Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One játékok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1)
DLC tartalom
(1)
Platform
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(2)
Licenc
Doboz
(1)
Letölthető
(1)
Műfaj
Akció
(1)
Versenyzős
(1)
Árkád
(1)
Party
(1)
Szöveg
CS
(1)
EN
(2)
DE
(1)
HU
(1)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(2)
DE
(1)
FR
(1)
ES
(1)
Korhatár
3 éves kortól
7 éves kortól
-
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő xbox One játékok találsz. Jelenleg 2 kiemelkedő árajánlatunk van a xbox One játékok kategóriában. A legolcsóbb xbox One játékok keresed? Akkor nézd meg a olcsó xbox One játékok kategóriát.
2 termék
Super Bomberman R 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
Leárazás -22 %
14 990 Ft 19 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0350
4,0
Forza Horizon 4: Car Pass - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Leárazás -61 %
4 890 Ft 12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0814

Xbox One játékok akciós áron - Árnyesés

Minden, amit tudunk (speciális)Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
Jakub NěmecDiablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ