Xbox Series

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox Series X logó

Szerezd meg az Xbox Series X-et vagy S-t - a világ legerősebb játékkonzoljait! A nagy sebességű SSD-merevlemezek és a 8-magos AMD processzorok páratlan teljesítményt nyújtanak. A kényelmes Xbox Game Pass előfizetéssel több száz nagyszerű játékhoz férhetsz hozzá, mindezt havi néhány forintért. Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akkor számodra az Xbox Series S és X az ideális választás.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 659 termék
Metaphor: ReFantazio - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A király meggyilkolása után a trón üres. Az elhunyt királynak nincsenek örökösei, ezért végrendeletében úgy rendelkezik, hogy a következő uralkodót a nép választja meg, és ezzel kezdetét veszi a trónért folytatott harc. A Persona 3, 4 és 5 kreatív elméitől érkezik a Metaphor: ReFantazio, egy egyedülálló fantasy világ, amelyben hősöd tündér társával, Gallicával együtt elindul, hogy megtörje a királyság elveszett hercegének átkát.
Előrendelési ár
30 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0487
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
29 190 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: XBSE0483
Marvels Blade - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció- és kaland
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0471
Monster Hunter Wilds - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy hivatásos szörnyvadászként játszol, aki védi az ökoszisztéma egyensúlyát és szörnyekre vadászik. A vadászat során szerzett nyersanyagokat egyre erősebb fegyverek és páncélok készítésére használod, miközben új földek titkait igyekszel feltárni.
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0470
Titan Quest 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesist, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
26 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0441
Little Nightmares 3 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
21 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0434
The Thaumaturge - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0402
Cities: Skylines II Premium Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
35 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0392pe
CYGNI: All Guns Blazing - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384
Clockwork Revolution - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0377
Avowed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Az Avowed egy első személyű akció-RPG, amely egy Eora nevű fantáziavilágban játszódik.
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0376
Judas - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0310
Wreckreation - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - A Wreckreation saját MixWorld-öd otthona, amely egy 400 négyzetkilométeres versenypálya amelyet létrehozhatsz, átalakíthatsz és elpusztíthatsz.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0287
Layers of Fears - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Layers of Fears egyetlen játékban egyesíti az előző 2 rész minden tartalmát, bővíti a játszhatóságot és a történet egyes részeit, valamint teljesen új műszaki feldolgozást kínál, amely az Unreal Engine 5 tulajdonságait használja ki.
Előrendelési ár
30 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0274
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át a műhelyekben, és állítsd ki őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
22 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: XBSE0097
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Konami klasszikus lopakodós akciójátékának várva várt remake-jében a fiatal Big Boss, azaz a Naked Snake történetét követheted nyomon, aki az 1960-as években a Szovjetunió dzsungelében teljesít küldetést. A kémkedés, a vadonban való túlélés és a politikai intrikák története vár rád. Lopakodási technikákat, harci képességeket és stratégiai gondolkodást kell alkalmaznod, hogy legyőzd az ellenséget és a veszélyes környezetet!
Előrendelési ár
42 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0524de
Starship Troopers: Extermination - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Állíts össze egy osztagot, ragadj meg egy támadófegyvert, és éld át a Deep Space Vanguard elit katonájának hiteles érzését, hogy visszaszerezd a galaxist az emberi faj kiirtására irányuló Arachnid fenyegetéstől!
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0533
Anno 117: Pax Romana - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Használj egyéni taktikákat és építs egy új világot a kedvedre ebben a jól ismert komplex építési stratégiában!
Előrendelési ár
32 090 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0531
The Last Faith - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
12 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0530
Civilization VII - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A díjnyertes stratégiai játék franchise egy forradalmian új fejezettel tér vissza. A Civilization VII kihívást jelent, hogy felépítsd a világ valaha látott legnagyobb birodalmát!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0526
Harry Potter: Quidditch Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - A következő fejezeted elindul! Merülj el a varázslatos világban, és játssz egyedül, vagy oszd meg a varázslatot barátaiddal és családoddal.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 3, 2024
Termékkód: XBSE0525
Life is Strange: Double Exposure - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Amikor Max Caulfield holtan találja barátját, Safit a hóban, egy párhuzamos idősíkhoz vezető út nyílik meg. Itt Safi még mindig életben van - és még mindig veszélyben! Vajon Max meg tudja-e oldani és meg tudja-e akadályozni ugyanazt a gyilkosságot az új képességével, hogy váltani tud a két idősík között?
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: október 29, 2024
Termékkód: XBSE0523
Dragon Age: The Veilguard - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Lépj be Thedasba, a barátságtalan vadon, az alattomos labirintusok és a csillogó városok energikus világába, ahol ádáz csaták és titkos varázslatok bővelkednek!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0521
DOOM: The Dark Ages - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős - A DOOM: The Dark Ages a díjnyertes lövöldözős játékok, a DOOM (2016) és a DOOM Eternal történetközpontú előzménye. DOOM Slayer, a pokoli démonok legendás legyőzője visszatér, hogy megmutassa nekünk dühének eredetét. Légy egy hatalmas fegyvere a pokol elleni háborúnak!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0519

Xbox Series

Xbox Series

A Xbox Series kategóriában összesen 1659 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ