Rapture 30 dnů na vrácení

GIGABYTE H110-D3A

Termékkatalógus
GIGABYTE H110-D3A
4,5 19 értékelés
Alaplap - Intel H110 chipkészlet, 1x PCIe x16, 5x PCIe x1, DDR4 2133, M.2, SATA III, USB 3.1 Gen 1, ATX, sc1151
Kód:  AG169u5 Termékszám:  GA-H110-D3A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H110-D3A

A GIGABYTE Ultra Durable szériájának kiváló minőségű H110-D3A alaplapja az 1151-es CPU foglalattal támogatja az Intel 6. és 7. generációs processzorait, amely így megbízható alapként szolgál úgy a teljesítményre épülő, mint az energiatakarékos számítógépek számára. Az alaplap Intel H110 chipkészlettel rendelkezik így az szilárd alapként szolgál új, nagy teljesítményű számítógép összeállításokban. Az eszköz előnye az egy PCIe x16 foglalat mellett található további öt PCIe x1 foglalat. Ez a konfiguráció kiváltképp alkalmassá teszi több grafikus kártya beszereléséhez kriptopénz bányászat céljából.

A GIGABYTE H110-D3A legfontosabb jellemzői

  • Intel Skylake és Kaby Lake processzorok támogatása
  • Összesen 6 PCIe foglalat (öt PCIe x1 + egy PCIe x16)
  • M.2, párhuzamos és soros port
  • Gigabit LAN - hálózati adatforgalom kezelő alkalmazással
  • APP Center az egyszerű kezelésért
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS technológia
  • Nyolccsatornás hangkimenet HQ kondenzátorokkal
  • Gyors DDR4 memória modulok támogatása

GbE LAN és a cFosSpeed technológia

A Realtek hálózati kártyája a fejlett cFosSpeed technológiát kihasználva túlzsúfolt LAN hálózatok esetén jobb reakcióval szolgál és egyben a hálózati teljesítmény jobb optimalizálását is lehetővé teszi. Az alaplapon a már jól bevált beépített ALC887 hangkártya is helyet kapott, amely nyolccsatornás hangkimenettel szolgál. Így a legkiválóbb hangminőségben lehet része és a profi játékosok élvezhetik a valósághű térhatásokat.

Hozzáférés az alaplap összes alkalmazásához

A GIGABYTE H110-D3A alaplap szoftvertartozékai közt megtalálható a GIGABYTE App Center, amely azon interfész funkcióját tölti be, mely révén az alaplap összes beállítása kezelhető. Az EasyTune segédprogram segítségével összeállítása teljesítménye könnyen növelhető míg, a Cloud Station alkalmazás adatmegosztást és számítógépe kezelését teszi lehetővé telefon vagy tablet használatával.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jónapot Kívánok! Nemrégiben rendeltem egy Gigabyte H110 D3A nevezetű alaplapot, Venesz Ágnes néven. Sajnos a rendelésszámot nem tudom. Az alaplappal annyi probléma, adódott, hogy egy i5-9600k processzort vettem hozzá, amelyhez külön coffee lake-s alaplap szükséges hozzá. Az alaplap múlt pénteken érkezett meg hozzám.

Kérdések és válaszok: GIGABYTE H110-D3A
Több információ

Litecoin (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES)

A Litecoin már régóta a világ egyik legnépszerűbb kriptovalutája. Tudtad, hogy a Litecoin valójában a Bitcoin egy módosított változata? Mi tudjuk mi a különbség a Litecoin és a Bitcoin között, hogyan lehet Litecoint bányászni, és hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megtalálni az aktuális LTC árfolyamot! Cikkünkből mindent megtudhatsz, amit a Litecoinról tudni érdemes.

Vertcoin (Minden, amit tudni szeretnél)

A Vertcoint gyakran a kicsiben bányászók kriptovalutájának nevezik. Úgy fejlesztették, hogy ellenálljon az ASIC berendezéseknek, és a kriptobányászat visszatérjen az emberek kezébe. Mit érdemes még tudni erről a kriptovalutáról és miért olyan érdekes a története? Olvasd el a cikkünkben!

SAFE Network (MINDEN AMIT TUDNOD KELL) - Egy projekt, ami decentralizált Internetet garantál

Hogyan néz ki az internet, ha adataink nem folyamatosan harmadik felek irányítása alatt állnak, és hogyan élvezhetjük az igazi magánéletet? A válasz az ambiciózus SAFE Network projekt MaidSafeCoin (MAID) és SafeCoin (SFE) digitális tokenekkel.

ETHlargement - A hashrate 40%-kal növekszik

Profitot szeretnél szerezni, igaz? Ha rendelkezel az OhGodACompany megoldásával, a bányászatból származó bevételeid drasztikusan növekedni fognak. A fejlesztők azt ígérik akár 40%-kal növekedhet a hashrate az ETlargement telepítése után. Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen? Tudj meg többet a cikkből. 
Kiegészítők: GIGABYTE H110-D3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H110-D3A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE H110-D3A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H110-D3A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H110-D3A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ