AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Garmin Vivosmart HR + GPS, kék

Termékkatalógus
Garmin Vivosmart HR + GPS, kék
5 1 értékelés
Okoskarkötő - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, elégetett kalóriák kiszámítása, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Kompatibilitás: Android, iOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, gyorsulásmérő, magasságmérő
Kód:  SKG065f3 Termékszám:  010-01955-44 Gyártó honlapja:

Garmin Vivosmart HR + GPS, kék

A stílusos napi aktív monitor, beépített pulzusmérővel és GPS-vel , ez az új Garmin Vivosmart HR. Elegáns és kényelmes az egész napi kopásért. A kijelzőn megjelenik a statisztikák, például a végrehajtott lépések száma, a távolság, az elfogyasztott kalória mennyisége, a pulzusszámát és egyebeket. Szeretne leküzdeni korábbi eredményeit, vagy csak meg akar tartani? Akkor a HR élővilága az Ön számára!

Főbb jellemzők

  • Stílusos és kényelmes karkötő, amely egész napos használatra alkalmas
  • Mérhető lépéseket, távolságot, kalóriákat, pulzusszámokat, intézkedéseket és intenzitást
  • Aktívan kommunikál a telefonnal.
  • Optikai impulzusérzékelő
  • Beépített GPS
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 5 nap
  • Vízálló (5 ATM)

Beépített optikai impulzusérzékelő és GPS

A Vivosmart HR intelligens monitor, melynek specialitása integrált optikai impulzusérzékelő, amely a szívdobbanást közvetlenül a kezed csuklójából mérheti. Teljesen sétáljon mellkasi öv nélkül. A pulzusadatok használatával információt szolgáltat az égetett kalóriákról és a tevékenység intenzitásáról, így részletes adatokkal és jobb visszajelzéssel fog rendelkezni erőfeszítéseihez. A korábbi innovációhoz képest a legnagyobb innováció egy beépített GPS, amely sokkal jobb és pontosabbá teszi tevékenységét.

Állandó motiváció mozogni

A vivosmart HR aktivitás figyeli a székéből. A barometrikus magasságmérőnek köszönhetően megméri a kihagyott lépések számát, valamint a távolságot és a padlószintet is. Az Ön tevékenységeinek intenzitását az idő múlásával tartja fenn, így nyomon követheti az Ön fejlődését az Egészségügyi Világszervezet (WHO) céljai ellen. A Tracker megtudja tevékenységeinek intenzitását, és napi lépéseApproxen egy elérhet célt állít be. A mérleg és a rezgések emlékeztetnek egy inaktivitás után, hogy itt az ideje, hogy újra megy . Egy rövid séta után törli az üresjárati mérőt.

Részletes statisztikák egy ingyenes számláról

Maradjon kapcsolatban a telefonnal .Minden alkalommal, amikor értesítéseket kap az okostelefonról, finoman rezeg, és információkat jelenít meg a képernyőn, majd megtud többet az érintőképernyőről. Segítségével vezérelheti a zenét és a felbecsülhetetlen elveszett telefon funkciót. A karkötő automatikusan szinkronizálódik az ismerős Garmin Connect ingyenes fiókjával, ahol hozzáférhet a statisztikáihoz, diagramjaihoz. Versenyezz a barátaiddal és büszkélkedj a teljesítményeiről. Még részletesebb kimenetek létrehozásához hozzon létre egy MyFitnessPal- fiókot, és kapcsolja össze a Garmin Connect fiókjával.

Stílusos társ minden nap

A Garmin Vivosmart HR fitness karkötő sokat tett a fejlesztőknek. Ennek bizonyítéka a kiváló minőségű kivitelezés és egy nagyméretű 160x68 képpontos érintőképernyő , amely tökéletesen olvasható még közvetlen napfényben is. Élvezze a vízhatlan 5 ATM-et, így úszhat és úszhat vele. A karkötő előnye a megjelenése, amely modern, de eleganciát is biztosít, így alkalmas például a munkára való viselésre.

A csomag része
Garmin vivosmart HR
Töltőcsipesz
Dokumentáció

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Üveg
Műanyag Kész!
Tömeg
31 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
31 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"
» További okoskarkötők"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Vivosmart HR + GPS, kék Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vívosmart HR + GPS, Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR + GPS, Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR + GPS, Blue.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ