Xbox Series

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox Series X logó

Szerezd meg az Xbox Series X-et vagy S-t - a világ legerősebb játékkonzoljait! A nagy sebességű SSD-merevlemezek és a 8-magos AMD processzorok páratlan teljesítményt nyújtanak. A kényelmes Xbox Game Pass előfizetéssel több száz nagyszerű játékhoz férhetsz hozzá, mindezt havi néhány forintért. Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akkor számodra az Xbox Series S és X az ideális választás.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 656 termék
4,8 1514×
Xbox Wireless Controller Stormcloud Vapor Special Edition
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick
26 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO001SC18
5,0
It Takes Two - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz a viszálykodó házaspár, Cody és May szerepében, akik varázslatos módon babákká változtak. Együtt csapdába esnek egy fantasztikus világban, ahol számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0018
5,0
SnowRunner - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meg meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terep szimulátorával. Vezess 40 járművet olyan márkákból, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyj nyomot a vad, nyitott világban.
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0184
4,1 143×
PDP Afterglow Wired Controller - átlátszóan izzó - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, háttérvilágítás, analóg stick
Szuper ár
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c1b
5,0 27×
Forza Horizon 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vár a végső Horizon kalandod! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan fejlődő tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetést élvezhetsz a világ legjobb autóinak százaiban.
29 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0073
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
4,9 13×
PowerA MOGA Hybrid Gaming Clip - Xbox
Tartó - Csuklós tartó a mobiltelefon csatlakoztatásához az eredeti távirányítóhoz mind Xbox One, mind Xbox sorozat esetén. A kettős csatlakozás akár 220 fokos dőlést is lehetővé tesz, ami tökéletesen optimalizálja a látószöget. A kihúzható tartó biztonságosan megfogja a 79 mm szélességű telefonokat, ami illeszkedik a legtöbb standard modellhez. Ez ideális segítő a játékok streamingjéhez a Microsoft xCloud segítségével.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAmg04
4,1 143×
PDP Wired Controller - Electric Carbon - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c22
5,0
F1 22 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-ben, a 2022-es FIA Forma-1 Formula One World Championship világbajnokság hivatalos videojátékában.; készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban!
33 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO877
5,0
Xbox Wireless Controller Remix Special Edition + Play & Charge Kit
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One és Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Windows 8/10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, zöld kivitel
54 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO001SC19
5,0
Cyberpunk 2077 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO517hu
3,1 11×
Razer Kraken V3 Pro
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, rációfrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, vibrálós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, levehető 1,3 m-es kábel, 44 óra akkumulátor üzemidő
85 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MR087a3
4,0
Need For Speed Heat - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyeken veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
Szuper ár
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO641
4,9 31×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - A legendás, Crash Bandicoot-ra keresztelt rókáról szóló játéktrilógia remaster-je, a Naugthy Dog / The Uncharted sorozat, The Last Of Us/ neves fejlesztőitől, kód nélkül (csak PC-s verzióban).
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO476
4,8 17×
Just Dance 2022 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0085
4,9 29×
Assassins Creed Origins - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberi történelem rejtélyes korszakában az Assassin's Creed játéksorozat egy újabb izgalmas részében. Az Assassin's Creed Origins-ben megismerheted az Assassin-testvériség megalakulásának és az első assassin életének rendkívüli történetét.
Szuper ár
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO146g
5,0 16×
Tom Clancys Ghost Recon: Breakpoint - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Katonai lövöldözős játék, amely egy monumentális és vizuálisan lélegzetelállító világban zajlik, ahol egyedül hajthatsz végre küldetéseket, vagy online kipróbálhatod a többjátékos módot legfeljebb 4 játékossal.
4 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO592
5,0
Wild Hearts - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
Szuper ár
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0315
4,8
Wreckfest - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egy új és pusztító autóverseny játék a FlatOut sorozat alkotóitól.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO466
5,0
PowerA Fusion 3 Pro Wired Controller - Black - Xbox
Kontroller - PC és Xbox Series X|S platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, analóg stick, fekete kivitel
Szuper ár
31 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb32
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0008
4,9
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) The Definitive Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival, nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0143
4,7 13×
Rayman Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ugráljatok a dob ritmusára, boxoljatok a basszus szellemében, sétáljatok át a kötélen a gitárzene alatt. A zenetérképek megfejtésének a kulcsa az időzítés és a ritmus. Próbáljátok ki, lehettek-e ti is platformjátékhősök.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO072b
5,0
Nacon Pro Compact Controller - Black - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NAC069

Xbox Series

Xbox Series

A Xbox Series kategóriában összesen 1656 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ