A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(881)
DLC tartalom
(218)
Játékkredit
(127)
Platform
PC
(50)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(981)
Xbox Series S
(707)
Xbox One
(1118)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(292)
Letölthető
(940)
Kulcs
Xbox Live
(929)
Microsoft Store
(49)
Műfaj
Akció
(792)
Lövöldözős
(173)
RPG
(154)
Sport
(122)
Versenyzős
(113)
Szöveg
CS
(125)
SK
(2)
EN
(1208)
DE
(883)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(129)
FR
(215)
ES
(188)
IT
(188)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(7)
EN
(1203)
DE
(444)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(117)
ES
(98)
IT
(93)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-

Az Xbox One játékok közül szeretnéd magadat egy újjal meglepni? Az alábbiakban megnézzük, milyen formátumban kaphatók Xbox One játékok és a műfajokra is kitérünk. Végül bemutatunk néhány érdekes címet az Xbox One játékok jelenlegi kínálatából.

Tovább

Xbox One játékok két változatban kaphatók

Az Xbox Ones játékok két formátumban állnak a játékosok rendelkezésére:

  1. Az Xbox One játékok fizikai változata, azaz a dobozos Xbox One játékok. Ebben az esetben a játékot Blu-ray lemezen kapod meg.
  2. Az Xbox Ones játékok digitális változata, ide tartoznak a letölthető Xbox One játékok. Ez esetben egy elektronikus licenc kerül megvásárlásra, amelynek segítségével a játékot a számítógépedre vagy okostelefonodra töltheted le.

Akkor is telepítened kell a játékot a konzolra, ha azt Blu-ray lemezen vásároltad meg. Erre azért van szükség, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed az Xbox Ones játékok futtatása során.

Előfizetéssel elérhető Xbox One játékok - Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass előfizetés megvásárlásával egy olyan könyvtárhoz kapsz hozzáférést, amely rengeteg címet tartalmaz, többek között Xbox Ones játékok is szép számmal találhatók benne. Az előfizetés további előnye, hogy kínálata havonta megújul.

Xbox One games - műfajok

A teljesség igénye nélkül vetünk egy pillantást arra, milyen népszerű műfajok találhatók az Xbox One játékok között.

  • Akció játékok Xbox One konzolra - ha valódi izgalmakra, kalandokra vágysz, itt érdemes körülnézni. Bújj az általad irányított karakter bőrébe, vigyázz az életerődre és teljesítsd a küldetésedet.
  • Sport műfajú Xbox Ones játékok - akár a foci, akár a hoki vagy más téli sportok érdekelnek, itt jó helyen jársz.
  • Ne feledkezzünk meg a kisebbekről sem. Jó pár cím alkalmas a fiatal játékosok számára is, ezeket az Xbox One játékok gyerekeknek kategóriánkban találhatod. A foci és az autóversenyzős játékok mellett kedvenc mesekaraktereiket is viszontláthatják a játékokban.

Multiplayer Xbox One games

Ha szeretsz másokkal együtt játszani, figyelmedbe ajánljuk a multiplayer games Xbox One konzolra kategóriát. A többjátékos Xbox One játékok lehetővé teszik, hogy megoszd másokkal a játékélményt. Egymással összefogva kooperatív módban vagy egymással versengve is játszhattok.

i

Online játékközösség az Xbox Live szolgáltatáson keresztül

Az Xbox Live szolgáltatásnak köszönhetően egy olyan online játékközösségnek válhatsz részesévé, ahol a világ minden táján élő játékosokkal léphetsz kapcsolatba. Ha az Xbox Live Gold előfizetést választod, többek között online multiplayer eseményeken is részt vehetsz. Emellett például havonta 2-4 Xbox One game ingyenessé válik az előfizetők számára.

Xbox One játékok

Íme, néhány népszerű cím az Xbox Ones játékok kínálatából:

Gears 5

A népszerű Gear of War sorozat legújabb, ötödik része 2019-ben jelent meg és a Gears 5 címet viseli. A főszerepet az előző részben megismert Kait tölti be, de Marcus Fenix is visszatér. A játék során Kait kettős küzdelmet vív: társaival együtt igyekszik megmenteni Sera-t a rá leselkedő veszélytől és megpróbálja kideríteni, miért gyötrik anyja halála után rémálmok és hallucinációk. Az új játékmódoknak köszönhetően egymás elleni játékra és ellenfelek elleni játékra is van lehetőség.

NHL 23 - Xbox One game

Az új NHL 23 legnagyobb újdonsága, hogy a női bajnokság is elérhetővé vált, így a női hokisokkal is bármikor pályára léphetsz. Ezúttal a Stanley Cup kupa elhódítása a cél, a meccsek során varázslatos hangulatban, szebbnél szebb stadionokban küzdhetsz meg legendás NHL csapatokkal vagy éppen nemzeti válogatottakkal. Természetesen a már megszokott multiplayer mód is elérhető.

FIFA 23 - Xbox One game

A népszerű Xbox One játékok felsorolásából nem hiányozhat a FIFA 23 game Xbox One konzolra készített változata sem. A rajongók minden évben tűkön ülve várják a közkedvelt focis játék legújabb évadát. Egyengesd az általad kiszemelt játékos karrierjét, hogy legendává váljon. Az NHL 23-hoz hasonlóan a FIFA 23 Xbox One játék is - a sorozat történetében először - női ligát is kínál. Próbára teheted a képességedet a mesterséges intelligenciával szemben, a többjátékos módban pedig frissen szerzett tudásodat is megcsillogtathatod.

F1 22

Még mindig sport és versengés, de ezúttal autókkal. Az F1 22 segítségével már jól ismert vagy számodra teljesen új pályákon róhatod a köröket. Megismerheted a pilóták karrierjének legfontosabb állomásait. Minél több győzelmet aratsz, annál versenyképesebb lesz az autód.

GTA V

A Grand Theft Auto V játék során minden Xbox One gamer három különböző hőssel fedezheti fel Los Santos és Blaine megye hírhedt világát, mégpedig az egykori utcai gengszter Franklinnel, a volt fegyenc Michaellel és Los Santos legrettegettebb karakterével, az erőszakos mániákus Trevorral. Teljesítsd a kijelölt feladatokat, és haladj végig a történeten. A legvégén az összes hősöd sorsa kizárólag a te döntéseden múlik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 232 termék
WWE 2K24: 187,500 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
20 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2232
WWE 2K24: 400,000 VC Pack - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland,
41 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2231
WWE 2K24: Season Pass - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
16 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2230
TopSpin 2K25 Grand Slam Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
46 690 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: MXESD2242
TopSpin 2K25 Cross-Gen Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
29 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: MXESD2240
TopSpin 2K25 Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
35 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: MXESD2241
TopSpin 2K25 - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: MXESD2239
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: XBSE0498
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
24 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: XBSE0497
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0496
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0491
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: XBSE0489
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Előrendelési ár
40 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: XBSE0478de
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0481
WWE 2K24: Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
40 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2229
WWE 2K24: Premium Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
49 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2228
WWE 2K24: Cross-Gen - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2227
WWE 2K24 - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
27 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2226
Persona 3 Reload - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: RPG és kaland
27 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2205
Like a Dragon: Infinite Wealth - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, RPG és kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: akció, RPG és kaland
27 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2208
WWE 2K24: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
36 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480de
WWE 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480
Anstream Arcade: Lifetime Pass Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: arcade, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
32 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2225

Xbox One játékok

Xbox One játékok

A Xbox One játékok kategóriában összesen 1232 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ