Doručení zdarma Alzaboxy

VR játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Játék
(64)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(21)
PlayStation 5
(42)
PlayStation 4
(21)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Licenc
Doboz
(46)
Letölthető
(21)
Kulcs
Steam
(18)
Origin
(2)
The Sims 3
(1)
Műfaj
Virtuális valóság
(40)
Akció
(37)
Lövöldözős
(11)
Szimulátor
(10)
Versenyzős
(7)
Szöveg
CS
(5)
SK
(2)
EN
(67)
DE
(45)
HU
(3)
RU
(14)
PL
(8)
FR
(23)
ES
(19)
IT
(19)
Zh
(7)
Szinkron
CS
(3)
SK
(3)
EN
(65)
DE
(31)
RU
(6)
PL
(3)
FR
(11)
ES
(11)
IT
(9)
Zh
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a vr játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

VR játékok – teszt eredménye

A vr játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a vr játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A vr játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

67 termék
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
Song in the Smoke: Rekindled - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és virtuális valóság - Egyjátékos túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos, időn kívüli világban játszódik. A túlélés kulcsa a te képességeid, kövesd és vadászd a zsákmányt kézzel készített primitív fegyverekkel és eszközökkel. Gyűjtsön élelmet, gyógyszert és készleteket napközben, és ne feledje, hogy a sötét és veszélyes éjszakákon is égjen a tábortűz.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0406
Synth Riders Remastered Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Részben freestyle táncjáték, részben bokszolós, ritmusjáték, sajátítsd el a képességeidet, és mássz fel a ranglista élére 58 pályán.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0405
Dyschronia Chronos Alternate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - A neved Hal Scion, és nyomozó vagy. Önt "variáns személyként" ismerik, olyan személyként, akinek megvan az az egyedülálló képessége, hogy a múltba nézzen és megváltoztassa azt. És az Ön egyedülálló képességeire most éppen szüksége van. Fenyegető erők várnak rád, amelyek próbára teszik a szellemi mozgékonyságodat. Bizonyítékgyűjtés közben el kell bújnod, futnod, lopakodnod és menekülnöd kell a veszély elől.
Szuper ár
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0404
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
Fruit Ninja - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX847
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, gyerekeknek és virtuális valóság - A PlayStation VR segítségével egyesítened kell az őrült madarakat és a disznókat, el kell indulnod egy víz alatti felfedezőútra, és meg kell találnod az Eagle Island nevű szigetet... és útközben kincseket gyűjteni.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1037
4,0
No Man's Sky - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
13 070 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005022
4,0
Elite Dangerous - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG, stratégiai, szimulátor és kaland
2 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004918
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
4,0
Assetto Corsa - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport, szimulátor és versenyzős
2 730 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004853
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
3,4
Ace Combat 7: Skies Unknown Top Gun Maverick Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy egy igazi ászpilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem múlja felül azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
10 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1395
3,5
The Sims 3 Late Night (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002894
123
 

VR játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó VR játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább VR játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb VR játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: VR játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ