A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Genius Media Pointer 100

Termékkatalógus
Genius Media Pointer 100
4,5 45 értékelés
Prezenter - hatótávolsága: 10 m, USB vevőegység, lézer pointer
Kód:  JT356h Termékszám:  31090015100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius Media Pointer 100

Az eszközt extra könnyű kezelhetőségűnek tervezték, amit vezeték nélkül lehet irányítani. A prezenter támogatja a fontos fel/le oldal funkciókat és az "ESC" gombot, valamint van egy lézer pointer a prezentációhoz. A prezenter összesen 5 gombbal és egy megbízható, akár 10 méteres kapcsolattal rendelkezik, hogy biztosítsa az USB-vevő technológiát, 2,4 GHz-es sávú transzferben. A vevő extra kicsi és tárolható a diavetítőben. A készülék szabványos AAA elemmel működik.

Műszaki adatok:

Gombok:
5 (fel / le, ESC, pointer)

Vezeték nélküli kapcsolat:
2,4 GHz-es (10 m)

Színek:
fekete

Áramellátás:
AAA elem

Felület:
USB 2.0

Méretek:
10,5 x 3,8 x 1,8 mm

Paraméterek

Max. hatótávolság
10 m Kész!
Csatlakozás
USB vevőegység Kész!
Felszerelés
Lézer pointer Kész!

Tulajdonságok

Max. hatótávolság
10 m Kész!
Csatlakozás
USB vevőegység Kész!
Felszerelés
Lézer pointer Kész!

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius Media Pointer 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius Media Pointer 100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius Media Pointer 100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius Media Pointer 100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius Media Pointer 100.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ