AP+ nový vizuál Shop roku

Gogen HBTM 31 R fekete-piros

Termékkatalógus
Gogen HBTM 31 R fekete-piros
4,5 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos fejhallgató, FM tuner, Micro SD slot, MP3 lejátszás, hangerő szabályozás, leválasztható kábel, 20-20 000 Hz, 32 Ohm, 105 db ± 3 dB
Kód:  WG9575d2 Termékszám:  GOGHBTM31R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HBTM 31 R fekete-piros

Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást Gogen HBTM 31 fejhallgatóval

A Gogen HBTM 31 kiváló minőségű és stílusos fülhallgató fekete és piros színben. A fejhallgató vezeték nélküli a Bluetooth technológiának köszönhetően, de kábellel is csatlakoztatható. A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter. Az akkumulátor élettartama kb. 6 óra, ami elegendőmég a legigényesebb zenerajongók számára is.


Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31 R černo-červená
 

Összecsukható szerkezet

A minőségi 40mm-es hangszóró és a széles frekvenciatartomány garantálja, hogy teljes mértékben élvezni fogod a zenehallgatást, legyen szó bármilyen zenei műfajról. Az összecsukható konstrukciójának köszönhetően gond nélkül becsomagolhatod az utazás során. A fejhallgatók beépített gombjai a hangerő szabályozásához és az egyes műsorszámok egyszerű átkapcsolásához nyújtanak segítséget.


Maximális kényelem

A kényelmes párnázott szerkezet, a puha fülpárnák és az alacsony tömeg biztosítják a kényelmes és zavartalan zenehallgatást. A csomag tartalmazza az USB töltőkábelt is.

Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31 R černo-červená
 

Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31 R
 

Beépített FM tuner

Nincs annál rosszabb, mint amikor zenehallgatás közben jön egy telefonhívás, és meg kell keresni a mobiltelefont. A fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, így kényelmesen fogadhatod a hívásokat egyetlen gombnyomással. A fejhallgatón a rádióhallgatók nagy örömére beépített FM tuner és egy Micro SD kártya slot is kapott helyet.


Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 31
 

A Gogen HBTM 31 R fekete-fehér fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes vezeték nélküli kapcsolat akár 6 órás kapacitással.
  • Beépített mikrofon.
  • Minőség és kényelmes kivitelezés.
  • Széles frekvenciatartomány és tisztességes hangzás.
  • Beépített FM tuner.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen HBTM 31 R fekete-piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HBTM 31 R černo-červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HBTM 31 R čierno-červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Headset Gogen HBTM 31 R Schwarz-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Headset Gogen HBTM 31 R Schwarz-Rot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ