Akvizice ApF HU Shop roku

Gogen HC 01R, piros-fekete

Termékkatalógus
Gogen HC 01R, piros-fekete
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, nyitott, kipárnázott fülvédők, frekvenciatartomány 20-20.000Hz, érzékenység 105 dB, impedancia 32Ohm, 3,5 mm-es jack, 1,2 m-es kábel, piros-fekete
Kód:  WG9574a2 Termékszám:  GOGHC01R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HC 01R, piros-fekete

 
Sluchátka Gogen HC 01R
 
40mm měniče

40mm měniče

20 - 20000 Hz

20 - 20000 Hz

Luxusní design

Luxusní design

Pohodlné náušníky

Pohodlné náušníky

Gogen HC01 - designové provedení

Tökéletes design – tökéletes hang

A GoGEN HC01 egy modern, nyitott fejhallgató, amelynek vázát maga a fejpánt adja. Ideális különböző hangforrásokhoz, amelyekhez egy 3,5mm-es jack csatlakozón keresztül kapcsolhatjuk. Kiváló minőségű hangot képes előállítani, mindezt kifinomult designnal. Mindegy, hogy milyen zenei műfaj a kedvenced, a Gogen HC01 soha nem okoz csalódást a hangzásával.

Zavartalan zenehallgatás otthon és az utcán is

A 40 mm-es dinamikus hangszórók széles, 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartományban képesek a lehető legtisztább hangokat megszólaltatni. Ennek köszönhetően a rocktól a klasszikus zenéig mindenféle zenét egyformán kiváló minőségben élvezhetsz. A minőség mellett a telt basszus is lenyűgöz majd. A fejhallgató elég zárt ahhoz, hogy kívül tartsa a környezeti zajokat, de nyitott designjának köszönhetően a városi közlekedés zajai eljutnak hozzád így nem balesetveszélyes a használata.

Nerušený poslech doma i na ulici
Extrémně měkké náušníky

Stílus és kényelem, neked!

különlegesen puha fülpárnáknak köszönhetően, hosszú ideig viselheted egy huzamban, mégsem válik kényelmetlenné. A párnázott fejtámasz, rozsdamentes acél szegélyek, díszvarratok és kényelmes fülpárnák stílusos, és nélkülözhetetlen társaddá teszik a HC01-et, legyen szó akár zenehallgatásról, akár filmnézésről.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen HC 01R, piros-fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen HC 01R červeno-černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen HC 01R červeno - čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen 01R HC rot-schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen 01R HC rot-schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ