A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Garmin Quatix 7X Solar

Termékkatalógus
Garmin Quatix 7X Solar
5 4 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 888 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kód:  Ppquat703 Termékszám:  010-02541-61 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Quatix 7X Solar

Könnyű és stílusos vitorlás okosóra

Szeretsz vitorlázni, és szeretnél egy olyan okosórát, amelyet a mindennapokban is használhatsz, de a vízre is gond nélkül kivihetsz, és mindig kéznél lesznek a hajóútra vonatkozó fontos információk? A könnyű Garmin Quatix 7X okosórát úgy tervezték, hogy ellenálljon a 10 ATM-ig terjedő víznek, a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek. A GPS, GLONASS és GALILEO műholdas rendszerek támogatásával pontos helymeghatározási információkat kaphatsz. A Garmin Quatix 7X óra tokja titaniumból készült, a kijelzőt pedig Power Sapphire™ üveg borítja. amely lehetővé teszi a napelemes töltést. Okosóra üzemmódban akár 37 napig* is bírja egyetlen töltéssel. A Bluetooth technológia összeköti a Garmin órát a telefonoddal. A párosítás után várhatod a bejövő értesítéseket a készülékedről, követheted a közelgő dagály idejét és magasságát, és még sok minden mást. Az információkat a jól olvasható 1,4 hüvelykes fényáteresztő kijelzőn láthatod 280 × 280 képpont felbontással. Az órát egy érintőképernyő és 5 fizikai gomb vezérli.

*Egész napos viseletként, napi 3 órás, 50 000 lux erősségű napfényt feltételezve.

A Garmin Quatix 7X Solar okosóra legfontosabb jellemzői

  • Könnyen olvasható 1,4 hüvelykes, transzflektív érintőképernyő (280 × 280 px)
  • Ellenálló Power Sapphire™üveg, amely lehetővé teszi az óra napelemes töltését
  • Speciális funkciókészlet, amely alkalmas vitorlázáshoz stb.
  • Rozsdamentes acélkeret
  • Garmin Pay támogatás NFC technológiával
  • A telefonoddal párosított Garmin Connect alkalmazásban minden mérési eredményt áttekinthető grafikonokon láthatsz a Garmin Connect alkalmazásban
  • Egyszerű kezelés gombokkal és érintőképernyővel
  • A mobiltelefonnal való párosítás Bluetooth technológiával történik
  • Az akkumulátor élettartama: okosóra üzemmódban akár 37 napig*, GPS üzemmódban akár 122 óráig*
  • Beépített üzemmódok a sportolás közbeni aktivitás pontos méréséhez + bővíthető a Connect IQ platformmal
  • Párosítsa az órát vezeték nélküli fejhallgatóval, és játssza le a zenét közvetlenül az óráról
  • A Garmin Quatix 7X okosóra 10 ATM-ig vízálló
  • Pontos helymeghatározás GPS, GLONASS és GALILEO segítségével
  • Balesetérzékelés (manuálisan küldhetsz helymeghatározási információkat, vagy a készülék automatikusan küldheti a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során) - párosítás szükséges a telefonnal
  • Praktikus naptár, stopperóra és visszaszámláló funkció
  • Csuklós pulzusmérés és alvásfigyelés
  • Nagy üzemidő egyetlen töltéssel
  • Kompatibilis iPhone®, Android™ készülékekkel

*Egész napos viseletként, napi 3 órás, 50 000 lux erősségű napfényt feltételezve.

A Quatix 7 óra csatlakoztatható a vízi technológiához

Csatlakoztasd Garmin okosórádat ugyanazon gyártó kiválasztott tengeri plottereihez, és nézd vagy élvezd a kiválasztott funkciókat, beleértve a térkép nagyítását, az autopilotot, a Fusion® zenei rendszer kijelzőjének elrendezését és még sok mást. Az autopilot csatlakoztathatósága lehetővé teszi, hogy a Garmin Quatix 7X kormányozza a hajót vagy aktiválja az útvonal-navigációt, amikor nem te vagy a kormánynál. Az óra előre telepített Fusion-Link™ alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a Fusion zenei rendszerhez való csatlakoztatást. Ha a Garmin Quatix 7X készüléket kompatibilis hajóelektronikával párosítod, a csuklódon nyomon követheted a motor fordulatszámát, a szél sebességét és irányát, a vízmélységet és még sok mást. Ezen kívül praktikus vízi riasztók is figyelmeztetnek a közelgő dagályváltozásokra, a fontos hajózási körülményekre vagy a horgonytörés. A rajongók és a regatta résztvevők értékelni fogják az óra praktikus funkcióit, amelyek lehetővé teszik a rajt pontos időzítését, sőt a rajt vizualizálását is. Természetesen menetsegéd is rendelkezésre áll.

Navigátor a csuklódon

A Garmin Quatix 7X okosóra beépített GPS, GLONASS és GALILEO kompatibilis műholdvevővel rendelkezik, amely pontos információt nyújt az aktuális helyzetedről. Ha gyakran merészkedsz terepre, értékelni fogod az ABC-érzékelőket (Altimetr= magasságmérő, Barométer és Compass= iránytű), amelyek segítenek a navigálásban. Ezek az érzékelők automatikusan kalibrálhatók, de akár kézzel is beállíthatóak. A használata navigációs funkcióval automatikusan kiszámíthatja az útvonalat a célállomáshoz, vagy megtervezheted a saját útvonaladat a számítógépeden vagy mobiltelefonodon. Ezt a Garmin Connect oldalon keresztül teheted meg. A Garmin Quatix okosórák támogatják a részletes Garmin BlueChart G3 verzió tengeri térképeket a Navionics® forrásból származó térképekkel. A golfrajongók értékelni fogják a golfpálya-térképek jelenlétét (CourseView). Több mint 42000 golfpálya vár a világ minden tájáról. A síelők hasonló helyzetben vannak, mivel a Garmin óráján 2000 síterep-térkép (SkiView) található számukra. A részletes TopoActive topográfiai térképeket a Garmin Quatix 7X óráján is megtekintheted, amelyek ingyenesen letölthetők. A Wi-Fi vevőegységnek köszönhetően számítógép nélkül is frissítheted az órádat. A topográfiai térképek opcionálisan megjelenítik a szövetségi közterület határait, így könnyen látható, hogy hová lépsz be és hol vagy. Az egész világot lefedő Garmin térképek közvetlenül az órába vannak integrálva.

A Garmin Quatix 7X óra sport és egészségügyi funkciói

Az óra és a mobilalkalmazás számos fontos mutatót követ az aktivitással, az egészséggel és a pihenéssel kapcsolatban. Természetesen előre telepített sportmódokra az aktivitás mérésére is számíthatsz. Például a következőkre:

  • Body Battery funkció - ez a funkció teljes áttekintést ad arról, hogy a tested hogyan birkózik meg a terheléssel, és meghatározza, hogy eleget alszol-e, túledzett vagy-e stb. A testenergia értékét 0-tól 100-ig terjedő skálán fejezik ki.
  • Szívritmusfigyelés - a Garmin óra egész nap méri a pulzusszámodat, és figyelmeztet, ha az túl alacsony vagy túl magas.
  • Pulzoximéter - megmutatja, hogy a tested hogyan képes oxigént felvenni a nap vagy az éjszaka folyamán.
  • Testterhelés - a funkció a pulzusszám-változékonyság értékelése alapján meghatározza a szervezet aktuális terhelését.
  • Fitnesz életkor - az óra a biológiai életkorodat, heti aktivitásodat, nyugalmi pulzusszámodat és BMI-det használja fel az életkorod meghatározásához, valamint annak megállapításához, hogy a tested fiatalabb vagy idősebb-e, mint amilyen valójában.
  • Alváskövetés - a Garmin Quatix 7X okosóra képes érzékelni a könnyű alvást, a mélyalvást, a mozgási időt és a REM-alvást.
  • Intenzív aktivitás percei - információkat kaphatsz arról, hogy az óra mennyi aktivitást rögzít, milyen időpontban és milyen tevékenység során.
  • Napi légzéskövetés - a nap folyamán az óra rögzíti a légzés intenzitását (alvás vagy légzőgyakorlatok közben).
  • Fitnesz életkor - a Garmin Quatix 7X a tényleges életkorod, a heti edzésmennyiség és a nyugalmi pulzusszám alapján értékeli, hogy a tested fiatalabb vagy idősebb-e, mint amilyen valójában.
  • Napi edzésjavaslatok - a Garmin Quatix 7X okosóra napi edzésjavaslatokat ad a fittségi szinted és aktuális edzésterhelésed alapján.
  • Regenerációs asszisztens - az edzések után mindig láthatod, hogy mennyi ideig kell pihenned, mielőtt újabb kihívást jelentő edzésbe kezdhetsz. Ez a funkció figyelembe tudja venni az edzés intenzitását, a stresszszintet, a napi edzésszintet, valamint az alvás minőségét és hosszát.

A Garmin okosóra praktikus funkciókat kínál a mindennapi használathoz

Az NFC jelenléte lehetővé teszi, hogy a Garmin Quatix 7X készülékkel a Garmin Pay segítségével (ha a bankod támogatja) kihasználd a népszerű érintés nélküli fizetések előnyeit. Természetesen a bejövő e-mailekről vagy a párosított okostelefonra telepített alkalmazásokról érkező értesítések is elérhetők. Ha Androidos telefonod van, akkor számíthatsz az üzeneteidre adható gyors szöveges válaszokra. Egy másik népszerű jellemző, hogy közvetlenül az okosórán tárolt zenéket hallgathatod. Így nem kell magaddal vinned a mobiltelefonodat, csak a Garmin Quatix 7X órát és a vezeték nélküli fejhallgatót. A Garmin Quatix 7X egy intelligens biztonsági és nyomkövető funkciót is kínál, amellyel manuálisan megoszthatod aktuális tartózkodási helyedet a kontaktjaiddal, ha párosítva van a telefonoddal, vagy automatikusan elküldheted tartózkodási helyedet a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során egy előre beállított baleset észlelése esetén. A Connect IQ platformon keresztül könnyedén tölthetsz le bővíthető tartalmakat a Garmin Quatix 7X készülékedre.

Connect IQ áruház

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazások számára tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Quatix 7X okosórát a saját igényeidhez igazíthatod. Stílusos órákra, fitneszalkalmazásokra, online zenei platformokra, praktikus eszközökre, szórakoztató játékokra stb. számíthatsz.

A Garmin Quatix 7X QuickRelease gyorsrögzítő pánttal rendelkezik

A QuickRelease mechanizmussal ellátott cserélhető szíjakkal a Garmin Quatix 7X okosóra kinézetét a saját stílusodhoz igazíthatod. Egyszerűen távolítsd el a szíjat a fül elcsúsztatásával, és helyezz be egy másikat. A szilikon, bőr- vagy fémszíjak többféle színben érhetők el.

A Garmin Quatix 7X óra a mobilalkalmazásban vezeti a személyes edzésnaplódat

Ha a Garmin Quatix 7X okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, és így átfogó értékelést kapsz. Az egyes értékeket átlátható grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatást és az ajánlott regenerálódási időt.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
888 óra (37 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
51 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
89 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Garmin Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Speciális tevékenység funkció
Golf funkciók Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Szürke Kész!
Szíj anyaga
Titánium Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
26mm Garmin QuickFit Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
888 óra (37 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
89 óra (3,71 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
32 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Garmin órák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Quatix 7X Solar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Quatix 7X Solar. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Quatix 7X Solar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Quatix 7X Solar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Quatix 7X Solar.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ