Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1055)
DLC tartalom
(216)
Játékkredit
(127)
Platform
PC
(56)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1154)
Xbox Series S
(727)
Xbox One
(1147)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(447)
Letölthető
(958)
Kulcs
Xbox Live
(942)
Microsoft Store
(57)
Műfaj
Akció
(909)
Lövöldözős
(198)
RPG
(195)
Sport
(133)
Szimulátor
(122)
Szöveg
CS
(147)
SK
(2)
EN
(1383)
DE
(1015)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(129)
FR
(218)
ES
(188)
IT
(188)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(9)
EN
(1380)
DE
(557)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(118)
ES
(98)
IT
(93)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Xbox játékok abszolút kötelező darabok minden komoly játékos számára, függetlenül attól, hogy a legújabb generációs Xbox Series előnyeit élvezik, vagy még mindig a régebbi Xbox One vagy Xbox 360 konzolokat használják-e. Minden egyes Xbox játék egy vadonatúj virtuális világba repít, órákig tartó szórakozást és felejthetetlen élményeket kínálva. Lássuk, mit kínálnak az Xbox játékok, hogyan válasszuk ki a megfelelőt.

Tovább

Mire kell figyelni Xbox játék kiválasztásakor?

Xbox játékok kiválasztásakor érdemes több paraméter alapján dönteni.

Az Xbox game kompatibilitás alapvető fontosságú

Természetesen a legfontosabb dolog, amire egy Xbox játék kiválasztásakor figyelned kell, az a konzoloddal való kompatibilitás.

  • Az Xbox Series S/X játékok nagy felbontású játékélményt, valósághű ray tracing világítási technológiát és gyors betöltődést biztosítanak a játékosok számára.
  • Az Xbox One S/X játékok továbbra is változatos szórakozási módot jelentenek, és a játékosok továbbra is számos virtuális kipróbálhatnak a nagy teljesítményű konzolokon.
  • Az Xbox 360 játékok közé olyan klasszikus címek tartoznak, amelyek sok emlékezetes játékélményt nyújtottak a játékosoknak.

Frissítetted már az Xboxodat a következő generációra? Ne dobd ki régi Xbox 360-as és Xbox One játékaidat - sokukkal játszhatsz a legújabb Xbox X Series konzolon is. Ez a visszafelé kompatibilitásnak köszönhető - több mint 1000 klasszikus Xbox játék használható az új konzolodon is.

Xbox games bővítőcsomagok

Amikor Xbox játék típust választasz, győződj meg róla, hogy a megfelelő típusú játékot vásárolod-e meg. Általában teljes játékokkal, kiegészítőkkel és játékbeli kreditekkel találkozhatsz.

  • A teljes Xbox játékok csak a játék alapverzióját tartalmazzák, kiegészítések és bónuszok nélkül.
  • Az Xbox játék kiegészítő (DLC) egy meglévő játék alapvető tartalmát bővíti. Ez általában új karaktereket, küldetéseket, szinteket stb. tartalmazhat.
  • Az Xbox game kreditek felhasználhatók a játékon belüli boltokban történő vásárlásra a játék fejlesztése, felszerelések, karakterek vagy kozmetikai elemek vásárlása érdekében.

i

A Microsoft ingyenes Xbox játék típusokat is kínál - fedezd fel a Microsoft Store áruházat, és tölts le bármit, ami tetszik.

Az Xbox játékok ajánlott alsó korhatára

Ha fiatal játékosoknak szánt Xbox játék típusokat választasz, semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni az ajánlott alsó korhatárt és a PEGI-besorolást, amely a tartalom típusát határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az Xbox játék csomagolásán erőszakra, csúnya beszédre, függőséget okozó anyagokra és egyéb, gyermekek és serdülők számára nem megfelelő témákra vonatkozó leírásokat láthatsz. Mindig fontos, hogy alaposan ellenőrizd az Xbox játékok tartalmát, mielőtt fiatalabb játékosok kezébe adnád azt.

Xbox játék választása során ne feledkezz meg a nyelvi lokalizációról sem. A játékcímek túlnyomó többsége automatikusan angolul van, és csak néhány rendelkezik magyar felirattal vagy szinkronnal. Ha nem beszélsz angolul, az Xbox játék nyelve a legfontosabb, amire ügyelned kell. A magyar nyelvű Xbox One játékokat a doboz hátlapjának bal alsó sarkában található zászlóról lehet felismerni.

Miben különböznek a dobozok Xbox játékok a digitális változatoktól?

Xbox játékok dobozos vagy digitális licencben vásárolhatók. Mi a különbség a két típus között?

  1. A dobozos Xbox játékok megvásárolhatók a boltban. Ez egy fizikai adathordozót takar a játékkal. Bizonyos esetekben le kell töltened egy frissítést, mielőtt először futtathatod. A fizikai Xbox game jól mutat egy gyűjteményben, valamint bérelheted vagy eladhatod őket. Szállításuk viszont lassabb és idővel megrongálódhatnak.
  2. A digitális Xbox játékok egy kód formájában kaphatók, amelyet azonnal elküldünk az e-mail címedre. Aktiváld azt a Microsoft-fiókodban, így letöltheted a játékot a konzolodra. A digitális Xbox játékok előnye a gyorsaság, de sajnos ezeket nem lehet kölcsönözni, eladni és gyakran vissza sem lehet küldeni őket.

i

Az Xbox Series S és az Xbox One All-Digital nem rendelkezik optikai meghajtóval a fizikai játékok számára; csak a digitális licenceket támogatja.

Az Xboxjátékok összekötnek barátaiddal a világ minden tájáról, vagy szórakoztatják az egész családot

Olyan Xbox játék típusokat keresel, amelyeket barátaiddal, családoddal vagy akár teljesen idegenekkel játszhatsz? Ebben az esetben mindenképpen válassz többjátékos fajtát. Egyes Xbox játékok lehetővé teszik, hogy a világon bárkivel játszhass, míg mások kizárólag egyképernyős játékra valók.

Az új Xbox game típusokhoz valószínűleg Xbox Live GOLD előfizetésre lesz szükséged. Ezzel szemben az Xbox egyképernyős kooperatív játékokhoz valószínűleg további, Xbox Series kontrollerek vagy Xbox One kontrollerek szükségesek.

Fedezd fel az exkluzív Xbox játék típusokat

Az Xbox One és az Xbox Series legjobb játékai kétségtelenül a következő exkluzív címek:

Halo Infinite

A legendás Spartan Master Chief visszatér az Xbox Series X/S -re a Halo Infinite című ikonikus lövöldözős játék új folytatásában. Nyitott világ, rengeteg új fegyver és jármű, valamint egy magával ragadó történet várja a játékosokat, továbbfejlesztett grafikával. A versenyzők a szabad többjátékos módnak köszönhetően csatába szállhatnak más játékosokkal a világ minden tájáról.

Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator több mint 40 éve feszegeti a realisztikus és magával ragadó repülésszimulátorok határait. A legújabb Xbox játék segítségével a lelkes pilóták akár 20 repülőgép pilótafülkéjébe is beülhetnek, és egy egész világot fedezhetnek fel, amelyek a Microsoft Azure és a Bing Maps adatai alapján készültek. A játék természetesen joystick-támogatással is rendelkezik a még jobb repülési élmény érdekében.

i

Számos Xbox játék megtalálható az Xbox Game Pass részeként, amely több mint 400 címet tartalmaz. Ezeket bármikor letöltheted és játszhatod. Ezenkívül a kínálat minden hónapban bővül, és sok játék letölthető, így játszhatsz PC-n is - az Xbox Cloud Gaming segítségével ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Forza Horizon 5

Ha a sebesség a középső neved, akkor a Forza Horizon 5 neked való Xbox játék. Mexikó nyitott világában játszhatsz, ahol számos adrenalinnal teli versenyen és fergeteges kihívásban vehetsz részt. Akár 700 autóba is beszállhatsz, amelyeket a játék során végig vezethetsz. Testre is szabhatod a játékot, a saját ízlésedre és preferenciáidra igazítva azt. Online is versenyezhetsz barátaiddal vagy véletlenszerűen kiválasztott versenyzőkkel.

Starfield

A Starfield egy vadonatúj Xbox játék a díjnyertes The Elder Scrolls és Fallout franchise alkotóitól. A 2330-as évben játszódik a Tejútrendszer egy kis részében, a Settled Systemben, a játékos célja, hogy összegyűjtse a galaxisban szétszórt titokzatos leleteket, amelyek nagy jelentőséggel bírnak az egész emberi társadalom és annak jövője szempontjából. A játék alapvető elemei a nyitott galaxis, a szabad döntéshozatal és utazás és a kapcsolatok kialakítása más karakterekkel.

Sea of Thieves

A Sea of Thieves minden kalózt és tengerészt magával ragad, aki ismeretlen vizeken akar utazni kincset keresve. Próbáld ki a kalózhajó legénységének életét, és hajózz ki a Karib-tenger nyílt tengerére, ahol más kalózokkal harcolhatsz, titokzatos szigeteket fedezhetsz fel, és olyan gazdagság után kutathatsz, amiről nem is álmodtál. Ez az Xbox játék egyszerre több barátoddal is játszható, és együtt élvezhetitek a kaotikus kalandokat a vízen.

Olcsó Xbox játékok érdekelnek? Nézz körül outletünkben vagy akciós kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 405 termék
The Callisto Protocol - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szállj szembe a borzalmak véget nem érő áradatával: A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától. A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0215std
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
23 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003de
STORY OF SEASONS: A Wonderful Life - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0306
4,6
Grand Theft Auto V (GTA 5) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0053
4,9 57×
Grand Theft Auto V (GTA 5) Premium Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online játékhoz, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA játékpénz 1 000 000$ értékben a GTA Online játékban), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO142p
5,0 25×
Forza Horizon 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vár a végső Horizon kalandod! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan fejlődő tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetést élvezhetsz a világ legjobb autóinak százaiban.
25 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XBSE0073
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
4,7
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
4,7 14×
Star Wars Jedi: Fallen Order - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A történet a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO510
4,0
Need For Speed Heat - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyeken veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
Leárazás -54 %
4 990 Ft 10 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO641
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0008
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO548
4,6 14×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0180
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Az összes ismerős szereplővel találkozhatsz, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0213
5,0
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO608
4,7 16×
LEGO Jurassic World - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A "LEGO" újra tökéletes szórakozást biztosít, ezúttal a Jurassic Park környezetéből, amelyet mindannyian jól ismerünk Steven Spielberg rendező legendás film-trilógiájának köszönhetően. Éld át gyermekeiddel a film legjobb pillanatait a Lego elérhető feldolgozásának köszönhetően.
Leárazás -7 %
6 890 Ft 7 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO151b
4,6 18×
Call of Duty WWII - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át a normandiai partraszállást, a harcot a háborúban az elhagyatott Európában és tapasztald meg a második világháború légkörét a saját bőrödön.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2910
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A film története alapján. Védd meg otthonodat, Ninjago szigetét, az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd a népszerű nindzsák harci képességeit!
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO422
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
3,8
Call of Duty: Black Ops 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A sikeres Call of Duty: Black Ops sorozat folytatása.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO475
5,0
LEGO Marvel Super Heroes - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO127
5,0 10×
FIFA 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Tapasztald meg a labdarúgás legnagyobb tornáit, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban a szezon során folyamatosan megjelennek. Játssz először női klubokkal - a HyperMotion2 dedikált animációs támogatásával -, és használd ki a platformok közötti játék előnyeit, amely megkönnyíti a barátaiddal való mérkőzést.
14 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0247
4,8 26×
Crash Team Racing Nitro Fueled - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az egyetlen igazi versenytárs, a Mario Kart remasterje. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál, akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint többjátékos online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
10 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO563

Xbox játékok

Xbox játékok

A Xbox játékok kategóriában összesen 1405 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ