Shop roku Shop roku

GIGABYTE X99 Gaming 5P

Termékkatalógus
GIGABYTE X99 Gaming 5P
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X99, 2x PCIe x16 DDR4 3333 RAID SATA III, USB 3.0, Killer Glan, 5.1 csatornás audio, E-ATX, sc2011-3
Kód:  AG158f0 Termékszám:  GA-X99-Gaming 5P Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE X99 Gaming 5P

Új Gigabyte X99 alaplap Intel LGA 2011-v3 foglalatos processzorokhoz, amely exkluzív előnyökkel büszkélkedhet.  A nyomtatott áramkörök nagyobb réztartalma javítja az energiaátvitelt az alkatrészek között, és segít jobban elvezetni a hőt a kritikus területekről. Mindkettőre szükség van annak érdekében, hogy az alaplap tuningolás esetén is bírja a gyűrődést.

Legfontosabb jellemzők

  • A megfelelő alap egy izmos játékos gép számára
  • Nagy számú bővítőhely
  • Gyors csatlakozók M.2 és SATA Express meghajtók számára
  • Akár 8 memória modul, Quad-Channel, max.128 GB
  • Több grafikus kártya kezelésére képes - AMD CrossFireX vagy NVIDIA SLI
  • Hangkártya: Creative Sound Core3D chip, Plus Advanced Creative SBX PROSTUDIO alkalmazások

A sebesség az első helyen

A kettős M.2 slot biztosítja az SSD és a Wi-Fi adapter egyidejű csatlakoztatását. A SATA Express csatoló külön szót érdemel, mivel a teljesítménye messze meghaladja a jelenlegi SATA III technológiát. A SATA Express akár 10 Gb/s adatátviteli sebességet kínál. Új technológiai megoldásainak hála a DDR4 memória működési frekvenciája akár 3333 MHz is lehet, négy csatornás módban maximum 128 GB RAM mellett.

Kolosszális grafika

Hála a PCI-Express 3.0  foglalatoknak, az alaplap kész befogadni a legerősebb videokártyákat is. Akár négy grafikus kártyát is beépíthetünk, és 4-Way SLI vagy Crossfire módban használhatjuk őket. Az eredmény: hatalmas teljesítmény, amelynek nemcsak játék, hanem videók szerkesztése vagy grafikus renderelés közben is hasznát látja. Természetesen a legújabb játékokat 4K felbontásban élvezheti.

Prémium hangzás

A hangról az alaplapra szerelt csúcsminőségű audio kondenzátorok és a négymagos Creative Sound Core3D chip gondoskodik. A chip támogatja a 2.0 és 5.1 hangszórószetteket is. Sőt, ez a világ első Plus Advanced Creative SBX PROSTUDIO alkalmazáshoz kapcsolódó hangchipje. Ez teljes körű audio technológia új szintre emeli a hangképzést. Szabd testre a hangzást: legyen az filmnézés, játék, vagy zenehallgatás, mind a neked leginkább tetsző módon fog szólni. 

Digitális energiaellátás

GIGABYTE X99 sorozat kizárólag International Rectifier digitális energiavezérlőket alkalmaz. Csak a digitális vezérlés teszi lehetővé az olyan pontos és stabil kimenetet, amely elengedhetetlen a komolyabb tuningoláshoz, valamint az alaplap maximális tartóssága és megbízhatósága érdekében.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Creative Sound Core 3D Kész!
Hangkártya-csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE X99 Gaming 5P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE X99-Gaming 5P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE x99-Gaming 5P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE X99 Gaming 5P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE X99 Gaming 5P.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ