A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

Garmin Instinct Sunburst

Termékkatalógus
Garmin Instinct Sunburst
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, iránytű, hőmérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobiltelefon keresése, lehetőség Telefon összepárosítása után hívás fogadás/vagy elutasítása, vízállóság: 100 m (10 ATM), iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 16 MB, üveg anyaga: kémiailag edzett, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUGinst04 Termékszám:  010-02064-03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Instinct Sunburst

Ellenálló és hosszú üzemidejű okosóra

A Garmin Instinct intelligens szabadtéri GPS óra keményített polimerből készült robusztus kialakítással büszkélkedhet, amely ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékletnek, a behatásoknak és a párának is. Tartós kialakításával még az igazán extrém körülmények sem jelentenek neki problémát, mindamellett lenyűgöz meglepően alacsony, 52 grammos tömegével. Az óra előlapját egy nagy felbontású, fekete-fehér kijelző uralja, amelyet edzett üveg fed. A számlapot még közvetlen napfényben is könnyen elolvashatod és tisztán jeleníti meg a navigációs adatokat, a mért értékeket vagy az okostelefonod értesítéseit.


A Garmin Instinct Sunburst okosóra főbb jellemzői


  • Tartós ház, amely megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak
  • Vízálló 100 méter mélységig (10 ATM)
  • Beépített optikai pulzusmérővel
  • GPS, GLONASS, GALILEO támogatással
  • A hét napja, stopper, ébresztőóra és világítás
  • Értesítések fogadása okostelefonról
  • TrackBack funkció a navigációhoz
  • 3 tengelyes iránytű, barometrikus magasságmérő, gyorsulásmérő, hőmérő
  • Sportprofilok futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, síeléshez, evezéshez stb.
  • ANT+ vezeték nélküli interfész külső érzékelőkhöz
  • Ingyenes Garmin Connect edzőnapló áll a rendelkezésedre
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 hét okosóra módban (16 óra GPS módban)

Ki
Kiváló ergonómia

Kiváló ergonómia

Az óra szilikon szíja a kényelmes viseletet és a könnyű karbantartást szolgálja. A Fenix 5 sorozat többi modelljével ellentétben ez az óra nem a QuickFit gyorsan cserélhető szíjrendszerrel érkezik, azonban, hogyha eltávolítod az óra szíját, a fennmaradó tengelyre nyugodtan felhelyezhetsz a Fenix 5 órák esetében is használt 22 mm-es QuickFit szíjat. Az újratölthető Li-ion akkumulátor akár két hetes üzemidőt biztosít okosóra üzemmódban és akár 16 órás működést bekapcsolt GPS módban.

Ki
Napi tevékenységek nyomon követése

Napi tevékenységek nyomon követése

A karóra számos értéket megmér a mindennapos aktivitásod során, mint például a megtett lépések száma vagy a megtett távolság, megmászott emeletek és az elégetett kalória száma, a mindennapos pulzusmérés, az alvás minősége, terhelésszint stb. Ezeket a mért adatokat továbbíthatod a Garmin Connect edzőnapló felületére, ahol áttekintheted a mindennapos összegzéseket.

Ki
Navigáció a terepen

Navigáció a terepen

Az óra lehetővé teszi, hogy rögzíts egy előre megtervezett útvonalat, illetve hogy közben navigálj is. Mindezt egy vaktérképen jeleníti meg a főbb csomópontokat (waypoints) megjelölve. A TrackBack funkció megbízhatóan vezet vissza az utazásod kezdetéhez, azaz a kiindulópontodhoz. Okostelefonnal párosítva a LiveTrack funkcióval kiválaszthatod az egyes ismerőseidet, hogy valós időben kövessék nyomon az aktuális tartózkodási helyedet. Ezeket az útvonalakat az ingyenesen elérhető BaseCamp illetve Garmin Explore platformokon tervezheted meg.

Ki
Sporttevékenységek

Sokoldalú sporthasználat

A beépített GPS vevőegységgel és gyorsulásmérővel az óra képes számos sporttevékenységet nagy részletességgel mérni. Az előre beállított profilokat használhatod például a futás, sétálás, túrázás, hegymászás, kerékpározás, medencében úszás, szabadban úszás, síelés, snowboardozás, evezés és rengeteg más sporttevékenység során. Emellett rendelkezésedre áll az intervall edzés lehetősége, illetve az óra figyelmeztet a különböző pulzustartományokban is. A vízálló kialakításának köszönhetően biztonságosan magaddal viheted a zuhanyozáskor vagy akár úszhatsz is egyet veleamedencében vagy a szabadban is.

Ki
Okos értesítések

Okos értesítések

Miután párosítottad a karórát a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül az okostelefonoddal, az óra kijelzőjén tekintheted meg a bejövő hívásokról és SMS üzenetekről szóló értesítéseket. Az óra a bejövő híváskor a hívófél nevét és telefonszámát is megjeleníti, amely rendkívül hasznos, hogyha a telefonod épp nincs kéznél. Hasonlóképpen, bejövő SMS üzenet fogadásakor a feladó nevét és az üzenet elejét mutatja a kijelzőn.

Ki
Kompatibilitás más eszközökkel

Kompatibilitás más eszközökkel

A Garmin Instinct okosórát vezeték nélkül csatlakoztathatod más eszközökhöz és érzékelőkhöz is, amelyek ezáltal új funkciókat kínálnak, illetve amelyeket ezáltal irányíthatsz az órád segítségével. Például párosíthatod az órát a VIRB akciókamerával, a Xero lézeres távolságmérővel, az Atemos kutyakövető eszközével, az InReach mini műholdas kommunikátorral stb. Emellett olyan külső érzékelőket is csatlakoztathatsz az órához, mint például a mellkaspántos pulzusmérő érzékelő, a kerékpáros gyorsaság és erőnlét mérő vagy a Tempe külső hőmérsékletmérő.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
52 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Környezeti hőmérséklet mérő Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Üzenetek
Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,02 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Garmin órák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Instinct Sunburst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Instinct Sunburst. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Instinct Sunburst. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Sunburst. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Sunburst.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ