A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(881)
DLC tartalom
(218)
Játékkredit
(127)
Platform
PC
(50)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(981)
Xbox Series S
(707)
Xbox One
(1118)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(292)
Letölthető
(940)
Kulcs
Xbox Live
(929)
Microsoft Store
(49)
Műfaj
Akció
(792)
Lövöldözős
(173)
RPG
(154)
Sport
(122)
Versenyzős
(113)
Szöveg
CS
(125)
SK
(2)
EN
(1208)
DE
(883)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(129)
FR
(215)
ES
(188)
IT
(188)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(7)
EN
(1203)
DE
(444)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(117)
ES
(98)
IT
(93)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-

Az Xbox One játékok közül szeretnéd magadat egy újjal meglepni? Az alábbiakban megnézzük, milyen formátumban kaphatók Xbox One játékok és a műfajokra is kitérünk. Végül bemutatunk néhány érdekes címet az Xbox One játékok jelenlegi kínálatából.

Tovább

Xbox One játékok két változatban kaphatók

Az Xbox Ones játékok két formátumban állnak a játékosok rendelkezésére:

  1. Az Xbox One játékok fizikai változata, azaz a dobozos Xbox One játékok. Ebben az esetben a játékot Blu-ray lemezen kapod meg.
  2. Az Xbox Ones játékok digitális változata, ide tartoznak a letölthető Xbox One játékok. Ez esetben egy elektronikus licenc kerül megvásárlásra, amelynek segítségével a játékot a számítógépedre vagy okostelefonodra töltheted le.

Akkor is telepítened kell a játékot a konzolra, ha azt Blu-ray lemezen vásároltad meg. Erre azért van szükség, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed az Xbox Ones játékok futtatása során.

Előfizetéssel elérhető Xbox One játékok - Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass előfizetés megvásárlásával egy olyan könyvtárhoz kapsz hozzáférést, amely rengeteg címet tartalmaz, többek között Xbox Ones játékok is szép számmal találhatók benne. Az előfizetés további előnye, hogy kínálata havonta megújul.

Xbox One games - műfajok

A teljesség igénye nélkül vetünk egy pillantást arra, milyen népszerű műfajok találhatók az Xbox One játékok között.

  • Akció játékok Xbox One konzolra - ha valódi izgalmakra, kalandokra vágysz, itt érdemes körülnézni. Bújj az általad irányított karakter bőrébe, vigyázz az életerődre és teljesítsd a küldetésedet.
  • Sport műfajú Xbox Ones játékok - akár a foci, akár a hoki vagy más téli sportok érdekelnek, itt jó helyen jársz.
  • Ne feledkezzünk meg a kisebbekről sem. Jó pár cím alkalmas a fiatal játékosok számára is, ezeket az Xbox One játékok gyerekeknek kategóriánkban találhatod. A foci és az autóversenyzős játékok mellett kedvenc mesekaraktereiket is viszontláthatják a játékokban.

Multiplayer Xbox One games

Ha szeretsz másokkal együtt játszani, figyelmedbe ajánljuk a multiplayer games Xbox One konzolra kategóriát. A többjátékos Xbox One játékok lehetővé teszik, hogy megoszd másokkal a játékélményt. Egymással összefogva kooperatív módban vagy egymással versengve is játszhattok.

i

Online játékközösség az Xbox Live szolgáltatáson keresztül

Az Xbox Live szolgáltatásnak köszönhetően egy olyan online játékközösségnek válhatsz részesévé, ahol a világ minden táján élő játékosokkal léphetsz kapcsolatba. Ha az Xbox Live Gold előfizetést választod, többek között online multiplayer eseményeken is részt vehetsz. Emellett például havonta 2-4 Xbox One game ingyenessé válik az előfizetők számára.

Xbox One játékok

Íme, néhány népszerű cím az Xbox Ones játékok kínálatából:

Gears 5

A népszerű Gear of War sorozat legújabb, ötödik része 2019-ben jelent meg és a Gears 5 címet viseli. A főszerepet az előző részben megismert Kait tölti be, de Marcus Fenix is visszatér. A játék során Kait kettős küzdelmet vív: társaival együtt igyekszik megmenteni Sera-t a rá leselkedő veszélytől és megpróbálja kideríteni, miért gyötrik anyja halála után rémálmok és hallucinációk. Az új játékmódoknak köszönhetően egymás elleni játékra és ellenfelek elleni játékra is van lehetőség.

NHL 23 - Xbox One game

Az új NHL 23 legnagyobb újdonsága, hogy a női bajnokság is elérhetővé vált, így a női hokisokkal is bármikor pályára léphetsz. Ezúttal a Stanley Cup kupa elhódítása a cél, a meccsek során varázslatos hangulatban, szebbnél szebb stadionokban küzdhetsz meg legendás NHL csapatokkal vagy éppen nemzeti válogatottakkal. Természetesen a már megszokott multiplayer mód is elérhető.

FIFA 23 - Xbox One game

A népszerű Xbox One játékok felsorolásából nem hiányozhat a FIFA 23 game Xbox One konzolra készített változata sem. A rajongók minden évben tűkön ülve várják a közkedvelt focis játék legújabb évadát. Egyengesd az általad kiszemelt játékos karrierjét, hogy legendává váljon. Az NHL 23-hoz hasonlóan a FIFA 23 Xbox One játék is - a sorozat történetében először - női ligát is kínál. Próbára teheted a képességedet a mesterséges intelligenciával szemben, a többjátékos módban pedig frissen szerzett tudásodat is megcsillogtathatod.

F1 22

Még mindig sport és versengés, de ezúttal autókkal. Az F1 22 segítségével már jól ismert vagy számodra teljesen új pályákon róhatod a köröket. Megismerheted a pilóták karrierjének legfontosabb állomásait. Minél több győzelmet aratsz, annál versenyképesebb lesz az autód.

GTA V

A Grand Theft Auto V játék során minden Xbox One gamer három különböző hőssel fedezheti fel Los Santos és Blaine megye hírhedt világát, mégpedig az egykori utcai gengszter Franklinnel, a volt fegyenc Michaellel és Los Santos legrettegettebb karakterével, az erőszakos mániákus Trevorral. Teljesítsd a kijelölt feladatokat, és haladj végig a történeten. A legvégén az összes hősöd sorsa kizárólag a te döntéseden múlik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 232 termék
5,0
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Leárazás -52 %
7 890 Ft 16 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO129hu
4,6 23×
Minecraft - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0112
3,8
Rabbids: Party of Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára.
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO882
5,0
Far Cry 6: Yara Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért fogsz harcolni Yara fiktív szigetén, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766je
4,3
Watch Dogs Legion - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO600
Construction Simulator - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0245
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Előrendelési ár
15 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 12, 2024
Termékkód: XBSE0363
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
Előrendelési ár
28 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: XBSE0484
4,6 18×
Call of Duty WWII - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át a normandiai partraszállást, a harcot a háborúban az elhagyatott Európában és tapasztald meg a második világháború légkörét a saját bőrödön.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO2910
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
4,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0197
4,0
Need For Speed Heat - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyeken veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO641
5,0
Subnautica: Below Zero - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0027
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO700
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
3,8
Call of Duty: Black Ops 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A sikeres Call of Duty: Black Ops sorozat folytatása.
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO475
LEGO Movie 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
Leárazás -28 %
4 590 Ft 6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO665
WWE 2K24: 67,500 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
8 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2233
WWE 2K24: 15,000 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
2 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2235
WWE 2K24: 32,500 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
4 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2234

Xbox One játékok

Xbox One játékok

A Xbox One játékok kategóriában összesen 1232 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ