Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Giants software

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű Giants software márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó Giants software - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Giants software termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben Giants software terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a Giants software termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

Giants software márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
22 termék
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1422
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0498
5,0
Farming Simulator 22 Platinum Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor
14 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005698
4,1 14×
Farming Simulator 22 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - a 4 különböző évszak csodálatos kiegészítésével.
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005554
4,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
5,0
Farming Simulator 22 Platinum Expansion - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 100 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005699
Farming Simulator 22 - Kubota Pack
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005697
Farming Simulator 22 - Year 1 Season Pass
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
14 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005672
Farming Simulator Kids - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és gyerekeknek - A Farming Simulator Kids egy könnyen játszható, minden korosztály számára alkalmas játék, amely a tizenéves generációt bevezeti a gazdálkodás és a virágzó vidék színes és szórakoztató világába, miközben barátságos környezetben oktatja és szórakoztatja a gyerekeket. A Farming Simulator Kids aranyos grafikájával arra invitálja a fiatal játékosokat, hogy megtapasztalják a kellemes életet egy farmon. A gyerekek felfedezik a farm helyszíneit, ahol egészséges terményeket termesztenek és takarítanak be, vagy olyan aranyos haszonállatokról gondoskodnak, mint a tehenek, csirkék vagy libák
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1334
Farming Simulator 22 - Year 1 Bundle
Videójáték kiegészítő - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: szimulátor,
28 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005673
5,0
Farming Simulator 22 Beacon Light + ERO Grapeliner DLC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Azon PC játékosoknak, akik szeretik a színes atmoszférát, örömet fog okozni a hivatalos Farming Simulator figyelmeztető jelzőfény. Ezen narancsszínű jelzőfény, amelyet általában traktorokra és egyéb gépjárművekre illesztenek, reagál a gépjárművekre a kompatibilis játékokban, mint például a Farming Simulator 22. USB segítségével csatlakoztatható a számítógéphez. Miután ez megtörtént a játékon belüli virtuális fényjelző bekapcsolásával a fényjelző is világítani kezd. Minden egyes fényjelzőhöz ERO Grapeliner Series 7000 letöltő kód van mellékelve.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1318bl
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0407
4,5
Farming Simulator 22 Platinum Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrű erdős tájjal és új lehetőségekkel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112pe
5,0
Farming Simulator 22: Premium Expansion
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elevenítsd fel a Farming Simulator 22 játékélményt a Premium Expansion kiegészítéssel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használd ki a speciális eszközöket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz – és örülj az új márkáknak, gyártási láncoknak és még sok másnak.
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1422prE
5,0
Farming Simulator 22: Platinum Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrűn erdős tájjal és új lehetőségekkel.
18 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0082pe
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt. Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, köztük John Deere-t, Case IH-t és még sok más gépet is.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX482ae
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047
4,5
Farming Simulator 22: Platinum Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrű erdővel borított tájjal és új lehetőségekkel.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO857pe
3,9 10×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
3,5
Farming Simulator 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Termesztéstől a termékek eladásáig - a Farming Simulator 23 játék arra ösztönzi a játékosokat, hogy kézbe vegyék saját farmjuk irányítását, és mezőgazdasági birodalmat építsenek ki! Több gép valós márkáktól, két térkép, új növények és állatok, szezonális vizuális hatások és termelési láncok nyújtanak látszólag végtelen játékélményt egy nyitott világ családias környezetében.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1185
4,4
Farming Simulator 2013 CZ - Hivatalos Datadisk 2
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - hivatalos Farming Simulator 2013 bővítmény /futtatásához szükséges/, Lindner, Marshall, Vaderstad gépek és berendezések, videós képzés moddereknek, dedikált szerverek támogatása
4 070 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG176h4
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu

Giants software

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ