223)
SK
(4)
EN
(2164)
DE
(1462)
HU
(67)
RU
(398)
UK
(4)
PL
(332)
FR
(669)
ES
(557)
IT
(550)
RO
(3)
Zh
(160)
KR
(2)
JP
(7)
Szinkron
CS
(16)
SK
(5)
EN
(2009)
DE
(612)
HU
(10)
RU
(80)
UK
(1)
PL
(54)
FR
(191)
ES
(156)
IT
(139)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(33)
KR
(1)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés

A videojátékok játszása a mai technológiailag fejlett világban az egyik legnépszerűbb időtöltés. A szórakozással, feszültséggel, feladatokkal és kihívásokkal teli virtuális videójáték világ különösen a gyerekeket vonzza, de a felnőttek is szívesen játszanak gyerekeknek szóló videojátékokkal. Videójátékok gyerekeknek konzolra és számítógépekre? Olvass tovább és tudj meg többet a lehetőségekről.

Tovább

Fantasztikus PC videójátékok gyerekeknek - lányoknak és fiúknak egyaránt

A számítógépes videójátékok gyerekeknek (lányoknak és fiúknak egyaránt) a kikapcsolódás és a pihenés egy formáját jelentik. És nem csak a gyermekek számára. Akár a megerőltető munka, akár a monoton tanulmányok nyomasztanak, a videójáték világ menedéket nyújt minden korosztálynak. Tudd meg, hogyan válassz számítógépes játékokat lányoknak és fiúknak, hogy a gyerekek érdeklődését fenntartsd, fejleszd képességeiket és a tartalom biztonságos legyen.

Világíts rá a fiúknak és lányoknak szóló PC videójátékok műfajára

Nemcsak a játékkörnyezet, hanem a fiúknak és lányoknak szánt számítógépes játékok műfaja is döntő fontosságú a kiválasztás során. Választhatunk akció- és stratégiai játékok, különféle szimulátorok, klasszikus és új arcade játékok, verseny- illetve sportjátékok vagy kalandos RPG-k közül. A logikai PC videójátékok gyerekeknek tökéletesen fejlesztik a gyermekek elméjét, és megtanítják őket mindig valami újra.

A gyerekeknek nem szabad napi egy óránál többet videojátékok játszásával tölteniük, hogy elkerüljék a függőség kialakulását.

Szórakozás mindenkinek: többjátékos PC videójátékok gyerekeknek

A videójátékok gyerekeknek, az úgynevezett multiplayer számítógépes játékok elszórakoztatják a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Nemcsak azt akadályozzák meg, hogy a testvérek azon vitatkozzanak, ki játsszon legközelebb, hanem tökéletes programként szolgálnak a gyerekzsúrokhoz is. Valamely gyerekeknek szóló PC videójátékok többjátékos módban is játszhatók, amelyek online kapcsolódnak egymáshoz.

i

Számítógépes játékok lányoknak és fiúknak, mint idegen nyelvtanulás

A gyerekeknek szóló PC videójáték kiválasztásakor figyelj arra is, hogy milyen nyelven kínálják azt. A legkisebbek számára magyar nyelven és felirat nélkül szükséges a videójátékokat beszerezni. Az idősebb gyerekek szórakozva gyakorolhatják az angol vagy más idegen nyelvek tanulását. Tehát ne utasítsd el a gyerekeknek szánt videojátékokat, amelyek nem az anyanyelvükön vannak, valóban hasznosak lehetnek.

Videójátékok lányoknak és fiúknak online

Talán meglepődsz, ha azt mondjuk, hogy a lányoknak és fiúknak szóló számítógépes videójátékok támogathatják az oktatást, pedig így igaz. Segítségükkel a gyerekek különféle készségeket fejleszthetnek, mint például az érzékelés, a figyelem, a türelem, a logika, a kommunikáció és az együttműködés.

Biztonságos PC videójátékok gyerekeknek? Ellenőrizd a videojátékok korhatár-besorolását

A megfelelő videójáték kiválasztásakor fontos, hogy megismerkedj a PEGI (Pan European Game Information) korhatár-besorolási rendszerrel. Ez arra szolgál, hogy tájékoztassa a szülőket a tartalomról, és megakadályozza, hogy olyan videojátékot válasszanak, amely nem megfelelő tartalommal bír, és amelyet nem gyermekeknek szántak. Tekintsd meg közelebbről a PEGI-rendszer kategóriáit.

Korhatár-besorolási jelölés Gyermekeknek szánt PC videójátékok tartalmának leírása
PEGI 3 Minden korosztály számára alkalmas.
PEGI 7 Olyan videójátékok gyermekeknek, amelyek enyhén erőszakos vagy ijesztő jeleneteket tartalmazhatnak.
PEGI 12 A videojátékban előfordulhat némi torz erőszak vagy meztelenség.
PEGI 16 A meztelenség és az erőszak előfordulása a jelenetekben hasonlít a valósághoz.
PEGI 18 A videojáték brutális erőszakot tartalmaz, és felnőtteknek készült.

Kíváncsi vagy, mások szerint melyek a legjobb videójátékok gyerekeknek? Az értékelések segíthetnek ebben.

PC videójátékok gyerekeknek - milyent válasszunk?

A lányoknak és fiúknak szánt számítógépes videójátékokat koruk és érdeklődési körük szerint érdemes kiválasztani. A videójátéknak érdekelnie kell a gyerekeket, különben unatkozni fognak. A lovak szerelmesei imádni fogják a lovakkal kapcsolatos PC játékokat, míg a kis focisták a virtuális focimeccseket.

Varázslatos videójátékok lányoknak

A lányoknak szóló videójátékok általában sok pasztellszínt, háziállatot és díszített süteményeket tartalmaznak. A kislányok imádnak öltözködni, sminkelni és mindenféle kisbabáról gondoskodni. Milyen lányoknak szóló játékokkal nem lehet melléfogni?

  • Videójátékok lányoknak - a főzés megtanítja a kis hercegnőket, hogyan készítsék el a legfinomabb ételeket a virtuális világban.
  • Videójáték lányoknak - lovak a megfelelő választás az istállók szerelmeseinek. Nagy kaland vár a lányokra lóháton.
  • Videójáték lányoknak - az öltöztetős játékok segítenek a lányoknak kifejezni kreatív énjüket és finomítani a divatos ízlést.

Tudtad, hogy léteznek ingyenes játékok lányoknak is? Ezek ingyenesen játszhatók bármelyik klasszikus böngészőn keresztül.

Akció és szórakoztató PC videójátékok fiúknak

Ki ne ismerné a tipikus fiúknak szóló számítógépes videójátékokat: autók, sportok, lövöldözős játékok, valamint sci-fi és fantasy témákban. Gyerekeknek azonban mindig inkább a humort válasszuk, mint az erőszakot, különösen a kisebbeknél. Nézd meg, mivel lehet felkelteni a fiúk érdeklődését minden korosztályban.

  • Az 5 éves fiúk számára ideális PC játékok az egyszerű puzzle játékok, a versenyek és az egyszerű arcade játékok.
  • A 8 éves fiúknak szánt vieójátékok közé tartozhatnak a különböző túlélő számítógépes játékok vagy szimulátorok.
  • A 12 éves fiúknak szánt játékok közé tartoznak a nagyobb kihívást jelentő stratégiai videójátékok vagy a bonyolultabb lövöldözős játékok.

A videójáték megjelenésének éve is érdekelhet. A gyerekek nem mindig szeretik a régebbi grafikát.

Min keresztül lehetséges fiúknak és lányoknak szánt videójátékokat játszani?

Nézd meg, hogy az adott játék milyen eszközökre készült. A gyermekeknek szánt videojátékok játszhatók klasszikus módon számítógépen billentyűzet és egér segítségével vagy többféle konzol segítségével, amelyeknél az irányításhoz joystickot használnak.

  • számítógépes játékok bármelyik jobb grafikával rendelkező számítógépen játszhatók.
  • Az Xbox ONE egy nagy teljesítményű konzol, amely a gyerekeknek szánt játékok széles választékát kínálja.
  • PlayStatiton 4 játékok nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot szórakoztatják.
  • PlayStation 5 játékok exkluzív minőséget és a videójátékok élvezetét kínálják Neked és gyermekeidnek egyaránt.
  • Nintendo Switch játékok gyerekeknek akár útközben és otthon a TV-n keresztül is játszhatók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 186 termék
4,3
Train Fever
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Rail Simulator egy kereskedelmi játék - egy modern Transport Tycoon eljárási tartalommal és kifinomult szimulációs központja
Leárazás -19 %
2 490 Ft 3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG480
5,0
Kholat: Dead Mountain
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - A Kholat egy első személyű narratív játék, amelyet a Djatlov expedíció rejtélyes végét övező valós események ihlettek.
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG501
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a multinacionális O.C.U.-hoz vagy a rivális U.C.S.-hez, fejleszd a wanzereket, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerőt és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleddel szemben.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0460
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
Asterix & Obelix: Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0528
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0415
Killer Frequency - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1214
Skabma Snowfall - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch, dobozos változat
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1173
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1339
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
GYLT - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0581
GYLT - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1558
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0456
Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0455
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1548
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -3 %
17 990 Ft 18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1526
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0412

Videójátékok gyerekeknek

Videójátékok gyerekeknek

A Videójátékok gyerekeknek kategóriában összesen 2186 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videójátékok gyerekeknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videójátékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb videójátékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: videójátékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ