0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete

Termékkatalógus
Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete
4,7 221 értékelés
Hangfal - 2.1, 45W (29W RMS mélynyomó + 2 x 8 W RMS szatelit)
Kód:  JG050g3c Termékszám:  31731055100 Gyártó honlapja:
Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete Megszűnt

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete

Hangzás az egész szobában

Itt a Genius 2.1 gaming szett, amelyet egyetlen nagy teljesítményű játékgép sem hagyhat ki. A 6,5"-es mélysugárzónak köszönhetően nagyszerűen élvezheted a basszust, és készen áll arra, hogy az egész házat betöltse; az igazi csaták, és a zene szerelmesei nem fognak unatkozni, mert a mélysugárzó és a nagy teljesítményű szatelitek és mágneses váltóik hangjelzést adnak dinamikus hang számára. A különálló vezérlőegységet a hangerő szabályozására és hangforrásokra is kiterjesztheti.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Nagyon vonzó design

Rendkívül vonzó design

Futurisztikus szatelitek

Futurisztikus design, amelyek 3"-os kúp alakú átalakítóval készülnek, különleges kialakítással bírnak, hogy valóban egyedi megjelenést biztosítsanak, valamint egy falra szerelhető hátsó hangszóró is rendelkezésre áll.

Az izgalmas mélynyomó a szateliteknek köszönhetően nagyrészt basszushangokat sugároz. A fából készült keretben rejtőző 6,5"-es inverter képes több helyiséget átjárni, és biztosítani a játékok, filmek és dalok dinamikáját, beleértve egy kék LED-es háttérvilágítást is, amely a dal ritmusával együtt villog.


Praktikus vezérlőpult

A hangszórókkal együtt praktikus konzolt is találhatsz az összes olyan főbb vezérlőegységgel, amelyet az asztal bármely pontján bárhol elhelyezhetsz, így kényelmesen megváltoztathatod a hangerőt, a basszust, vagy csatlakoztathatsz fejhallgatót vagy két mikrofont.

Az online játékosok biztosan értékelik a vezérlőpult elején lévő mikrofonbemenet jelenlétét, hogy kapcsolatban maradhassanak csapatukkal. Ha azonban teljesen egyedül szeretnél játszani, csatlakoztasd a fejhallgatót a konzol elejéhez.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
A sokféle kikötők

A portok széles választéka


Paraméterek és specifikációk:

Teljesítmény:
Összesen: 45 W RMS
Mélynyomó: 29 W RMS
Szatelitek: 2x 8 watt RMS

Átalakítók:
Szatelit: 3"
Mélynyomó: 6,5"

Frekvencia tartomány:
25 Hz - 20 kHz

Bemenetek:
sztereó RCA
3,5 mm-es elsődleges bemenet
3,5 mm-es AUX bemenet

Kimenetek:
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
3,5 mm-es jack elsődleges mikrofon
3,5 mm-es kiegészítő mikrofon

Méretek:
Mélynyomó: 25,2 × 23,3 × 23,5 cm
Szatelit: 12,5 × 15,5 × 9,1 cm
Erősítő: 5,5 × 17,7 × 15,5 cm

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius GX Gaming SW-G2.1 2000, fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ