Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás

Termékkatalógus
GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás
4,7 3 értékelés
Hajpakolás - sérült és száraz hajra, hatás: tápláló és regeneráló, kiöblítendő
Kód:  VLS151 Termékszám:  3600541991170 Gyártó honlapja:
GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás Megszűnt

GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Garnier Oil Repair

Garnier Fructis Oil Repair

Sérült, töredezett, száraz lett a hajad és nem tudsz vele mit kezdeni? Próbáld ki a Garnier Fructis Oil Repair hajpakolást és lépj a szép hajkoronához vezető útra! Mi lenne a pakolás titka? A 3 féle különleges tápláló olaj, amely megvédi és helyreállítja a haj természetes szépségét! Ints búcsút a fakó, élettelen, könnyen eltöredező hajnak, és büszkélkedj ragyogó hajaddal az év minden napján!

Ez a csodálatos hajpakolás 3 féle különleges tápláló növényi olajból áll, a shea, az oliva és az avokádó különleges keveréke, amelyek még a legélettelenebb hajnak is gyors segítséget képesek nyújtani. Behatolnak a hajhagymába és a hajszálba, ott pedig a sérült területeket rugalmasan kitöltik. 

Nem csak a jótékony hatásait élvezhetjük, hanem a finom illatát is. Könnyen alkalmazható, hála a krémes és könnyű állagának, emellett gyorsan felszívódik. Kiemelkedő hatást érhetünk el vele rövid idő alatt. Vigyük fel a pakolást enyhén nedves hajra, majd langyos vízzel finoman öblítsük ki azt.

A GARNIER Fructis Oil Repair hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • Sérült, töredezett hajra fejlesztve
  • Intenzíven táplálja és erősíti a hajszerkezetet
  • 3 féle természetes olaj alkotja 
  • Helyreállítja a haj fényét, selymességét, puhaságát, vitalitását
  • Egyszerű alkalmazás, köszönhetően a krémes állagának
  • Kiszerelése: 300 ml

Összetevői:
Víz, cetearil-alkohol, Behentrimonium klorid, PEG-180, cetil-észterek, niacinamid, Saccharum officinarum kivonata / cukornád kivonat, cellulóz, Olea europaea olaj / olíva gyümölcs olaj, tridecet-6, diglükonátot, limonén, Camellia sinensis kivonat, linalool, benzil-szalicilát, benzil-alkohol, polidimetilsziloxán, izopropil-alkohol, Pyrus malus kivonat / alma gyümölcs kivonat, piridoxin-HCI, Persea gratissima olaj / avokádó olaj, metil-parabent, Butyrospermum parkii vaj / shea vaj, Citromsav, Butylphenyl Methylpropional, cetrimónium-klorid, Citronellaolaj, Citrus medica limonum héj kivonat / citromhéj kivonat, hexil- CINNAMAL, Parfum / Fragrance

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Fructis Oil Repair Mask 300 ml hajpakolás
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Oil Repair maska 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Fructis Oil Repair maska 300 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ