Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1055)
DLC tartalom
(216)
Játékkredit
(127)
Platform
PC
(56)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1154)
Xbox Series S
(727)
Xbox One
(1147)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(447)
Letölthető
(958)
Kulcs
Xbox Live
(942)
Microsoft Store
(57)
Műfaj
Akció
(909)
Lövöldözős
(198)
RPG
(195)
Sport
(133)
Szimulátor
(122)
Szöveg
CS
(147)
SK
(2)
EN
(1383)
DE
(1015)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(129)
FR
(218)
ES
(188)
IT
(188)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(9)
EN
(1380)
DE
(557)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(118)
ES
(98)
IT
(93)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Xbox játékok abszolút kötelező darabok minden komoly játékos számára, függetlenül attól, hogy a legújabb generációs Xbox Series előnyeit élvezik, vagy még mindig a régebbi Xbox One vagy Xbox 360 konzolokat használják-e. Minden egyes Xbox játék egy vadonatúj virtuális világba repít, órákig tartó szórakozást és felejthetetlen élményeket kínálva. Lássuk, mit kínálnak az Xbox játékok, hogyan válasszuk ki a megfelelőt.

Tovább

Mire kell figyelni Xbox játék kiválasztásakor?

Xbox játékok kiválasztásakor érdemes több paraméter alapján dönteni.

Az Xbox game kompatibilitás alapvető fontosságú

Természetesen a legfontosabb dolog, amire egy Xbox játék kiválasztásakor figyelned kell, az a konzoloddal való kompatibilitás.

  • Az Xbox Series S/X játékok nagy felbontású játékélményt, valósághű ray tracing világítási technológiát és gyors betöltődést biztosítanak a játékosok számára.
  • Az Xbox One S/X játékok továbbra is változatos szórakozási módot jelentenek, és a játékosok továbbra is számos virtuális kipróbálhatnak a nagy teljesítményű konzolokon.
  • Az Xbox 360 játékok közé olyan klasszikus címek tartoznak, amelyek sok emlékezetes játékélményt nyújtottak a játékosoknak.

Frissítetted már az Xboxodat a következő generációra? Ne dobd ki régi Xbox 360-as és Xbox One játékaidat - sokukkal játszhatsz a legújabb Xbox X Series konzolon is. Ez a visszafelé kompatibilitásnak köszönhető - több mint 1000 klasszikus Xbox játék használható az új konzolodon is.

Xbox games bővítőcsomagok

Amikor Xbox játék típust választasz, győződj meg róla, hogy a megfelelő típusú játékot vásárolod-e meg. Általában teljes játékokkal, kiegészítőkkel és játékbeli kreditekkel találkozhatsz.

  • A teljes Xbox játékok csak a játék alapverzióját tartalmazzák, kiegészítések és bónuszok nélkül.
  • Az Xbox játék kiegészítő (DLC) egy meglévő játék alapvető tartalmát bővíti. Ez általában új karaktereket, küldetéseket, szinteket stb. tartalmazhat.
  • Az Xbox game kreditek felhasználhatók a játékon belüli boltokban történő vásárlásra a játék fejlesztése, felszerelések, karakterek vagy kozmetikai elemek vásárlása érdekében.

i

A Microsoft ingyenes Xbox játék típusokat is kínál - fedezd fel a Microsoft Store áruházat, és tölts le bármit, ami tetszik.

Az Xbox játékok ajánlott alsó korhatára

Ha fiatal játékosoknak szánt Xbox játék típusokat választasz, semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni az ajánlott alsó korhatárt és a PEGI-besorolást, amely a tartalom típusát határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az Xbox játék csomagolásán erőszakra, csúnya beszédre, függőséget okozó anyagokra és egyéb, gyermekek és serdülők számára nem megfelelő témákra vonatkozó leírásokat láthatsz. Mindig fontos, hogy alaposan ellenőrizd az Xbox játékok tartalmát, mielőtt fiatalabb játékosok kezébe adnád azt.

Xbox játék választása során ne feledkezz meg a nyelvi lokalizációról sem. A játékcímek túlnyomó többsége automatikusan angolul van, és csak néhány rendelkezik magyar felirattal vagy szinkronnal. Ha nem beszélsz angolul, az Xbox játék nyelve a legfontosabb, amire ügyelned kell. A magyar nyelvű Xbox One játékokat a doboz hátlapjának bal alsó sarkában található zászlóról lehet felismerni.

Miben különböznek a dobozok Xbox játékok a digitális változatoktól?

Xbox játékok dobozos vagy digitális licencben vásárolhatók. Mi a különbség a két típus között?

  1. A dobozos Xbox játékok megvásárolhatók a boltban. Ez egy fizikai adathordozót takar a játékkal. Bizonyos esetekben le kell töltened egy frissítést, mielőtt először futtathatod. A fizikai Xbox game jól mutat egy gyűjteményben, valamint bérelheted vagy eladhatod őket. Szállításuk viszont lassabb és idővel megrongálódhatnak.
  2. A digitális Xbox játékok egy kód formájában kaphatók, amelyet azonnal elküldünk az e-mail címedre. Aktiváld azt a Microsoft-fiókodban, így letöltheted a játékot a konzolodra. A digitális Xbox játékok előnye a gyorsaság, de sajnos ezeket nem lehet kölcsönözni, eladni és gyakran vissza sem lehet küldeni őket.

i

Az Xbox Series S és az Xbox One All-Digital nem rendelkezik optikai meghajtóval a fizikai játékok számára; csak a digitális licenceket támogatja.

Az Xboxjátékok összekötnek barátaiddal a világ minden tájáról, vagy szórakoztatják az egész családot

Olyan Xbox játék típusokat keresel, amelyeket barátaiddal, családoddal vagy akár teljesen idegenekkel játszhatsz? Ebben az esetben mindenképpen válassz többjátékos fajtát. Egyes Xbox játékok lehetővé teszik, hogy a világon bárkivel játszhass, míg mások kizárólag egyképernyős játékra valók.

Az új Xbox game típusokhoz valószínűleg Xbox Live GOLD előfizetésre lesz szükséged. Ezzel szemben az Xbox egyképernyős kooperatív játékokhoz valószínűleg további, Xbox Series kontrollerek vagy Xbox One kontrollerek szükségesek.

Fedezd fel az exkluzív Xbox játék típusokat

Az Xbox One és az Xbox Series legjobb játékai kétségtelenül a következő exkluzív címek:

Halo Infinite

A legendás Spartan Master Chief visszatér az Xbox Series X/S -re a Halo Infinite című ikonikus lövöldözős játék új folytatásában. Nyitott világ, rengeteg új fegyver és jármű, valamint egy magával ragadó történet várja a játékosokat, továbbfejlesztett grafikával. A versenyzők a szabad többjátékos módnak köszönhetően csatába szállhatnak más játékosokkal a világ minden tájáról.

Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator több mint 40 éve feszegeti a realisztikus és magával ragadó repülésszimulátorok határait. A legújabb Xbox játék segítségével a lelkes pilóták akár 20 repülőgép pilótafülkéjébe is beülhetnek, és egy egész világot fedezhetnek fel, amelyek a Microsoft Azure és a Bing Maps adatai alapján készültek. A játék természetesen joystick-támogatással is rendelkezik a még jobb repülési élmény érdekében.

i

Számos Xbox játék megtalálható az Xbox Game Pass részeként, amely több mint 400 címet tartalmaz. Ezeket bármikor letöltheted és játszhatod. Ezenkívül a kínálat minden hónapban bővül, és sok játék letölthető, így játszhatsz PC-n is - az Xbox Cloud Gaming segítségével ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Forza Horizon 5

Ha a sebesség a középső neved, akkor a Forza Horizon 5 neked való Xbox játék. Mexikó nyitott világában játszhatsz, ahol számos adrenalinnal teli versenyen és fergeteges kihívásban vehetsz részt. Akár 700 autóba is beszállhatsz, amelyeket a játék során végig vezethetsz. Testre is szabhatod a játékot, a saját ízlésedre és preferenciáidra igazítva azt. Online is versenyezhetsz barátaiddal vagy véletlenszerűen kiválasztott versenyzőkkel.

Starfield

A Starfield egy vadonatúj Xbox játék a díjnyertes The Elder Scrolls és Fallout franchise alkotóitól. A 2330-as évben játszódik a Tejútrendszer egy kis részében, a Settled Systemben, a játékos célja, hogy összegyűjtse a galaxisban szétszórt titokzatos leleteket, amelyek nagy jelentőséggel bírnak az egész emberi társadalom és annak jövője szempontjából. A játék alapvető elemei a nyitott galaxis, a szabad döntéshozatal és utazás és a kapcsolatok kialakítása más karakterekkel.

Sea of Thieves

A Sea of Thieves minden kalózt és tengerészt magával ragad, aki ismeretlen vizeken akar utazni kincset keresve. Próbáld ki a kalózhajó legénységének életét, és hajózz ki a Karib-tenger nyílt tengerére, ahol más kalózokkal harcolhatsz, titokzatos szigeteket fedezhetsz fel, és olyan gazdagság után kutathatsz, amiről nem is álmodtál. Ez az Xbox játék egyszerre több barátoddal is játszható, és együtt élvezhetitek a kaotikus kalandokat a vízen.

Olcsó Xbox játékok érdekelnek? Nézz körül outletünkben vagy akciós kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 405 termék
5,0
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0298
4,6
LEGO Worlds - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Worlds játékban egy hatalmas, új világ vár rád, ahol mindent megtehetsz, ami csak eszedbe jut. A rendkívüli sikernek örvendő Minecraft mintájára itt is szabadon építhetsz LEGO kockákból házakat, szobrokat, kastélyokat, vagy akár versenypályákat is. Ugyancsak repülhetsz sárkányon, vagy egy kenguruval is ugrálhatsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO362
4,8
Lego City: Undercover - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Éld bele magad Chase McCain titkos detektív álruhás szerepébe, állítsd meg a gonoszt és a legnagyobb bűnözőt, Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben! Letölthető játék, nem tartalmaz telepítő CD-t.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO1511
5,0
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba! Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Az Xbox Series X-el is visszafelé kompatibilis, de a továbbfejlesztett jobb frame-rate, ray-tracing támogatás, rövidebb felvételi idő és egyéb fejlesztések nem érhetők el.
Leárazás -13 %
10 390 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO789
4,9
LEGO Marvel Avengers - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Ultron kora című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO256
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
4,5
Lego Movie 2 Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és árkád - A Lego-kaland 2. alapján készült: a 2. rész eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók Kockavárost romba döntötték. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar-rendszer földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
6 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO565
5,0
LEGO Movie Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Több mint kilencven film- és képregényhős az új LEGO játékban.
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO127a
4,5 13×
Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO146f
5,0
LEGO The Incredibles - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Többórányi kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat ígér az egész család számára. Vesd bele magad az akciódús szintek és az ikonikus helyszínek felfedezésébe, mint például a Municiberg és a Nomanisan Island, és használd az egyedülálló szuperképességeidet igazságszolgáltatásra. A LEGO® The Incredibles emellett kooperatív üzemmódot is kínál két játékos számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO481
5,0
Resident Evil 4 (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nyomozást indít az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése egy vidéki faluba vezet Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell nézniük, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Szuper ár
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0217
4,9
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az egyik legjobban értékelt COD játék most még jobb grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2918
4,5
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0175
4,3
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magadat a hidegháború instabil geopolitikai csatározásának mélyébe az 1980-as évek elején. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik a vonzó kampányban, ahol a játékosok szemtől szembe kerülnek a történelmi személyiségekkel és olyan ikonikus helyeken küzdenek, mint Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország vagy Moszkva. A továbbfejlesztett verzió nagyobb képátviteli sebességgel, ray-tracing-támogatással, rövidebb beolvasási idővel és egyéb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A játék az Xbox One konzolon is futtatható.
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0001b
4,8 25×
Spyro Reignited Trilogy - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai - Kiadás tartalma: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon, A hős Spyro sárkány visszatér, ám ezúttal új köntösbe bújva.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO483
4,9 28×
Mafia Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A legendás játéksorozat teljes kiadása, amely lehetővé teszi, hogy belekóstolj egy gengszter életébe az amerikai szervezett bűnözés három különböző érájából.
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO729
4,9 11×
Diablo III: Eternal Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO506
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
4,9
Mortal Kombat XL - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A leghíresebb harci sorozat új generációja megérkezett. A Mortal Kombat semmihez sem fogható filmes stílussal, új játékmenettel és a megszokott brutalitással rendelkezik.
7 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO271
3,7
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
7 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0174
5,0
Battlefield 2042 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális megoszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0065
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Leárazás -20 %
13 090 Ft 16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
3,7
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Leárazás -64 %
2 490 Ft 6 920 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
5,0
Wild Hearts - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0315

Xbox játékok

Xbox játékok

A Xbox játékok kategóriában összesen 1405 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ