Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gogen BS 074B fekete

Termékkatalógus
Gogen BS 074B fekete
4,1 43 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, Bluetooth V2.1 + EDR, beépített újratölthető 500mAh akkumulátor, üzemideje három óra, a frekvenciatartomány 90 Hz - 20 kHz, hangszóró 1x3W, fekete
Kód:  WG975a Termékszám:  GOGBS074B Gyártó honlapja:

Gogen BS 074B fekete

le
Gogen BS 074

Egy igazi (úti)társ

Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően, a Gogen Wireless Speaker nagyszerű útitársad lesz. Kis mérete ellenére az eszköz nagy teljesítménnyel és tökéletes hangminőséggel büszkélkedhet, így könnyedén helyettesítheti akár gyenge notebook, vagy mobiltelefon hangszóródat is. További előnye az energiatakarékos akkumulátor és az elegáns, háttérvilágítással rendelkező hangszóró kialakítás. Kis méretének köszönhetően, ez az eszköz igazi társad lesz, bármilyen felfedézsre is indulj!


Főbb funkciók

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Beépített akkumulátor
  • Vezeték nélküli Bluetooth zene streaming 
  • Univerzális 3,5 mm-es audio bemenet
  • Telefon kihangosítási opció (beépített mikrofon)
  • Teljesítmény 1 x 3W
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074

Vezeték nélküli zene streaming

Ne fogd vissza magad, hiszen zenéidet a Bluetooth interfészen keresztül, akár 9 méteres távolságból is streamelheted. Most végre bárhol élvezheted kedvenc zenéidet! Csak csatlakoztasd okostelefonodat vagy tabletedet a hangszóróhoz, és indulhat is a buli!


Beépített újratölthető akkumulátor

A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően, legalább 3 órán keresztül hallgathatod zenéidet. A lejátszási idő függ a hangerősségtől. Ha szeretnéd újratölteni az akkumulátort, egyszerűen csatlakoztasd a készüléket egy USB port-hoz. Töltés közben, mindenféle korlátozás nélkül hallgathatod zenéidet.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Gogen BS 074

Hívás

Csatlakoztasd mobiltelefonodat, és használd a beépített mikrofont - így hangszóród kihangosítóként használhatod. Ennek a funkciónak a legnagyobb előnye az, hogy akár konferencia beszélgetéseket is kezelhetsz, amelyhez virtuálisan bárki csatlakozhat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 074B fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 074B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 074B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BS 074B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BS 074B Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ