A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Venu2S Rose Gold /White Band

Termékkatalógus
Garmin Venu2S Rose Gold /White Band
4,5 108 értékelés
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, NFC fizetési típus Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, egyedi számlapok és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 240 óra, esés érzékelő, tok anyaga műanyag
Kód:  PPvenu2Srgw Termékszám:  010-02429-13 Gyártó honlapja:

Garmin Venu2S Rose Gold /White Band

A dizájnos Garmin Venu 2S okosórát a mozgásban levő élethez tervezték

A Garmin Venu 2S a modern dizájn és az okos fitneszfunkciók tökéletes kombinációját kínálja az egészség figyelemmel kísérésére és a fizikai aktivitások mérésére. Az 5 ATM vízállóságának köszönhetően az okosórádat biztonságosan hordhatod a medencében is, és zuhanyozhatsz vele. A Garmin Venu 2S karóra vonzó megjelenését egy kellemes, fekete színű QuickRelease szilikon szíj egészíti ki, amelyet szabadon kicserélhetszegy más színű vagy anyagú szíjra, hogy az óra megfeleljen a sportos vagy alkalmi viseletnek, vagy egyéb divatos kiegészítőknek. Az óra kijelzőjét a tartós Corning Gorilla Glass 3 védi. A Garmin Venu 2S órák GPS-t, GLONASS-ot, GALILEO-t kínálnak a pontos pozícionáláshoz.

A Garmin Venu 2S Rose Gold/White Band okosóra legfontosabb jellemzői

  • Női kialakítás
  • A Garmin Venu 2S okosóra kényelmes érintés nélküli fizetést tesz lehetővé a Garmin Pay segítségével
  • Csatlakozás lehetősége ANT+, WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • A pontos információkért használhatod a Garmin Connect alkalmazást, amelyben a Garmin Venu 2S óra a mért értékeket tárolja az okostelefonnal való párosítás után.
  • A Corner Gorilla Glass 3 védőüveg biztosítja a kényelmes működést és a kijelző maximális védelmét
  • A Garmin Venu 2S óra 5 ATM-ig vízálló
  • A párosítás után megtekintheted az okostelefonról érkező értesítéseket, vagy válaszolhatsz az üzenetekre az óra kijelzőjén (ha Androidos telefonod van)
  • Az integrált zenelejátszó lehetővé teszi, hogy a Garmin Venu 2S órát magában is használhasd, mobiltelefon nélkül, csak csatlakoztasd vezeték nélküli fülhallgatóhoz
  • Az órában számos sportmódot és animált gyakorlatot találsz
  • Pontos helymeghatározás a GPS, a GLONASS és a GALILEO segítségével

Garmin Venu 2S okosórával ellenőrzésed alatt tarthatod a tested

Testének ellenőrzésed alatt tartása érdekében a Garmin Venu 2S okosóra számos funkciót és technológiát kínál a legpontosabb eredmények elérése érdekében. Például az óra meg tudja határozni a fitnesz korodat a heti aktivitás, az életkor, a nyugalmi pulzus, a BMI index alapján. Mivel előfordulhat, hogy valami felidegesít a nap folyamán, a Garmin Venu 2S óra légzőgyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítenek megnyugodni. A GarminVenu 2S okosórafolyamatosan méri a pulzusodat, és pontosan ezért megtudja határozni, hogy mennyire nehéz az edzésed. Természetesen az alvás is fontos, és pontosan ezért az óra meg tudja állapítani az alvás minőségét, majd megmutatni az általános alvási pontszámot. A Garmin Venu 2S okosóra számos egyéb funkcióval rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek. Többek között:

  • Légzésmérés - a Garmin Venu 2S okosóra képes mérni a légzési aktivitásodat a nap folyamán (tevékenységek, pihenés és alvás közben)
  • Hidratálás figyelése - a Garmin Venu 2S okosórában megadhatod az ivási módot, és értesítéseket állíthatsz be a folyadék utánpótlásához
  • Női funkciók - a Garmin Connect segítségével figyelemmel kísérheted menstruációs ciklusodat vagy terhességedet, és saját jegyzeteket készíthetsz, vagy sokféle információt vagy ajánlott gyakorlatot kaphatsz
  • Stresszfigyelés - Az okosórák a stressz szintjét is mérik, és ha ez meghaladja az értéket, a Garmin Venu 2S légzőgyakorlatokat javasol a megnyugváshoz.
  • PULSE OX érzékelő - a PULSE OX érzékelő gondoskodik a vér hemoglobin oxigéntelítettségének pontos és megbízható méréséről
  • Energiafigyelés - A Garmin Venu 2S óra meg tudja határozni az energiapontszámot, és ajánlásokat tesz, hogy ideális-e a az idő tevékenységek végzésére vagy a pihenésre.

    Válassz a sokféle sporttevékenység közül, vagy hozz létre saját edzéseket

    A Garmin Venu 2S órában számos animált gyakorlatot és edzést találsz (kardió, erősítő edzés, pilates stb. ), de sok mást is letölthetsz okosórádra a Garmin Connect segítségével. Az okosórák már több mint 25 előre beállított beltéri és kültéri sportmódot kínálnak - például futást, sétát, kerékpározást, golfot és még sok mást. Ha saját edzést szeretnél beállítani az okostelefon, ezt könnyen elvégezheted a GarminConnect alkalmazás segítségével, és elkészítheted a személyre szabott edzést. Ha készen állsz, egyszerűen helyezd azt át az okostelefon alkalmazásából a Garmin Venu 2S órába.

    A Garmin Venu 2S karórának köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz mindenről, és mindig kapcsolatban leszel a környezeteddel

    Ha párosítod a Garmin Venu 2S okosórát mobiltelefonoddal, értesítéseket kapsz a bejövő e-mailekről, üzenetekről (ha Android készüléked van, válaszolhatsz is az üzenetekre) vagy hívásokról, így áttekintést kapsz mindenről, csak a csuklódra kell ránézned. Soha nem látott kényelmet biztosít, hogy a Garmin Venu 2S óra lehetőséget nyújt az érintés nélküli fizetések használatára a Garmin Pay segítségével. Ha kedveled azenét, akkor biztosan értékelni fogod a zeneszámok letöltéséneklehetőségét az órádra, és hogy vezeték nélküli fejhallgatóval ,okostelefon hordozása nélkül is zenét hallgathatsz. A Garmin Venu 2S okosóra másik előnye a tartózkodási helyed biztonsági ellenőrzése. Ha az órát okostelefonhoz csatlakoztatod, veszély vagy baleset esetén képes elküldeni a kapcsolattartóknak a koordinátákat, hogy pl. segítséget hívhassanak.A küldés manuálisan vagy automatikusan aktiválható (a kiválasztott sporttevékenységekhez.)

    A Garmin Venu 2S okosórát egész nap viselheted, és bárhová magaddal viheted

    A Garmin Venu 2S okosóra minőségi akkumulátorral rendelkezik, amely okosóra üzemmódban akár 11 napig is működik. Ha a GPS be van kapcsolva, akkor 22 órán át tart ki, és ha bekapcsolod a zenét a Garmin Venu 2S órádban, akár 8 órára számíthatsz. Nagy előny a gyorstöltés funkció is, amikor a töltőn mindössze 10 perc elteltével elegendő energiát kap a Garmin Venu 2S óra egy napos működéshez intelligens módban, vagy 1órára bekapcsolt GPS-sel és zenelejátszással. Ha a fogyasztásmaximális ellenőrzését szeretnéd elérni, akkor visszaállíthatsz mindent, amire szükséged van, hogy Garmin Venu 2S órád a lehető leghosszabb ideig kitartson. Biztosan értékelni fogod, hogy az óra akár 5 ATM-ig is vízálló, így kényelmesen úszhatsz vagy zuhanyozhatsz vele.

    Garmin Venu 2S

    A Garmin Venu 2S QuickRelease gyorskioldó szíjat használ

    A QuickRelease mechanizmussal rendelkező cserélhető szíjakkal a stílusodhoz igazíthatod a Garmin Venu 2S okosórád megjelenését. Egyszerűen távolítsd el a szíjat az orsó csúsztatásával, és helyezz be egy másikat. Szilikon, bőr vagy fém szíjak különféle színekben kaphatók.

    Garmin Venu 2S

    Connect IQ áruház

    A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítenek a Garmin Venu 2S okosórád igényeidre szabásában. Stílusos számlapok, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb.


    Paraméterek

    Sporttevékenységek
    Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
    Operációs rendszer kompatibilitás
    Android, iOS Kész!
    Max. akkumulátor üzemidő
    240 óra (10 nap) Kész!
    Kompatibilis operációs rendszer verziója
    Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
    Számlap alakja
    Kerek Kész!

    Rendeltetés és kompatibilitás

    Operációs rendszer kompatibilitás
    Android, iOS Kész!
    Kompatibilis operációs rendszer verziója
    Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

    Kivitel és tartósság

    Óratok mérete
    40 mm Kész!
    Tok anyaga
    Műanyag Kész!
    Tok színe
    Fehér Kész!
    Vízállóság
    50 m (5 ATM) Kész!
    Vezérlés módja
    Kombinált Kész!
    Tömeg
    38,2 g Kész!

    Csatlakozás és érzékelők

    Vezeték nélküli technológiák
    Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
    NFC fizetési típus
    Garmin Pay Kész!
    Szenzorok és hardver
    Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő, Fényerősség Kész!

    Funkciók

    Sporttevékenységek
    Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
    Sportteljesítmény funkció
    Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
    Pulzusmérés mellkasi övvel
    Nem Kész!
    Hely és útvonal követése
    GPS használat Kész!

    Értesítések és hívások

    Értesítés a telefonról
    Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
    Üzenetek
    Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

    Software

    Óra operációs rendszere
    Saját gyártói operációs rendszer Kész!
    Alkalmazás nyelve
    Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
    Felület nyelve
    Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

    Szíj

    Szíj színe
    Fehér Kész!
    Szíj anyaga
    Szilikon Kész!
    Cserélhető pánt
    IGEN Kész!
    Csukló min. kerülete
    11 cm Kész!
    Csukló max. kerülete
    17,5 cm Kész!
    Csatlakoztatás típusa
    18mm Quick Release Kész!

    Üzemidő és tárhely

    Max. akkumulátor üzemidő
    240 óra (10 nap) Kész!
    Átlagos akkumulátor üzemidő
    19 óra (0,79 nap) Kész!
    Belső tárhely
    igen Kész!

    A csomag része

    Csomag része
    Töltőkábel Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » További Garmin órák"
    » Összes okosóra"

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Garmin Venu2S Rose Gold /White Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Venu 2S Rose Gold /White Band. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Venu2S Rose Gold /White Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Venu 2S Rose Gold /White Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Venu 2S Rose Gold /White Band.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ