Garner Skin Naturals szett

Termékkatalógus
Garner Skin Naturals szett
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL552 Termékszám:  8592807326435 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garner Skin Naturals szett

A Garnier világszerte sikeres és népszerű márkájú test-, bőr- és haj-kozmetika. A Garnier Skin Naturals szett 3in1 micelláris vizet és a Garnier Moisture + Aqua Bomb szuperhidratációs maszkot tartalmaz . A micelláris víz finoman és öblítés nélkül távolítja el az szennyeződést az egész arcbőrről. Nem hagyományos hidratáló textilmaszk gránátalma kivonatokkal, hialuronsav és glicerin hatékonyan hidratálja és táplálja a bőrt. Mindkét termék megnyugtatja a bőrt, intenzíven regenerálódik és friss megjelenést kölcsönöz. A parabének, mesterséges színezékek és szilikonok nélküli kompozíció dermatológiailag tesztelt és alkalmas az érzékeny bőrre. A szép ajándékkészlet minden érzékeny bőrű nőt örömteli.

A GARNIER Skin Naturals Set főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett nőknek minőségi GARNIER bőr kozmetikumokkal
  • A 3in1 micelláris víz finoman, de alaposan megtisztítja a bőrt felesleges dörzsözés nélkül
  • Szokatlan hidratáló textilmaszk, tökéletes eredmény 15 perc alatt
  • Hatékony tisztítás, mély hidratálás és regeneráció a bőr tökéletes megjelenésének érdekében
  • Mindkét minőségi termék dermatológiailag tesztelt, érzékeny bőrre is alkalmas
  • GARNIER Skin Naturals ajándékkészlet friss, puha és hidratált bőrre

GARNIER micelláris tisztító víz 3in1 érzékeny bőrre 400 ml

Van érzékeny bőre, és megfelelő terméket keres a bőr finom és alapos eltávolításához? A GARNIER Skin Naturals ideális választás az Ön számára. Micellákat tartalmaz, amelyek felesleges súrlódás nélkül elfogják és eltávolítják a szennyeződéseket a bőrön és az ajkakon. A parfüm nélküli kompozíciónak köszönhetően megnyugtatja a bőrt, ugyanakkor alaposan, de finoman tisztítja vagy eltávolítja a sminket. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny, dermatológiai és szemészeti szempontból tesztelt termékeket is.

A micelláris víz felhasználása:
Vigyen fel kis mennyiségű micelláris vizet a pamut tamponra, és óvatosan tisztítsa meg a bőrt az arc és az ajkak körül. Súrlódás nélkül. Nem kell öblíteni.

GARNIER Moisture + Aqua Bomb szuper hidratáló és visszatápláló szöveti maszk 32g

A Garnier Moisture + Aqua Bomb egy nem hagyományos textilmaszk, tökéletes eredménnyel. Frissítő és töltő összetétele gránátalma-kivonatot, hialuronsavat és glicerint tartalmaz. Az alkalmazás után a bőrt intenzíven hidratálják és újjáélesztik. Használata nagyon egyszerű. Mindössze 15 perc alatt élvezheti a bőr jó állapotát.

Hatóanyagok:
Gránátalma kivonat - nyugtató és nyugtató hatások
Hialuronsav - regeneráló, hidratáló és simító hatás
Glicerin - hidratáló hatás, hosszú távú védelmet nyújt a szárítás ellen

Arcmaszk használata:
Csomagolja ki a maszkot és tegye rá a maszk fehér oldalára a tisztított arcra. Távolítsa el a kék védofóliát, és hagyja 15 percig dolgozni. Ezután távolítsa el a maszkot. A felesleges bőrt mossa le vagy törölje le.

Összetétel

Micelar víz:
Víz / víz, hexilén-glikol, glicerin, dinátrium-ko-amfodiacetát, dinátrium-EDTA, Poloxamer 184, poliamino-propil-biguanid

Arc maszk:
Hidroxi-etil-cellulóz, Limonén, Mannóz, Methylparaben, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, fenoxi-etanol, kálium-hidroxid, glicerin, hidroxid, kálium-szorbát, propilparaben, Punica, Granatum gyümölcs kivonat, PVM / MA kopolimer, nátrium-benzoát, nátrium-hialuronát, szorbinsav, szorbit, xantángumi, illat / illat

Csomag tartalma:
GARNIER micelláris tisztító víz 3in1 érzékeny bőrre 400 ml
GARNIER Moisture + Aqua Bomb szuper hidratáló és visszatápláló szöveti maszk 32g

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garner Skin Naturals szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Naturals Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Skin Naturals Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ