A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení Shop roku

GIGABYTE Z170N-WIFI

Termékkatalógus
GIGABYTE Z170N-WIFI
5 2 értékelés
Alaplap - Intel Z170 lapkakészlet, PCIe x16, DDR4, RAID SATA III, USB 3.0, D-Sub, DVI, 2x HDMI, GLAN, 7.1 csatornás audio, mITX, 1151-es foglalat
Kód:  AG157z7a Termékszám:  GA-Z170N-WIFI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Z170N-WIFI

A minőséget garantáló GIGABYTE gyártó nagy teljesítményű alaplapja az 1151-es foglalattal megbízható alapot nyújt az Intel 6. generációs processzorai számára egy minimalista és takarékos számítógép összeállításához. Nem csak energiagazdaságos, hanem a villámgyors DDR4-es memória is növeli a teljesítményt. Az alaplap az Intel Z170 lapkakészletet használja a SATA Express (16 Gb/s), illetve az M.2 (32 Gb/s) foglalatot SSD-k csatlakoztatására. A GIGABYTE Z170N-WIFI alaplap segítségével stabil alapot és WiFi csatlakozást kaphat egy új számítógép megépítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Skylake támogatás
  • Univerzális USB C típusú csatlakozó
  • Modern M.2 foglalat az extra SSD sebességhez 32GB/s-ig
  • 2x Gigabit LAN az Intel-től, hálózati vezérlő alkalmazással
  • Dual-band WiFi támogatás akár 867 Mbit/s + Bluetooth 4.2
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS technológia

Kettős Intel Gigabit LAN és AC WiFi

Az Intel hálózati kártyája a fejlett cFosSpeed technológiát is alkalmazza a túlzsúfolt LAN-hálózatokra adott válaszok optimalizálás érdekében, és lehetővé teszi, hogy prioritizálja hálózat teljesítményét bizonyos alkalmazások számára. Ha nem érhető el vezetékes hálózat a környezetében, akkor nagyra fogja értékelni a vezeték nélküli kapcsolat lehetőségét, amelyet akár 867 Mbit/s sebességgel használhat. A WiFi modul kétsávos 2,4 GHz/5 GHz-es sávszelességgel rendelkezik, amely széles körű lefedettséget biztosít.

Zene füleinek

Az alaplapon megtalálható a bizonyítottan kiváló ALC1150 hangvezérlő nyolc csatornás kimenettel. Élvezze a kristálytiszta hangminőséget és a valósághű surround hanghatásokat, akármit is hallgasson.

Alkalmazásaival megnyitja a kapukat

A mellékelt szoftverek között megtalálható a Gigabyte App Center, amely lehetővé teszi az összes alaplapi beállítás vezérlését. Az EasyTune segítségével egyszerűen növelheti számítógépének teljesítményét, és a Cloud Station lehetővé teszi, hogy bárhonnan megoszthassa a legfontosabb adatait és távolról irányítsa számítógépét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő, DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Z170N-WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z170N-WIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE Z170N-WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170N-WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z170N-WIFI.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ